Yıldım...

Fayda etmiyor maalesef. Hep kavgaya dönüşüyor. Dediğim gibi hep haklı. Ben de iletişimi minimuma indirdim
Üzücü. Ne yapalım öyle kabul etmekten başka çaresi yok iyi yapmışsınız yinede ablanızdır tamamen iletişimi kesmeyin hal hatır sorun yeri geldikçe de yaptığından rahatsızım aynı evi ortak paylaşıyoruz tek başına yaşamıyorsun gibi hatırlatmalar da da bulunun

Görmezden geldiğiniz her eylem alışkanlık yaratır. Ben izin vermezdim.

40 yaşına kadar aile evinde yaşayıp hiç mi birikim yapamadınız ayrı ev için ben olsam borca girer ev alırım 40 yaşında kendimi aile evinde hayal edemiyorum ailemle aram iyi olduğu halde 26 yaşında darlandım fırsat dedim ev aldım siz 40 yaşına kadar aile evinde kaldıysanız kardeşiniz de gelebilir açık bi kıskançlık var bence

40 yaşına kadar aile evinde yaşayıp hiç mi birikim yapamadınız ayrı ev için ben olsam borca girer ev alırım 40 yaşında kendimi aile evinde hayal edemiyorum ailemle aram iyi olduğu halde 26 yaşında darlandım fırsat dedim ev aldım siz 40 yaşına kadar aile evinde kaldıysanız kardeşiniz de gelebilir açık bi kıskançlık var bence
Hayırlı olsun güle güle oturun. Zamanında çok fırsat kaçırdım, şimdi de çok yüklü borç yaptım. Maalesef zamanında yanlış veya eksik çok şey yaptım.
Ben mi kıskanıyorum? Kardeşime temizliğe gittim daha önce kaç kere. Ya ben üstüme düşeni yapıyorum. Nereyi kaçırdık acaba? Mesela bir işe ara verip sigara içeyim dedim kardeşim gelmiş hesap soruyor bunlar niye duruyor diye. Hem ellemiyor hem konuşuyor. Bunun gibi bir çok şey.
Hayırlısı

Görmezden geldiğiniz her eylem alışkanlık yaratır. Ben izin vermezdim.
Tepkimi koydum. Gitti evine az önce hayırlısıyla. X
Annem ve kardeşim inanın çok değişik. Kendi doğruları vardır hep kendileri haklıdır. Konuşmaya kalksan bağır çağır kavga çıkarırlar.

Tepkimi koydum. Gitti evine az önce hayırlısıyla. X
Annem ve kardeşim inanın çok değişik. Kendi doğruları vardır hep kendileri haklıdır. Konuşmaya kalksan bağır çağır kavga çıkarırlar.
Onların doğrusu sizin doğrunuz olmadığı için böyle. Her şeye onlar gibi bakmak zorunda da değilsiniz. Haklısınız.

İyi akşamlar

Ailemden bıktım usandım. Evden çalışıyorum ben, ailemle oturuyorum.
Boşanma aşamasındaki kardeşim 5 yaşındaki kızıyla 5 gündür bizim evde kalıyor. Asla ama asla bulaşık dahil hiç bir işe elini sürmedi. Altı üstü hafif bir grip olmuş, hastayım diye diye yatıyor. Yine ses etmedim bulaşık yemek vs ben yaptım. Bugün gelmiş diyor ki üst solunum yolu için serum mu alsam? Yok dedim organ nakli olman lazım daha iyi. Bu bozuldu gitti. Sonra annem buna çay koy dedi diye sinir krizi geçirdi bizim umrumuzda değilmiş kendisi diye ağladı gidecem dedi güya. Annem de ben bişey demedim çay suyu köy dedim sadece dedi. Ablam bana böyle böyle dedi diyor anneme. Annem de sevgili prenses kızını ikna etti yine içerde yatıyor. Sabah da oyun oynuyor (hasta ha) kızına kahvaltısını ben yaptıracakmışım, gel önce kızına bak deyince ben nasıl ablaymışım voaahh diye bağırdı. Annem de diyor ki idare et nolacak.
Babam diyor ki tedavi olmam lazımmış 😂 Onlardan ve kendimden nefret ediyormuşum çünkü.
Bunun gibi bir sürü şeyler.
Eve çıkacak yeterli maddi gücüm yok. Kurtulsam şunlardan başka bişey istemiyorum gerçekten.
Not: 3 yılı geçti dava sürüyor boşanma ile ilgisi yok yaptıklarının. Prenses karakter kendisi
Boşanma aşamasında insanın psilolojisi çok kötü olur
Biraz idare edin

İyi akşamlar

Ailemden bıktım usandım. Evden çalışıyorum ben, ailemle oturuyorum.
Boşanma aşamasındaki kardeşim 5 yaşındaki kızıyla 5 gündür bizim evde kalıyor. Asla ama asla bulaşık dahil hiç bir işe elini sürmedi. Altı üstü hafif bir grip olmuş, hastayım diye diye yatıyor. Yine ses etmedim bulaşık yemek vs ben yaptım. Bugün gelmiş diyor ki üst solunum yolu için serum mu alsam? Yok dedim organ nakli olman lazım daha iyi. Bu bozuldu gitti. Sonra annem buna çay koy dedi diye sinir krizi geçirdi bizim umrumuzda değilmiş kendisi diye ağladı gidecem dedi güya. Annem de ben bişey demedim çay suyu köy dedim sadece dedi. Ablam bana böyle böyle dedi diyor anneme. Annem de sevgili prenses kızını ikna etti yine içerde yatıyor. Sabah da oyun oynuyor (hasta ha) kızına kahvaltısını ben yaptıracakmışım, gel önce kızına bak deyince ben nasıl ablaymışım voaahh diye bağırdı. Annem de diyor ki idare et nolacak.
Babam diyor ki tedavi olmam lazımmış 😂 Onlardan ve kendimden nefret ediyormuşum çünkü.
Bunun gibi bir sürü şeyler.
Eve çıkacak yeterli maddi gücüm yok. Kurtulsam şunlardan başka bişey istemiyorum gerçekten.
Not: 3 yılı geçti dava sürüyor boşanma ile ilgisi yok yaptıklarının. Prenses karakter kendisi
Her ailede olur öyle.Kendi evi varmış gider yakında.Ailede tüm kardeşler eşittir ama bazıları daha eşittir.Kast sistemi budur🤷🏻‍♀️

Back
X