• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldım ya

sinav kaygisi olabilir birsey .Biraz fazla gerilmissiniz .Ales telafisi olan bir sinav .Bir deneme gibi dusunun tekrar devam edin calismaya .Dua edin rahatlayin.Minoset niye ogle yapmis anlamadim.

Ben sozelciyim yetistirmede cok sorun yasamadim ama sayisalcilardan cok kisi yetistirememis sanirim
Alla allaaa alese benim eşim de girdi bugün hiiiiiç kitap yüzü açamadı işlerinden dolayı pek umutlu gitmedi aslında çıkışta aradı beni aşkım çok kolaydı beklediğim gibi geçmedi bu sefer süreyi arttırdılar mı ne fazladan soru bile çözdüm dedi ben de şaşırdım.. Üüzlmeyin gençsiniz güzelsinizzz yaparsınız.. Motivasyonunuzu düşürmeyin kuzularr:)

Ben sozelciyim yetistirmede cok sorun yasamadim ama sayisalcilardan cok kisi yetistirememis sanirim
Sureyi uzatmislar ama yine bana yaramadı . Sözel biri birbucuk saatte yaptım herhalde . On sefer okudum aynı soruyu kendime ayrı soru hazırlayanlara ayrı sövdum . Umutlar diğer bahara kaldı yine

muhtemelen stres yüzünden bu hale geldiniz.
kaygılandığınız şey sizin sağlığınızdan önce gelmiyor bunu unutmayın.

fakültede çok sevdiğimiz bir asistanımız vardı. doktora öncesi inanılmaz ders çalışıyordu. stresten gözlerinin feri gitmiş, biri küçülmüş biri büyümüş bir şekilde geziyordu. evet öğrencilerine çok faydalı idi. asistan olmasına rağmen biz özel bir grupla birlikte ders yapardık hocayla... sonra yurtdışına eğitim için çıktı dönüşte doktorasını tamamlamasına çok az kalmıştı. hoca bir anda izne ayrıldı. muhtemelen sağlığı el vermedi. uzunca bir süre tedavi gördü. sonrasında bir şekilde doktorayı tamamlayıp bir başka şehirde devam etti kariyerine... ancak uzun bir süre sadece psikolojik değil, fizyolojik sağlık sorunları ile de cebelleşti.

doktora devamındaki kariyer alesten daha yıpratıcı bir süreç... hocaların kaprisleri, makaleler, dil, tez, seminer, sunum, dersler..... kendinizi rahatlatarak bu yola devam ederseniz başarıyı elde edersiniz inşallah.
Yüksek lisansta on yaş yaşlandım. Sonrasını çok düşünüyorum ama illa istiyorum doktorayi. Gerçekten fiziken rahatsızlık verdi bu süreç. İnşallah çözümünü bulacağım çok sağolun güzel sozleriniz için. Hocaniz gibi olmasam barı resmen ibret oldu bana :(

Alla allaaa alese benim eşim de girdi bugün hiiiiiç kitap yüzü açamadı işlerinden dolayı pek umutlu gitmedi aslında çıkışta aradı beni aşkım çok kolaydı beklediğim gibi geçmedi bu sefer süreyi arttırdılar mı ne fazladan soru bile çözdüm dedi ben de şaşırdım.. Üüzlmeyin gençsiniz güzelsinizzz yaparsınız.. Motivasyonunuzu düşürmeyin kuzularr:)
Benim 90 puan ustune cikmam gerekiyor o yuzden uzgunum yoksa sorular kolaydi evet.

Geneli öyle diyor ama bizi de o üzdü. Kolay olsa da yapamamak daha kötü. Sınavda resmen kendimden geçtim hiç öyle olmamistim daha önce

Kızlar çok kötüyüm. Bugün ales vardı ve ben doktoraya devam etmek için bu sınavdan iyi bir puan hedeflemekteydim. Gerçekten çalıştım da. Ama sınav çok kötüydü. Sabah aptal gibi hem uykumu açsın hem de kaç gündür geçmek bilmeyen agrilarima iyi gelsin diye minoset attım . Sınava giderken çok fena oldum. Günlerdir arada basım nasil anlatsam arkaya doğru istemsiz anı düşüyor gibi , çok ciddi bir şişkinlik, mide bulantısı ve terleme devam ediyordu. Sınavda bunlarla bir bir de kulaklarım uğuldadi sanki çok kötü oldum. Sınavdan çıkmak istedim ama çıkamadım emeklerim ziyan olmasın diye. Ama oldu işte ziyan oldu.
Son zamanlarda sıklıkla özellikle dışarı çıktığımda bir şey olacakmis, bayilacakmisim vs gibi his oluşuyor. Basım donmese bile bir endişe durumu oluyor. Kendimden yıldım, bezdim. Sanssizligimdan da sıkıldım , yaistlarim zip zipken benim bu nineden bozma kaygilarimdan da sıkıldım. Hedefe ulasamamaktan da sıkıldım . Canım çok sıkkın . Telefondan da sıkıldım. Ben Türkçe karakterlerle adam gibi yazıyorum ama o kafasına göre dönüştürüyor . Telefon bile bana karşı
Cok tatlisin.inan bana bir gun ay onlarda dertmiymis diyeceksin.

