• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldım artık !!!

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.514
248
38
günaydınlar herkese...
sabah kalktım güne güzel başlamak için...bende genelde pazartesi sendromu olmaz..ama koca sendromu olur :mad:
ya canım kocamı çok seviyorum ama oturduğumuz odada yatıp uzanmak için koltuğu açmış birşeyler yemiş üzerini çıkarmış..herşey orada !!! sonra ordan küçük odaya geçmiş bilgisayara ordada daha geçen gün yediği abur cubur çöpleri vardı bunları at dedim tamam aşkım dedi sözde...birde onların yanına yenisi eklenmiş..tırnağını kesmiş tırnak makası banyodan başka yerlerde..su içmiş bardağı ortalıkta...oooofffffff vallahide billahide yıldım tükendim..6 yıldır öğretemedim gitti...
sonrada neymiş efendim sabah sabah neden söyleniyormuşum canını sıkıyormuşum...yaa benim canım daha haftam başladan sıkıldı:KK34:

Komik degil mi ama ya.
Bi bana mi eglenceli geliyor bu tarz daginikliklar? D
Benimkinde aksamlari eve girer girmez montunu asmak yerine askinin onunde yere atar, elini yuzunu yikamak icin banyoya girerken kazagini banyo kapisina atar. Ordan cikar yatak odasi kapisinda pantolonunu cikarir. Coraplarini rast gele firlatir. Sonra onlari toplatmak icin oklava falan gostermem gerekiyor.
Ben egleniyorum ya, sen de eglenmene bak.

evi pazar günü A dan Z ye temizledim salı öğleden sonra memlekete gittik, çarşamba gece döndük ve perşembe uyandığımda evim resmen savaş alanı gibi idi. çoluk çocuk yok, giden gelen yok. 2 kişi nasıl başarıyoruz şoktayım!
eşime sordum "biz nerde yanlışlık yapıyoruz, bir günde evde adım atacak yer kalmaması normal mi, herkes mi böyle yaşıyor, bu yumurtalardan hangisi büyük, keklerden hangisi kabarık :KK53::KK53:"
dün yine A dan Z ye topladım temizledim. yarın ev yine o hale gelmiş olursa hunimi takıp gezicem artık:KK53::KK53: bırakıcam temizlik sevdasını:KK48:

Komik degil mi ama ya.
Bi bana mi eglenceli geliyor bu tarz daginikliklar? D
Benimkinde aksamlari eve girer girmez montunu asmak yerine askinin onunde yere atar, elini yuzunu yikamak icin banyoya girerken kazagini banyo kapisina atar. Ordan cikar yatak odasi kapisinda pantolonunu cikarir. Coraplarini rast gele firlatir. Sonra onlari toplatmak icin oklava falan gostermem gerekiyor.
Ben egleniyorum ya, sen de eglenmene bak.

ayy yalnız değilim demekki...seninki en azından toplayor...benim kocama ben topla deyince bana bu şekilde söylersen toplamam diyor..söylemiyorum etraf pazar yeri gibi oluyor :KK57:

evi pazar günü A dan Z ye temizledim salı öğleden sonra memlekete gittik, çarşamba gece döndük ve perşembe uyandığımda evim resmen savaş alanı gibi idi. çoluk çocuk yok, giden gelen yok. 2 kişi nasıl başarıyoruz şoktayım!
eşime sordum "biz nerde yanlışlık yapıyoruz, bir günde evde adım atacak yer kalmaması normal mi, herkes mi böyle yaşıyor, bu yumurtalardan hangisi büyük, keklerden hangisi kabarık :KK53::KK53:"
dün yine A dan Z ye topladım temizledim. yarın ev yine o hale gelmiş olursa hunimi takıp gezicem artık:KK53::KK53: bırakıcam temizlik sevdasını:KK48:

Ev isi cok nankor ama ya.
Yatak toplu degilse yatakodasi cop gibi oluyor, hele ortada pijama varsa ooofff..
Oturma odasinda bi battaniye varsa, orasi da bitti.
Mutfak tezgahinda iki tane bulasik birak, mutfagi b.k goturuyor.
Banyo desen aman islanmasin diye o anlik paspasi kaldirinca oluyor savas alani.

