Yıldızname

Merhaba ben doğum haritası yaptırmıştım +1000 tl gibi bir fiyata ve daha 3 ay geçmeden doğum haritamda gördüğünü söylediği şeylerden biri tam tersi çıktı... Bundan sonra kahve falı bile baktırmayı düşünmüyorum.....

Merhaba ben doğum haritası yaptırmıştım +1000 tl gibi bir fiyata ve daha 3 ay geçmeden doğum haritamda gördüğünü söylediği şeylerden biri tam tersi çıktı... Bundan sonra kahve falı bile baktırmayı düşünmüyorum.....
1000 TL mi resmen soygun nasıl verdiniz o kadar para

Yol gösterici ve geleceği bilen yalnızca Allahtır.
ayrıca bilmemiz gerekseydi bilecek şekilde yaratılırdık. bu tarz şeyler büyük günah ve şirk resmen uzak durun derim

zira olaylar şöyle gelişiyormuş bu işlerle uğraşan birinin anlattığına göre

atıyorum sana 1 yıl sonra almanyaya gideceksin bir kaza olacak diyormuş falcı güya hoca
sen diyormuşsun ki ne işim almanyada böyle bişey düşünmüyorum ama 3 harfliler şeytanlar tarafından öyle vesvese geliyormuş ki bi sekilde oraya gidiyormuşsun
daha sonra 3 harfliler o gün bi arabanın söförüne de vesevse verip o yoldan geçmesini sağlıyormuş ve kaza oluyormuş

ama bu kaderi bilmek olmuyor işte 3 harflilerle irtibattaki insanların sizi kullanması oluyor ve zararlı çıkıyorsunuz

dua edin hayırlısını isteyin dua kaderi bile etkileyen güçlü bir silahtır böyle şirklerden uzak durun

Benim de ihtiyacim var. Hic fal baktirmadim ama ydizname ayri bir ilim. Guvenilir ve kadim kaynaklari olan biri lazim. Istanbulda var mi bilen

Zaten bu insanlar gelecegi bilse oturup bu islerle ugrasmaz kendine bir hayri olur. Ne yazik ki bizim toplumumuz inanmaya cok musait.

Back
X