- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Kızlar çok kötüyüm. Bugün ales vardı ve ben doktoraya devam etmek için bu sınavdan iyi bir puan hedeflemekteydim. Gerçekten çalıştım da. Ama sınav çok kötüydü. Sabah aptal gibi hem uykumu açsın hem de kaç gündür geçmek bilmeyen agrilarima iyi gelsin diye minoset attım . Sınava giderken çok fena oldum. Günlerdir arada basım nasil anlatsam arkaya doğru istemsiz anı düşüyor gibi , çok ciddi bir şişkinlik, mide bulantısı ve terleme devam ediyordu. Sınavda bunlarla bir bir de kulaklarım uğuldadi sanki çok kötü oldum. Sınavdan çıkmak istedim ama çıkamadım emeklerim ziyan olmasın diye. Ama oldu işte ziyan oldu.
Son zamanlarda sıklıkla özellikle dışarı çıktığımda bir şey olacakmis, bayilacakmisim vs gibi his oluşuyor. Basım donmese bile bir endişe durumu oluyor. Kendimden yıldım, bezdim. Sanssizligimdan da sıkıldım , yaistlarim zip zipken benim bu nineden bozma kaygilarimdan da sıkıldım. Hedefe ulasamamaktan da sıkıldım . Canım çok sıkkın . Telefondan da sıkıldım. Ben Türkçe karakterlerle adam gibi yazıyorum ama o kafasına göre dönüştürüyor . Telefon bile bana karşı
bende aynı düşüncedeyim ve benim de sınavım kötüydü stres yüzünden napalım sağlık olsun sonbahar var ilkbahar var hayırlısı olsun üzmeyin canınızı..