Sözlüyüm, yakın tarihte düğün yapmayı düşünüyoruz ama her şey burnumdan gelecek gibi. Anneme laf anlatamiyorum. Tamam hakli yanlari olabilir ama hep olumsuz seylere dikkat cekiyor.
Hazırlıklar için çalıştığım yerden memlekete geldim ve başladı sıkıntılar. Kendi başıma hareket ediyormusum, babamın işleri duzelmeden kendi başıma karar vermemem gerekiyormuş.(keske duzelse ama ben duzelecegine ihtimal vermiyorum cok sıkıntı yaşadık zamaninda ve sorumlusu kendisidir o yüzden ona bağlı olduğumu düşünmüyorum) Neyse, kınayı da oğlan evi yaparmış, sözde takılan üç beş altını getirmediğimden eksiklerim alinmiyormus.bugüne kadar maddi anlamda hazırlık yapmamaları benim suçum değil ki. İstiyor ki kinayi falan da yapsinlar biz hic masraf etmeyelim.Sözde ayakkabı aldirmamisim bı elbiseyle geçiştirmisim -ki yeni ayakkabılarımdan giymistim ihtiyacım yoktu,almadım. Bunlari soyluyor, ikramliklari taze taze bol bol onlar getirmişti misal bundan hiç bahsetmiyor. Nerdeyse eksiklik oradan vuruyor ben anlamadım. Diyorum bu ticari bi anlaşma değil, ben evleniyorum ve durum ne gerektiriyorsa onu yapiyorum. Tayin durumumuz olduğundan mevcut şehirde eşya almadık yeni yapili temiz bı daireye yerleştik, ceyizsiz gidiyorsun hicbisey yapmadan alınmadan diyor. Cildiricam yahu!!! Bu laflara karşı koyamayip sinirleniyorum sesimi yukseltiyorum sonra pişman oluyorum.. 7bine yakın param var onu vereceğim, benim paramla bana taki takacaklar, ben de buna laf soyleyeyim o zaman.
Ben nasıl davranmali, ne yapmayalim bu süreçte