Sureyi uzatmislar ama yine bana yaramadı . Sözel biri birbucuk saatte yaptım herhalde . On sefer okudum aynı soruyu kendime ayrı soru hazırlayanlara ayrı sövdum . Umutlar diğer bahara kaldı yine
Ya ben de elimi neye atsam kuruyor yuksek lisansa basladigima kopek gibi pismanim istemiyorum bu stresi istemiyorum bu igrenc akademik yalakalik islerini insanlari gordukce midem bulaniyor yaslandim bu sene it gibi calis calis karsiligini alama ama eften puften okuyanlar torpille is bulsun falan filan. Cok dolmusum ben de.

Aynen canım benim de doksan üstü olmalıydı. Bendeki belirtiler sende de oluyor mu canım ? İlk konuyu ilk actigimdaki mesajda yazdıklarım ?
Yazdiklarinin daha agirini gecen sene yasadim kpss surecinde panik bozukluk tedavisi gordum ilac kullandim ilacin iyi etkisini gordum sinavda falan cok rahattim canim. Inan o stres insani mahvediyor 3 gece ust uste acillik olmustum.

Geneli öyle diyor ama bizi de o üzdü. Kolay olsa da yapamamak daha kötü. Sınavda resmen kendimden geçtim hiç öyle olmamistim daha önce
Olsunn.. Bak her şerde bir hayır vardır felsefesi insana iyi geliyor.. Sağlığından önemli mi..? Emeklerine üzülüyorsun anlıyorum canım ama hayat bu.. Dünyanın sonu değil ki.. Şimdi kendini bu derece yıpratınca zaman geri mi gelecek? Yoooo.. Eee napıyoruz yılmıyoruz.. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz:)

Ya ben de elimi neye atsam kuruyor yuksek lisansa basladigima kopek gibi pismanim istemiyorum bu stresi istemiyorum bu igrenc akademik yalakalik islerini insanlari gordukce midem bulaniyor yaslandim bu sene it gibi calis calis karsiligini alama ama eften puften okuyanlar torpille is bulsun falan filan. Cok dolmusum ben de.
Ya ben de çok pişmanım. Benim lisansimla yüksek lisansim çok farklı alanlarda . Keşke baştan lisans bolumumden atanıp gecseydim . Yolu ortaladim ne başa dönmeyi yiyorum ne de sonuna gitmeyi ne yapacagimi şaşırdım

Yüksek lisansta on yaş yaşlandım. Sonrasını çok düşünüyorum ama illa istiyorum doktorayi. Gerçekten fiziken rahatsızlık verdi bu süreç. İnşallah çözümünü bulacağım çok sağolun güzel sozleriniz için. Hocaniz gibi olmasam barı resmen ibret oldu bana :KK43:

çok kıymetli bir insandır kendileri. ilmi açıdan da kişilik olarak da takdir ederim kendisini...
ama stresten ve çalışmaktan biçare kaldı.

serin kanlı olun ve öyle çalışın. dünyanın sonu değil ya..

Yazdiklarinin daha agirini gecen sene yasadim kpss surecinde panik bozukluk tedavisi gordum ilac kullandim ilacin iyi etkisini gordum sinavda falan cok rahattim canim. Inan o stres insani mahvediyor 3 gece ust uste acillik olmustum.
Canım sen de çok çekmişsin sistemden. Geçer bu günler umarım valla bezdik ha bu yaşta

Olsunn.. Bak her şerde bir hayır vardır felsefesi insana iyi geliyor.. Sağlığından önemli mi..? Emeklerine üzülüyorsun anlıyorum canım ama hayat bu.. Dünyanın sonu değil ki.. Şimdi kendini bu derece yıpratınca zaman geri mi gelecek? Yoooo.. Eee napıyoruz yılmıyoruz.. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz:)
İnşallah onlar iyi geçer barı sağol canım :)

Ya ben de çok pişmanım. Benim lisansimla yüksek lisansim çok farklı alanlarda . Keşke baştan lisans bolumumden atanıp gecseydim . Yolu ortaladim ne başa dönmeyi yiyorum ne de sonuna gitmeyi ne yapacagimi şaşırdım
En basindan ben de atanayim kafam rahat isime bakayim dedim mulakat yuzunden sozlesmeli yuzunden bu yola girdim girmez olaydim diyorum. Cunku hayat boyu ayni stres. Hadi alesten ydsden iyi puan aldim vs. Yine de kadro bulamama ihtimalim cok fazla cunku inanilmaz torpil donuyor o yuzden cok umutsuzum bataklikta cirpinmak gibi geliyor.

Back
X