- 26 Mart 2007
- 269
- 71
- 298
- Konu Sahibi Bittercoffee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki kötü mötü ama en azından böyle değilIyi geceler kızlar..
Eşim iyi hoş ama arada bi domuzluğu tutuyo.. bugün yine onlardan bigündü.. annesine yalakalık yapıyo resmen.. daha doğrusu ailesine.. sanki karşısında karısı yokmuş gibi azarlamalar bağırmalar.. sünepe ailesi de ben gık dedim mi hepsi birden bana laf saydırır.. ama oğullarına bi dur demiyolar.. sürekli bi kılıf uyduruyolar.. yok yorgunmuş stresmiş bilmem ne..
Ailesinin yanında aslan evde süt dökmüş kedi.. 5 yıllık evliyiz son 2 senedir toparlamıştı kendini.. ya da öyle görünüyodu..
Oğlum hemen hemen 4 yaşında.. doğduğundan beri isim sorunu hala devam ediyo... ve oğlum doğduğundan beri aynı babası tıpkı dedesi.. fiziksel akıl zeka kişilik her şeyi onlar.. benden hiç bi b.k almamış oğlum bunlara kalırsa.. gırla yaşadığımız bi sürü problem..
En son bugün yine ailesiyle beraberiz her zamanki gibi.. kp çok da akıllı aynı senin kafan bu oğlum hep sana çekmiş dedi.. benim kafamın nesi var beğenmedin mi baba dedim güldüm.. eşim direksiyonda olduğu halde arkasına döndü bu adam senin çocukluğunu nerden bilsin salak salak konuşma dedi.. 2 gündür noluyo sana be kendine gel.. ben konuşmucam mı hiç? Her dediğinize kafa mı sallıcam dedim..
Cahiller bunlar zekanın annenin genlerinden geçtiğini bilmiyolar..
Sürekli ailesiyle beraberiz.. e ben napayım dut gibi otursam bi türlü muhabbet etsem bi türlü.. annesi ablası kıskançlıkta bir numara.. babası desen dengesiz.. kamill diye sesleniyo bana defalarca uyardığım halde..
Bunlar minnacık sorunlar kızlar.. bunların çok daha fazlasını yaşadım ben.. ne yeni gelinliğimi ne gebebiliği ne lohusalığımı yaşatmadılar.. ama artık bende limit kalmadı..
Sinirden buz kestim.. 2 gündür üstüste olunca sinirlerim yıprandı iyice.. içimi dökmek istedim.. içime attıkça ya hastalanıyorum.. ya depresyona giriyorum.. zaten yarın ailemin yanına ziyarete gidicem 1 hafta yokum.. eşimi göresim duyasım yok hiç.. zaten konuşmuyorum.. küs gibi gidicem yarın.. kazık batıyo bu adama.. huzur fazla geliyo..
evet evet gördük.. Biliyoruz bi haftadır. Dediğim gibi çok terbiyesizsin. Öyle bi mikrop müstehakmış zaten sana.Benimki kötü mötü ama en azından böyle değil
Terbiyemi 5 dk da çözdünüz helal olsun size yapılanlar müstehakevet evet gördük.. Biliyoruz bi haftadır. Dediğim gibi çok terbiyesizsin. Öyle bi mikrop müstehakmış zaten sana.
terbiyesiz oldugunu butun kk gordu zatenTerbiyemi 5 dk da çözdünüz helal olsun size yapılanlar müstehak
Arkadaşlarını mı topladın ne yaptın ahahaha çok komik benim iyiliğimi herkes bilir sen küçüklerini kınamamayı yol göstermeyi öğren önce inşallah başına böyle şeyler gelmez .terbiyesiz oldugunu butun kk gordu zaten![]()
sen gerçekten saplantılısın. Bi şeye kafayı taktın mı o şeyden kopamıyosun. Sen bi küçük olarak saygı nasıl gösterilirmiş onu öğren. Senin de bu dikbaşlılıkla inşallah başına daha beter şeyler gelmez..Arkadaşlarını mı topladın ne yaptın ahahaha çok komik benim iyiliğimi herkes bilir sen küçüklerini kınamamayı yol göstermeyi öğren önce inşallah başına böyle şeyler gelmez .
ayrıca konumu da hortlatma. Yeter yazdığın. Ne edepsizmişsin ya..Arkadaşlarını mı topladın ne yaptın ahahaha çok komik benim iyiliğimi herkes bilir sen küçüklerini kınamamayı yol göstermeyi öğren önce inşallah başına böyle şeyler gelmez .
Ben size benim konumda güzelce yazdım büyüğümsübüz kötü konuşmak istemiyorum.ayrıca konumu da hortlatma. Yeter yazdığın. Ne edepsizmişsin ya..
