Yildizname baktirmakisteyenler :))

fal sahibi, Nehrisu85. niyet içinde, gözün ferah ve kaygı içindesin. Hiç kaygı ve gam çekme. Her ne işlesen hayra döner. Hak Teâla sana bir oğul verir, mutlu olursun. Düşmanın he.lak olur. Ummadığın yerden eline rızık ge-çer. Muradın hasıl olur. Bir yolculuk görü.nüyor, mübarek olur inşallahurrahman.;))))

Teşekkür ederim canım :)

fal sahibi,Gizem. , Gözün aydın olsun. Hak Teâlâ bir kabul olmuş hac sevabı verecektir ve sana bir kutlu kapı aça.caktır, sevinesin. Düşmanlarına inanmay-asın. Fakat saskinlik gibi vs..içindesin, kendini bu şüphe.den, çıkarmalısın. Hiç tereddüt etme. O niyet ettiğin şeyden çok fayda göreceksin inşallahu

fal sahibi,Gizem. , Gözün aydın olsun. Hak Teâlâ bir kabul olmuş hac sevabı verecektir ve sana bir kutlu kapı aça.caktır, sevinesin. Düşmanlarına inanmay-asın. Fakat saskinlik gibi vs..içindesin, kendini bu şüphe.den, çıkarmalısın. Hiç tereddüt etme. O niyet ettiğin şeyden çok fayda göreceksin inşallahu

teşekkür ederim :)

sormadan edemedim ben direk üzerime aldım falı ama bi başka kişinin de adı gizem az önce gördüm benim miydi bu fal yoksa gizem7 nickli arkadaşın mıydı????

fal sahibii Gonul;))bu fal ki sana geldi, bir iki güçlü düşmanın var.dır. Yüzüne gülerler. O kişilerden gafil olma. Hacetin yerine gelir. Nice kişiler seni ayıp.layıp sana iftira ederler. Ama Allah Teâlâ seni bunlardan emin eyleyecektir. Elinden çıkmış şeylerin varsa eline geçer ve sevinirsin inş..

teşekkur ederim canım. bu arada cevap verirken beğen yada alıntı yap yoksa haberdar olamıyoz

Merhaba canım, harikasın şimdiden teşekkürler. Adım Gönül 4 Şubat 1981 tarihinde 23.00'de doğmuşummmm...

Selam arkadaslar konuyu acan arkadas 2. Uyeliginden dolayi engellendi :)) obur hesap ile ayin 19. giris yapacaktir ...:) iyi günler

bende sıraya gireyim,ismim serap 16 kasım 1980 doğumluyum.saat 17:29 ama almanya doğumluyum.türkiye saatine göre 18:29.

Merhaba arkadaslar bu konunun sahibi bendim bu profili kulanmiyacaktim. 2. Uyeligimden dolayi iptal ettiler. Yeni konu actim mecburen . O progilime ozel msj atan varsada goremiyorum. Cunku erisemiyorum.
Yeni konu actimm :))

Back
X