Yıldız düşüklüğü

benımde yıldızım duşuk ottan b.ktan etkılenıyor ınsan sınır bozucu yani.
son yıllarda pozitif düşünüp olumlamalar yapıyorum. iyi gelıyo bence iyi hissedıyorum yani.
bir de bugulerde gerılemeler falan var o da etkılı olabılır.

Tansiyon düşüklüğü gibi mi gerçekten anlamadım

Göbek düşüklüğü tansiyon düşüklüğü duydumda yıldız düşüklüğü yeni duydum

bir ara bende yıldız haritamı çıkarttırdım, 3-4sayfa, okudum yorumlattım ama geleceğe dair şeyler değil.
neyse bu kişi geleceğe dair şeylerden söylemeye başladı dur istemiyorum dedim, ben istemeden söylediği kısımda doğru çıkmadı zaten: )

Yıllar önce bana da kenafir gözlü bir kadın kahve falı bakmıştı. Y baş harfli biriyle tanışacaksın demişti. Tanıştım tanışmasına da adamın takma adıymış o Sayılır mı kızlar?
Keşke fal esnasında tanışır tanışmaz hayatından çıkar, bok herifin teki deseydi benim için iyi olurdu hani

Ayh bütün dertler bundan kaynaklıdır işte şanssızım ya hu dalga geçmeyin valla ciddiyim.yıldızım düşük benim
İyi de yavrukuşum. Yıldız nasıl yükseltilir diye bişey dersen geçeriz. O mecaz anlamda düşüklük. Sen bizle geç biz senle geçmeyelim dalga. Yıldızımız geçiyo hem biz geçmiyoz valla

Yıldızım düşük diye enerji gönderirsen böyle hissiyat içinde kalırsın tabi.
Biraz olumlama yap, güzel düşün.

Konu ilgili başlığa taşınmıştır bilginize

Bugun tahlillerimde kanim dusuk cikti
Seneler once yildizimda dusuktu
Sorun bundanmi kaynakli ki
Yerlerden kalkamiyorum bir turlu
Ibraamin sarkisi geldi aklima
Neee güzel çalmışlar beee.

Klarnetçi kurbağa gibi şişti nefes yettiricem diye. Zor iş bu müzisyenlik. Hakkını vermişler ciğerim düştü.

Ciğer nasıl yükseltilir?

Bana da yıldızın düşük , çok dobrasın ondan çabuk nazar oluyor demişlerdi

Yorumlara koptum, baya guldum iyi ki bakmisim konuya nazar da sana çok degiyordur değil mi yıldızın düşükse? Dua falan et bence. Bir de olumlu yönde çekim oluştur, bu yıldız düşüklüğünden dolayı mi evlenmediginden bahsediyorsun? Belki de kismettir, insan kaderini yaşar aslında biliyor musun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…