Benimki kötü mötü ama en azından böyle değil
Benim konu sahibiyle aramda, rezil etmekse bu rezil olayım. Kimsenin aile içindeki durumu bilemez. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendisine de söyledim doğacak bebeği için dua edicem benim dualarım kabul olur. O kadar iyi niyertki olduğumu herkes anladı.ben büyük va demedim, sizin yaptığınız çekememezlik mi koruma mı ne anlayamadım. Konu sahibine ömür boyu mutluluklar diliyorum, size de biraz merhamet ve empati...Konu sahibi sevdiği adamla evli mutlu çocukları var ve tekrar hamile ama seninki arazi olmuş çoktanEvet sizin aşkınız daha güzel daha büyük hıhım öyle
Çırpındıkça batıyosun tüm siteye rezil ettin kendini
:)) konu 2 senelik nerdeyse. Ben esimin ailesiyle 8 ay hic gorusmedim 4 aydir da 1 1 bucuk ayda bi ancak goruyorum. Cok sukur iyiyiz. Konuyu hortlatti bi gereksiz velhasili ortada bi sey yok..Ya bence takılma cahil insanlar eşin senle evde huzurlu mutlu ise onların yanında efelenmek zorunda kalıyo bence. Çünkü ana baba cahil ve otoriter bi erkek olarak göstermek istiyo kendini. İçinden sende hakaret et ama yüzlerine gül gitsin. Allah kolaylık versin
Gereksiz mi ? Ben size kendi konumda iyi yazdım vereceğiniz tepki bu mu oldu ? Hani annem yerinseydiniz ?:)) konu 2 senelik nerdeyse. Ben esimin ailesiyle 8 ay hic gorusmedim 4 aydir da 1 1 bucuk ayda bi ancak goruyorum. Cok sukur iyiyiz. Konuyu hortlatti bi gereksiz velhasili ortada bi sey yok..
ahh sagolasin ya.. Kullenmis mevzu hortladi. Konular kapandi. Esimin ailesiyle 1 yildir gorusmuyoruz nerdeyse mesafeliyiz. Her seyi yoluna koyduk cok sukur. Eski konumu desip yazmis asabim bozuldu.. Hayatim boyunca kimseye belden asagi vurmadim sinirimi bozan bu oldu..Konu sahibi sevdiği adamla evli mutlu çocukları var ve tekrar hamile ama seninki arazi olmuş çoktanEvet sizin aşkınız daha güzel daha büyük hıhım öyle
Çırpındıkça batıyosun tüm siteye rezil ettin kendini
Benim konu sahibiyle aramda, rezil etmekse bu rezil olayım. Kimsenin aile içindeki durumu bilemez. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendisine de söyledim doğacak bebeği için dua edicem benim dualarım kabul olur. O kadar iyi niyertki olduğumu herkes anladı.ben büyük va demedim, sizin yaptığınız çekememezlik mi koruma mı ne anlayamadım. Konu sahibine ömür boyu mutluluklar diliyorum, size de biraz merhamet ve empati...
Bana hayvan mı demek istediniz ? Ben kimseden merhamet beklemiyorum ellerim kırılsaydı da yazmasaydım birlik olmuşsunuz üstüme gelmeye hala devam ediyorsunuz, yıkarda Allah var ya, azıcık iyi olun. Ne kadar üzdünüz beni ya ellerim kopsaydı yazamasaydım....Senin neyini çekemeyeceğim ya düştüğün duruma düşmektense yalnızlıktan geberirim mesela ama sen anlayamazsın çünkü kendine saygın yok. Anlamsız bi duyguyu kutsal bellemişsin. Ben gayet güzel bir ilişki yaşıyorum sevgilim senin sevgilinin yaptığını yapmaya asla cesaret edemez istersen benim konularıma da dadan hortlat hatta şimdi. Konularına denk geldim insanlar defalarca yazmış içimden valla iyi sabır bu kız hayatta değişmez dedim geçtim kumaşın belli çünkü. Kendine merhamet etmeyene ben ne edeceğim acınacak milyonlarca hayvan insan var dışarıda.
ahh sagolasin ya.. Kullenmis mevzu hortladi. Konular kapandi. Esimin ailesiyle 1 yildir gorusmuyoruz nerdeyse mesafeliyiz. Her seyi yoluna koyduk cok sukur. Eski konumu desip yazmis asabim bozuldu.. Hayatim boyunca kimseye belden asagi vurmadim sinirimi bozan bu oldu..
Annen yerindeyim demedim annen yasindayim dedim. Onceki konularinda yazdigim diger yorumlara baksana. Bu adam duzelmez yapma bu eziyetl kendine diye yazmisim kac defa. Ama her yazana verdigin fix bi cevabin var. Bunu gecin bu yorumlari ciddiye almiyorum kendimi zora ceksem arar mi..Gereksiz mi ? Ben size kendi konumda iyi yazdım vereceğiniz tepki bu mu oldu ? Hani annem yerinseydiniz ?
tesekkur ederim sagolasin.. Bunu duymak bile cok iyi geldi..Nickin değişmiş ama ben seni tanırım severim yani daha bir gün hak etmeyene verdiğin olmayacak bir cevabını görmedim. Bu kızcağıza da üzülmüştüm başta saf sanmıştım ama hem konusundaki cevapları hem de böyle eskileri didikleyip kendince gol atmaya çalışmasını gördükçe dayanamadım. Sen canını sıkma değmez hiç.