Allah sabırlar versin canım. Okurken empati kurdum da işin çok zor gerçekten.Mevzu sadece eşin olsa yine iyi aile boyu bunlarla uğraşmak için peygamber sabrı lazım insana.
Ben yapı olarak çok şakacı esprili biriyimdir bu sebepten laf soktuğum zaman şakamı gerçekmi pek anlamaz eşim

Böylelikle bende içimdekileri rahatça söyleyebiliyorum.
Ama ben en çok sana şu Kamil demesine taktım

Eşim bana Kamil dese bende ona efendim Kezban derdim kesin. Bazen insanlara haddini bildirmek fakiri sevindirmek kadar sevaptır canım

Lakin çok kararında neşeli akıllıca ve ustalıkla lafı sokmalısın ki en az 10 dakika düşünsünler "acaba ne demek istedi iyimi dedi kötümü dedi" diye.
Zaten 10 dakika sonra anlayıp sana bişey diyemezler deseler bile "10 dakikada mı anladın vallahi bravo çocuğun hala sana benzemesi konusunda kararlımısın" derim.
Örneğin ben ne vakit usg girsem kv hemen telefon açar "Bebek nasıl kilolumu kime benziyor aman dikkat et onu ye bunu yeme" demeye başlar.
Bende "Anne bebek tıpatıp sana benziyor" derim kv daha bişey demez dört Köşe olur sevinçten

Eşimde telefonu alır "Anne sana benziyormu bilmem ama huyu benzemesin" der

Ters psikoloji her zaman iyidir.
Sen bundan sonra hep kv ve kp üzerine oyna eşini ekarte et dışla bak bakalım ne oluyor

"Dedesinin torunu babaannesinin prensi Allahtan dedeyle babaanneye benzemiş oğlum. Aşkım sen kime benzemişsin acaba?" Gibi şeyler söyle

Eşini dışla ama eşinin ailesini pohpohla.