• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldım ya

çok kıymetli bir insandır kendileri. ilmi açıdan da kişilik olarak da takdir ederim kendisini...
ama stresten ve çalışmaktan biçare kaldı.

serin kanlı olun ve öyle çalışın. dünyanın sonu değil ya..
Çok haklısın canım. Kendimi gelistireyim diyorum eziyetleri gördükçe pes ediyorum bazen. Bazen de böyle aşırı stres yapıyorum ortayı bulamadım daha. Bulucam inşallah teşekkür ederim. Ne güzel ya hocaniz ne güzel intiba bırakmış ben genelde arkalarından sövuyorum hocaların çoğunda insan kemiği yok çünkü. Sizinki çok iyi biriymiş belliki

Ben de bundan korkuyordum doğrusu. Psikiyatrist arıyordum özel muayenehane ler ateş pahası. Özel hastanelerde de bulamadım psikiyatrist. Annemde de var bu endişe durumu ama diğer fiziksel durumlar yok onda da olabilir mi acaba ? Babam ben küçükken tedavisini görmüştü panik atağın şimdi geldi aklıma. Siz nasıl destek alıyorsunuz , ilaç vs ile mı ? İşe yarıyor mu bir de ?
Hamileyim ki ben kullanamıyorum hiç bişey ama çok fena ataklar geliyor özellikle son zamanlarda hep kötü bişey olacak düşüncesi bi yerim ağrısa kötü hastalık var hissi hepsini yaşıyorum ama yapabileceğim bişey Yok maalesef :(

Tesekkur ederim.her sinav gecer gecmek zorunda cunku sen hic bitmemis bir sinav gordunmu.basarilar diliyorum bir sonraki sinav icin.
Benim sınavım sanki hiç bitmiyor gibi ama haklısınız elbet geçecek bir gün . Tesekkur ederim temennileriniz için :)

Çok haklısın canım. Kendimi gelistireyim diyorum eziyetleri gördükçe pes ediyorum bazen. Bazen de böyle aşırı stres yapıyorum ortayı bulamadım daha. Bulucam inşallah teşekkür ederim. Ne güzel ya hocaniz ne güzel intiba bırakmış ben genelde arkalarından sövuyorum hocaların çoğunda insan kemiği yok çünkü. Sizinki çok iyi biriymiş belliki

tek tük çıkıyor öyleleri...
yoksa adamın birine ölsün diye beddua edildiğini bilirim 70 yaşında hala emekli olmadı çok dinç :)

allah gönlüne göre versin. inşallah streslenmeden salimen kafayla başrıya ulaşırsın./ız ;)

En basindan ben de atanayim kafam rahat isime bakayim dedim mulakat yuzunden sozlesmeli yuzunden bu yola girdim girmez olaydim diyorum. Cunku hayat boyu ayni stres. Hadi alesten ydsden iyi puan aldim vs. Yine de kadro bulamama ihtimalim cok fazla cunku inanilmaz torpil donuyor o yuzden cok umutsuzum bataklikta cirpinmak gibi geliyor.
Doğru dedin canım torpil vs çok dönüyor. Ben bir yerle gorustum akadmeisyenlik için. Üç kız var ucu de aynı üniv aynı bölümden mezunlar. Üniv leri de çok köklü bir yer değil bölümleri de benim basvurdugumla ilgili bir lisans değil ama bana olumsuz diyorlar onlari almışlar. Hanı desemki belki bölümleri daha uygun ama yok benimki cuk üstelik unimde iyi ama onlara var bana yok. Gel gidelim Avrupa'ya bir yerle anlasip gidelim

tek tük çıkıyor öyleleri...
yoksa adamın birine ölsün diye beddua edildiğini bilirim 70 yaşında hala emekli olmadı çok dinç :)

allah gönlüne göre versin. inşallah streslenmeden salimen kafayla başrıya ulaşırsın./ız :KK66:
Ne beddualar ediyorum ben de arkalarından ah ya.Amin canım çok sağol :)

Doğru dedin canım torpil vs çok dönüyor. Ben bir yerle gorustum akadmeisyenlik için. Üç kız var ucu de aynı üniv aynı bölümden mezunlar. Üniv leri de çok köklü bir yer değil bölümleri de benim basvurdugumla ilgili bir lisans değil ama bana olumsuz diyorlar onlari almışlar. Hanı desemki belki bölümleri daha uygun ama yok benimki cuk üstelik unimde iyi ama onlara var bana yok. Gel gidelim Avrupa'ya bir yerle anlasip gidelim
Bana da sadece bir sene gorduklerim yetti midem bulandi bu hak yenmesinden. Gidelim buralardan cidden. Simdi abur cubura, yemege saldirip stres atasim var ama diyetteyim:( Zaten bu stresler yuzunden yiye yiye sistim.

