Iyi geceler kızlar..
Eşim iyi hoş ama arada bi domuzluğu tutuyo.. bugün yine onlardan bigündü.. annesine yalakalık yapıyo resmen.. daha doğrusu ailesine.. sanki karşısında karısı yokmuş gibi azarlamalar bağırmalar.. sünepe ailesi de ben gık dedim mi hepsi birden bana laf saydırır.. ama oğullarına bi dur demiyolar.. sürekli bi kılıf uyduruyolar.. yok yorgunmuş stresmiş bilmem ne..
Ailesinin yanında aslan evde süt dökmüş kedi.. 5 yıllık evliyiz son 2 senedir toparlamıştı kendini.. ya da öyle görünüyodu..
Oğlum hemen hemen 4 yaşında.. doğduğundan beri isim sorunu hala devam ediyo... ve oğlum doğduğundan beri aynı babası tıpkı dedesi.. fiziksel akıl zeka kişilik her şeyi onlar.. benden hiç bi b.k almamış oğlum bunlara kalırsa.. gırla yaşadığımız bi sürü problem..
En son bugün yine ailesiyle beraberiz her zamanki gibi.. kp çok da akıllı aynı senin kafan bu oğlum hep sana çekmiş dedi.. benim kafamın nesi var beğenmedin mi baba dedim güldüm.. eşim direksiyonda olduğu halde arkasına döndü bu adam senin çocukluğunu nerden bilsin salak salak konuşma dedi.. 2 gündür noluyo sana be kendine gel.. ben konuşmucam mı hiç? Her dediğinize kafa mı sallıcam dedim..
Cahiller bunlar zekanın annenin genlerinden geçtiğini bilmiyolar..
Sürekli ailesiyle beraberiz.. e ben napayım dut gibi otursam bi türlü muhabbet etsem bi türlü.. annesi ablası kıskançlıkta bir numara.. babası desen dengesiz.. kamill diye sesleniyo bana defalarca uyardığım halde..
Bunlar minnacık sorunlar kızlar.. bunların çok daha fazlasını yaşadım ben.. ne yeni gelinliğimi ne gebebiliği ne lohusalığımı yaşatmadılar.. ama artık bende limit kalmadı..
Sinirden buz kestim.. 2 gündür üstüste olunca sinirlerim yıprandı iyice.. içimi dökmek istedim.. içime attıkça ya hastalanıyorum.. ya depresyona giriyorum.. zaten yarın ailemin yanına ziyarete gidicem 1 hafta yokum.. eşimi göresim duyasım yok hiç.. zaten konuşmuyorum.. küs gibi gidicem yarın.. kazık batıyo bu adama.. huzur fazla geliyo..[/QUOTE
Kendini ezdirme ne esine ne ailesine annemde yillarca cekti hep kv kp dedi saygida kusur etmedi diger eltisi hic saygili degildi onlra karsi ama yine o degerliydi annem ne yaptiysa yaranamadi gtti hamile haliyle is yaptiriyolardi ikizleri vardi düsuk ypti su tasidigi icin ve babamda korkudan bise demiyodu annesine ve babasina yani dicegm su kndini ezdirme hicbirine Allah yardımcın olsun