Kazara bardak, kulluk, cips poseti falan kaldiysa zaten kabus goruntusu :D

Bütün hepsi aynı
Dün aöf de sınavı vardı o gelene kadar heryerı pürü pak yaptım. Bi geldi wc nın kapılarını açmış montunu girişteki portmantonun ustune atmış . Kıyafetlerı yatağın üstüne . Mutfakta meyve suyu içmiş bardağı çamaşır odasına götürmüş :)
Bir çığlık attım alt komşu kesın duydu :D 3,5 senedır düzelmedi. Düzelmez heralde ..

Sabahta ayakkabısını giymiş arada geziniyordu. Delirdim tabı . :KK53:
Gelınce bu halıyı sılıceksın dedım okey dedı akşam sildircem bakalım :)

ayyy aynı bizzzzzz :KK54: yalnız değilsinn

ayy yalnız değilim demekki...seninki en azından toplayor...benim kocama ben topla deyince bana bu şekilde söylersen toplamam diyor..söylemiyorum etraf pazar yeri gibi oluyor :KK57:

Ben oklava gosteriyorum :D yine mi olmadi, semsiyeyi elime alip "acilmaz diyorlar ama acayim mi?" Diyorum.
Kalkis hizina verdigim puan 10/10 :D

Bütün hepsi aynı
Dün aöf de sınavı vardı o gelene kadar heryerı pürü pak yaptım. Bi geldi wc nın kapılarını açmış montunu girişteki portmantonun ustune atmış . Kıyafetlerı yatağın üstüne . Mutfakta meyve suyu içmiş bardağı çamaşır odasına götürmüş :)
Bir çığlık attım alt komşu kesın duydu :KK70: 3,5 senedır düzelmedi. Düzelmez heralde ..

Sabahta ayakkabısını giymiş arada geziniyordu. Delirdim tabı . :KK53:
Gelınce bu halıyı sılıceksın dedım okey dedı akşam sildircem bakalım :)
:KK49: delirtiyorlar adamı yaa.....inşallah siler

ayyy demi bir de o var. o şekilde söylersen yapmam diyor sert söyleyince, "aşkım üstünü kaldırır mısın" deyince de netteyim birazdan toplarım diyor ve yine toplamıyor:KK53: her şekilde birazdan hücuma geçeceğimi belli etmeden toplamıyor.
bir tek temizliği yaptığım gün artık ne kadar korkunç görünüyorsam ben söylemeden sofrayı toplayıp bulaşıkları falan makineye yerleştiriyor :KK53:

bizim eve gelip bi bak aynısı :) salonda battaniyeler duruyo, yenilen kuruyemişler, çay ve su bardakları, hiçbir zaman koltukta durmayan kırlentler, özellikle salonun orta yerine kurulan bilgisayar ( güya diz üstü bilgisayar hiç dizin üstünde görmedim onu), bilgisayarı koyduğu küçük masası, üçlü prizi vs., hee bir de favorim çoraplar
sabah işe giderken salonun kapısı bi açtım aynen geri kapattım :rolleyes:

ayyy demi bir de o var. o şekilde söylersen yapmam diyor sert söyleyince, "aşkım üstünü kaldırır mısın" deyince de netteyim birazdan toplarım diyor ve yine toplamıyor:KK53: her şekilde birazdan hücuma geçeceğimi belli etmeden toplamıyor.
bir tek temizliği yaptığım gün artık ne kadar korkunç görünüyorsam ben söylemeden sofrayı toplayıp bulaşıkları falan makineye yerleştiriyor :KK53:

ya benim kocamın makineye bir tane çatal koymuşluğu yok..zaten dağıtmasın aldığını yerine koysun yeter..

bizim eve gelip bi bak aynısı :) salonda battaniyeler duruyo, yenilen kuruyemişler, çay ve su bardakları, hiçbir zaman koltukta durmayan kırlentler, özellikle salonun orta yerine kurulan bilgisayar ( güya diz üstü bilgisayar hiç dizin üstünde görmedim onu), bilgisayarı koyduğu küçük masası, üçlü prizi vs., hee bir de favorim çoraplar
sabah işe giderken salonun kapısı bi açtım aynen geri kapattım :rolleyes:

insanın ruhunu karartıyorlar ya...birisi aniden gelse lavaboyu kullanmak istese oraya varana kadar dağları aşması lazım :KK34:

Benım eşimde katlar koyar. Ama o kadar kötü katlar kı dolabın görüntüsünü mahvedıyo. Bende kızdım nooooolur sen katlama ben katlarım. Cıkar ve bırakşuraya dıye. Bırde corabını tam banyonun önune koyar mı ben onu ordan alcam kırlı sepwtıne koycam. Vay arkadaşş be

Back
X