Hamileyim ki ben kullanamıyorum hiç bişey ama çok fena ataklar geliyor özellikle son zamanlarda hep kötü bişey olacak düşüncesi bi yerim ağrısa kötü hastalık var hissi hepsini yaşıyorum ama yapabileceğim bişey Yok maalesef :KK43:
Bebisin saglikla ugurla gelsin canım öncelikle. Geçmiş olsun sana da. Ben yarın gitcek gibiyim psikiyatriste. Eğer ilaçsız bir şeyler onerirse yazarım sana özelden uygularsin canım. Hayatın yolundaysa takılma canım bebisin olacak bak ne güzel

Bebisin saglikla ugurla gelsin canım öncelikle. Geçmiş olsun sana da. Ben yarın gitcek gibiyim psikiyatriste. Eğer ilaçsız bir şeyler onerirse yazarım sana özelden uygularsin canım. Hayatın yolundaysa takılma canım bebisin olacak bak ne güzel
Ama çok zorlanıyorum canımm anlatamam doktorum yoga yada meditasyona git iyi gelebilir dedi yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek ne yapalım soracam :) Allah sana da şifa versin tatlım

Bana da sadece bir sene gorduklerim yetti midem bulandi bu hak yenmesinden. Gidelim buralardan cidden. Simdi abur cubura, yemege saldirip stres atasim var ama diyetteyim:KK43: Zaten bu stresler yuzunden yiye yiye sistim.
Aynen on kilo aldım. Diyete basliycam ben de artık. Ales çalışıyorum diye yapmadım diyet falan. Bari diyete baslasaydim kilo verirdim belki hiç yoktan.bu ara tek mutluluğum evcillerim başka bir şeyden keyif alamıyorum

Ama çok zorlanıyorum canımm anlatamam doktorum yoga yada meditasyona git iyi gelebilir dedi yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek ne yapalım soracam :) Allah sana da şifa versin tatlım
Yoga iyi geliyor ben sadece beş dk yoga yapıyordum bir ara bana çok iyi gelmişti. Hamile yogası var galiba kursuna falan yazilsan faydası olur canım bence . İçine dönüyor insan kendi kendine terapi olur hem

Aynen on kilo aldım. Diyete basliycam ben de artık. Ales çalışıyorum diye yapmadım diyet falan. Bari diyete baslasaydim kilo verirdim belki hiç yoktan.bu ara tek mutluluğum evcillerim başka bir şeyden keyif alamıyorum
Ben de 10 kilo aldim :olamaz: Bizim seninle cok ortak noktamiz var. Bu aksam sana ozelden biraz ic dokucem sakincasi yoksa beni anlayacagini umuyorum :D

Yoga iyi geliyor ben sadece beş dk yoga yapıyordum bir ara bana çok iyi gelmişti. Hamile yogası var galiba kursuna falan yazilsan faydası olur canım bence . İçine dönüyor insan kendi kendine terapi olur hem
Bakalım bulunduğum yerde yaptıran bulursam başlayacağım Canım hayırlısıyla

Ah keşke canım ama ne yazıkki yarısını yapamadım soruların iyi bir puan gelmez . Halbuki çok iyi puan grlebilirdi ama yapamadım . Hiçbir şey algilayamadim sınavda. Kitaplara bakayım canım. Tavsiyen varsa alabilirim kitap tavsiyesi canım :)
Uzun yillar once okuyordum ama hani o yaslarda iyi gidiyordu simdi nasil olur masal gibi mi gelir bilmiyorum. Ben yine de tavsiye edeyim. Ahmet Şerif Izgoren'in kitaplari cok iyi gelmisti ancak stres yonetimi icin yeterli bir kaynak mi emin degilim canim.

Uzun yillar once okuyordum ama hani o yaslarda iyi gidiyordu simdi nasil olur masal gibi mi gelir bilmiyorum. Ben yine de tavsiye edeyim. Ahmet Şerif Izgoren'in kitaplari cok iyi gelmisti ancak stres yonetimi icin yeterli bir kaynak mi emin degilim canim.
A evet unutmuşum vardı ben de kitapları :) iyi gelmişti bana da önceden. Tesekkur ederim :)

Alim yok mu ? A üzüldüm gerçekten ya , o kadar okusun insanlar sınav vs atama olmasın sonra
valla canım 7 ay oldu alım yok. Mayıs ayı içinde olcak diyolar ama yeni sistm 4 yıl çakılı dalan abuk sabuk mevzular ya valla anlatmaktan bende yoruldum abi çocuğum var 4 yasına gelcek ben 4 yıl anadan mı ayırcam babadan mı valla iğrendim ya bu muhabbetlerden bu belirsizlikten.

valla canım 7 ay oldu alım yok. Mayıs ayı içinde olcak diyolar ama yeni sistm 4 yıl çakılı dalan abuk sabuk mevzular ya valla anlatmaktan bende yoruldum abi çocuğum var 4 yasına gelcek ben 4 yıl anadan mı ayırcam babadan mı valla iğrendim ya bu muhabbetlerden bu belirsizlikten.
Canım o değişir bence onca sene aynı yerde durulmaz. Aile birliği mühim bence o şeyden geri adım atarlar

Back
X