• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldızım mı düşük :(

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.545
198
688
- Yurtdışı
hayatımda istediğim ve olmasına çok yaklaştığım şeyler bir türlü gerçekleşmiyor..
biri benden hoşlanıyor karşılık veriyorum ama olmuyor ,o teklif hiç gelmiyor aksine bir kaçıyor,bir etrafımda dolanıyor ama iletişim kurmuyor , ben ona o imkanı sağlamışken..sonra bir sürü iş görüşmelerine gidiyorum, sonuçlar hep olumsuz oluyor..yani çok yaklaşıyorum ama hiçbir şey olumlu sonuçlanmıyor.sanki hep bir fanus içindeyim,dışarı çıkamıyorum o fanustan..hep birşey hayallerime ulaşmamı engelliyor sanki..aslında ulaşılabilicek basit şeyler ama gerçekleşmiyor işte..ben çok istekli olduğum halde olmuyor..

tesadüfen tanıştığım birkaç kişi enerjimin düşük olduğunu söyledi; bu doğru, moralimin çok bozuk olduğu günler geçiriyorum..benim yıldızım mı düşük acaba ?
neden bir türlü istediklerim gerçekleşmiyor, bu şanssızlık durumumdan nasıl kurtulabilirim ?

Son düzenleme:
Çok istediğin bir iş olmuyorsa bil ki o senin için hayırlı değildir. Tabii eğer dilerken hayırlısı diyorsan.
Rabbim duaları geri çevirmez çünkü.
Ben buna inanarak kendimi teselli ederim daima.

Yıldızınızın düşük olduğunu söyleyen insanların bu konuyla ilgili bir çözüm önerisi olmadı mı?
Madem öyle bir laf etmişler neler yapabileceğinizi de söylesinler. :S

ben işlerim yolunda gitmediğinde genelde hayırlı olmamasına yorarım,yıldızım mı düşük o aklıma bile gelmez.eğer hayırlı değilse olmuyordur. hayatta bazen herşey ters gidebilir. ama mutlaka yoluna girecektir. bu bir süreçtir belki de. sabırlı olmak,hayatımızın,sevdiklerimizin,sağlığımızın kıymetini bilmemiz gerekiyor.

evet aslında ben de ona yorarım , yıldızı düşük ne demek anlamını bile bilmiyorum, öyle söylüyorlar..
ama bu yaşa gelip hala iş güç sahibi olamamak da normal değil..

evet aslında ben de ona yorarım , yıldızı düşük ne demek anlamını bile bilmiyorum, öyle söylüyorlar..
ama bu yaşa gelip hala iş güç sahibi olamamak da normal değil..

Yaşın kaç ki? Anormal olsun?:44:
Ben 30 yaşımdaydım hiç bilmediğim bir dil öğrendiğimde,31 yaşındaydım,iş hayatınada yeniden başladığımda,hem de geçmişe göre bambaşka bir sektörde...:12:

Yaşın kaç ki? Anormal olsun?:44:
Ben 30 yaşımdaydım hiç bilmediğim bir dil öğrendiğimde,31 yaşındaydım,iş hayatınada yeniden başladığımda,hem de geçmişe göre bambaşka bir sektörde...:12:

28 :17::17: çok basit işlere bile başvuruyorum ama cvmi o işlerin çok üstünde buluyorlar, kendimle ilgili şeylere başvuruyorum beni heralde yetersiz buluyor..tecrübem yok :( bir de diğer topiğime de yorum yapabilir misin acaba, özel mesaj atıcaktım sana ama kapalıymış ..özellikle senin yorumunu merak ediyorum..

28 :17::17: çok basit işlere bile başvuruyorum ama cvmi o işlerin çok üstünde buluyorlar, kendimle ilgili şeylere başvuruyorum beni heralde yetersiz buluyor..tecrübem yok :( bir de diğer topiğime de yorum yapabilir misin acaba, özel mesaj atıcaktım sana ama kapalıymış ..özellikle senin yorumunu merak ediyorum..

Eeee işte düşün bak ben ne kadar yaşlıyım senden!
Demek ki herşeyin bir zamanı var.
Hakkında hayırlı olan,mutluluk getiren bir işin olsun inşallah!

Diğer topiğini gördüm de ne yazayım bilemedim ki..

Eeee işte düşün bak ben ne kadar yaşlıyım senden!
Demek ki herşeyin bir zamanı var.
Hakkında hayırlı olan,mutluluk getiren bir işin olsun inşallah!

Diğer topiğini gördüm de ne yazayım bilemedim ki..

walla fazla bir yaş farkı yok, aynı sayılırız hatta..yalnız tek fark benim hayat tecrübem yok..
inşallah en kısa zamanda hayırlı bir işim olur sağol, ama 2 yıldır olmuyor umutsuzluğa kapılıyor insan..çare arıyor sürekli..

Son düzenleme:
beni anlatmışsınız sanki...
hiçbir işim yolunda gitmiyor
bi insanın hayatında hiçbir şey mi düzgün gitmez yaa...
umudum tükeniyor artık,bi çıkar yol yok

bazen, her şeyin bir zamanı vardır, hayırlısını yaşayalım demek, çekilmez olsa da, een uygunu oluyor sanırım ki. kendi cv'nizde sadece tecrübeniz eksikse, staj tarzı bir şeyle başlaybilirsiniz önce. sektörünüz neydi?

banada hep derler yıldızın düşük diye ama o daha çok nazara gelmekte fln etki eder bence biraz hayat görüşünü değiştir dua oku herşeyin hayırlısını iste Allah'tan... kısmetsizliğe fln yorma

genelde sürekli bu niye böyle oldu niye benim başıma geldi gibi düşünen insanların hep daha kötüsüyle karşılaştığını düşünüyorum
eğer yeterince uğraştıysanız olmuyorsa hayırlısı öyleymiş diyeceksiniz
ama sürekli olumsuz düşündükce cekiyor muyuz bilmiyorum da hep daha kötüsü oluyor

bendede aynı durum söz konusu. geçmişte çok istediğim ve halada istediğim durumların olmamasının aslında zamanlama hatasından kaynaklandığını düşünüyorum ki öylede.ama bu sefer doğru zamandayım yılmak yok yola devammm:62:

Benim tecrübe ettiğim bir şey var.
Eğer ortada olumsuz giden bir durum varsa ve ben o durumun değişeceğine inanmıyorsam, kesinlikle değişmiyor!
Evet çok basit ama bunu sürekli yaşıyorum.
Ama ne zaman ki kendime diyorum, Allah izin verirse, benim bunu değiştirecek gücüm var!
İşte o zaman daha farklı hissetmeye başlıyorum.
Bunu dediğim an sihirli bir değnek gelip dokunmuyor, sadece bakış açım değişiyor. Büyük resmi görüyorum.
Kendini hırpalama canım, sen iste, yoluna girecek!

Back
X