Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi merak ediyorsun hayatınla ilgili ??Arkadaşlar Erzurum da iy ve gerçek yıldızname bakan gittiğiniz bir hoca var mı lütfen bana yazın
Bi çok şeyNeyi merak ediyorsun hayatınla ilgili ??
Bi çok şey
[/QUOTE
Öğreneceğin şeylerin ağırlığını düşün ?? Ya istemediğin bi şey öğrenirsenNeyi merak ediyorsun hayatınla ilgili ??
Ayrıca yıldızname kesinatı yüksek olan bi faldır
[/QUOTE
Biliyorum çok araştırdım
Hayır hiçFal baktırdınız mı hiç
HayırFal baktırdınız mı hiç
Malesefki hiçbir bilgim yok o yüzden yardım istedimErzurum’da hacı hoca rahat bulunur
Ne gibi tavsiyeBakın benim bu konuyla ilgili size bazı tavsiyelerim olabilir ama şimdi ne desem sizi ikna edemem
İnternetten baktın mı hiç oradan araştırabilirsinMalesefki hiçbir bilgim yok o yüzden yardım istedim
Bak canım ben bu yollardan çok geçtim özelden yazıcam uzun olabilirNe gibi tavsiye
Evet baktım ama internetteki bilgilere güvenmiyorum bana gerçek tecrübe edilmiş gidilmiş kişiler lazım yardımcı olacaksanız yönlendirin yoksa iy gecelerİnternetten baktın mı hiç oradan araştırabilirsin
Bu yollar derken anlamadım yazın özeldenBak canım ben bu yollardan çok geçtim özelden yazıcam uzun olabilir
Mesajınızı bekliyorum yardımcı olacak mısı uzBakın benim bu konuyla ilgili size bazı tavsiyelerim olabilir ama şimdi ne desem sizi ikna edemem