yıldım yemin ederim ...

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
ay kızlar yıldım vallahi.ben ofisin mimarıyım ama ana telefon benim odamda küçük bir ofis gelen telefonlara ben bakıyorum.her dakika birileri arıyor.iş için arasalar neyse yok saat kazanmışım yok reklam yok tescil yok engelli çocuklara yardım.sürekli size bir şey göndericez kargo ücretini karşılayın yeterciler.şimdi biri aradı ahşap atölyesi çocuk bişi bişi diye ilgili yok ofiste ben yetkili değilim diyorum ne var kendi cebinden ver 10 lira kargo parasını diyor bana.ay sinir oldum :mad:

Neden bu telefonlar geliyor. Sekreter yok mu şirkette
Aslında ben neden bu telefonların bir iş yerine bu kadar fazla geldiğini anlamadım
Hiç duymamıştım daha önce

Neden bu telefonlar geliyor. Sekreter yok mu şirkette
Aslında ben neden bu telefonların bir iş yerine bu kadar fazla geldiğini anlamadım
Hiç duymamıştım daha önce

sekreter yok ne yazık ki 1 patron 2 mimarız ofiste ana hat benim odamda olduğu için ben bakıyorum.bu konu zaten bi gıcık yani ben açıyorum mimar hanımla görüşcektik diyolar buyrun benim diyince bi kalıolar hem sekreter hem mimar :KK70: neyse hiç anlamıyorum azcıkta saftiriğim geçen diyo ki saat kazandın hangisini istersin burberry lacoste seç sadece 50 tl kargo parası var.yok artık dedim.biri arar umre kazandın işte şifre vericez.kuran satarlar.bir de almıom diye vicdan yapıolar.engelli çocuklara yardım için katalog göndercekmiş ne var sen kendi cebinden versen kargo parasını diyor bana.

ay kızlar yıldım vallahi.ben ofisin mimarıyım ama ana telefon benim odamda küçük bir ofis gelen telefonlara ben bakıyorum.her dakika birileri arıyor.iş için arasalar neyse yok saat kazanmışım yok reklam yok tescil yok engelli çocuklara yardım.sürekli size bir şey göndericez kargo ücretini karşılayın yeterciler.şimdi biri aradı ahşap atölyesi çocuk bişi bişi diye ilgili yok ofiste ben yetkili değilim diyorum ne var kendi cebinden ver 10 lira kargo parasını diyor bana.ay sinir oldum :mad:
aradığınız aboneye şuan ulaşılamıyor de çatt kapa telefonu yüzüne :KK48: benim önceki işyerimdede ana hat benim masamdaydı ben muhasebeciydim. bana muhasebeciyi ver diyorlar benim diyorum :63: tamam müdürü ver sen diyorlardı ee benim diyordum:KK54: bazen 3 telefonla birden konuşuyordum :KK49: şükür ki kurtuldum ordan

aradığınız aboneye şuan ulaşılamıyor de çatt kapa telefonu yüzüne :KK48: benim önceki işyerimdede ana hat benim masamdaydı ben muhasebeciydim. bana muhasebeciyi ver diyorlar benim diyorum :63: tamam müdürü ver sen diyorlardı ee benim diyordum:KK54: bazen 3 telefonla birden konuşuyordum :KK49: şükür ki kurtuldum ordan

yaa aynen bir de adamlar ciddiye almıyorlar yetkili benim buyrun diyorum sanki sallıyorum gibi yetkiliyle görüşsek aslında falan diyorlar.patronda bana abik gubik telefonları bağlama sen ilgilen diyo.sinirleniom az ye de sekreter tut kendine diyicem yani.

sekreter tutması lazım o kadar çok telefon geliyorsa.
işyerinin imajı açısından da hoş değil.

bu tarz telefonlaran bende bıktım usandım sureklı tanıtım icıın arıyorlar yok dıyorum gorusmek ıstemıyor dıyorum tmm bn sonra arıyım dıyor ve sonra arayıncada yıne aramıstım smdı arayın demıstınız dıyorlar manyamıs herkes

yaa aynen bir de adamlar ciddiye almıyorlar yetkili benim buyrun diyorum sanki sallıyorum gibi yetkiliyle görüşsek aslında falan diyorlar.patronda bana abik gubik telefonları bağlama sen ilgilen diyo.sinirleniom az ye de sekreter tut kendine diyicem yani.
aynen yetkili birisiyle görüşmek istiyorum en çok duyduğum laf ya

X