Yildizname baktirmakisteyenler :))

Merhaba öznur
İlerki dönemlerde yıldızında kararlılık iyi niyetinin çok ön safhalarda olacağını görüyorum.Ayrıca ilerki hayatında bir evlilik var evliyseden bu senin 2. evliliğin olabilir.Bu arada sıkça oluşacak baş ağrılarına dikkat et..Hane içinde bulunan birinin manevi sıkıntısı seni bir süre sıkıntıya sokabilir.Yıldızının yörüngesi 3 ay içinde senin etrafında dönmeye başlıyor ve yeniliklere açık bir döneme gireceksin canım..Bazı sıkıntıların gitmesi için sana yardımcı olacak 1 erkek var canım.İlerki hayatında bu dönemleri atlatırsan eğer sana bir yol görünüyo.Yani senin bikaç yıl içinde hayatın başka şehirde devam edecek..

daha önce yıldıznameden korktum ben biraz ama merak ettim :)
özelden yazdım size...

tşk ederim :) daha çok kpssyle ilgili bişi çıkacak mı diye umut etmiştim çıkmadı
yıldızın yörüngede dönmesi ne anlama geliyor pek anlamadım orayı?

Canım özelden attım bilgilerimi bakar mısın bana da?

fal sahibi Secil :bu fal ki sana geldi, bil ki bir hayırlı iş yapıp se.vineceksin. Allah Teâlâ'nın verdiğine kanaat eyle. Bu işinde gafil olma. Düşmanın çoktur. Ama nusrat senindir. Günden güne sevinip muradın hasıl olacaktır inşallahh :)))

Ey fal sahibi, Gülden.. şöyle eder: Bir çok kimseler sana hile kuruyorlar. Seni halvet yere okuyorlar. Sakın gitme. Padişahlar kat.ında sana bir iş düyer. Öyle görünüyor ki, gemisiz denize düşmüş olursun. Sabredersen hayra dönüp muradına erersin. Ama sabret.mek gerektir. İnşallah.

fal sahibii Gonul)bu fal ki sana geldi, bir iki güçlü düşmanın var.dır. Yüzüne gülerler. O kişilerden gafil olma. Hacetin yerine gelir. Nice kişiler seni ayıp.layıp sana iftira ederler. Ama Allah Teâlâ seni bunlardan emin eyleyecektir. Elinden çıkmış şeylerin varsa eline geçer ve sevinirsin inş..

Fal sahibi gonul323.bir büyük sevinç mal gibi.sevineceksin. Bu devlete erişip işin yürüye. Herkes senin emrine muti olurlar. Düşman.ların kör olup gaipten bir haber işitip mem.nun olursun inşallahu

fal sahibi, Nehrisu85. niyet içinde, gözün ferah ve kaygı içindesin. Hiç kaygı ve gam çekme. Her ne işlesen hayra döner. Hak Teâla sana bir oğul verir, mutlu olursun. Düşmanın he.lak olur. Ummadığın yerden eline rızık ge-çer. Muradın hasıl olur. Bir yolculuk görü.nüyor, mübarek olur inşallahurrahman.)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…