yıldönümü hediyem

sinannuray

KOKUNUZA HASRETİM
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
1.521
30
358
40
İstanbul
buğün evliliğimizin üçüncü senesi ben ve eşim hayatımızda alabileceğimiz en güzel hediyeyi aldık cennet meleğim mucizemi gönderdi ocak ayında 34 haftalık bebeğimi dünyaya getirdim canım kızım 3 gün dayanabildi ve beni terketti onunla birlikte yaşama hevesim sevincim herşey bitti ama buğün hamile olduğumu öğrendim canım kızım annesinin acısına dayanamadı allaha benim için dua et dedim meleğime bana yardım etsin dedim şuan hem korku hem sevinç yaşıyorum ama bunu kaybetmek istemiyorum inşallah benim için yeni bi yaşama sebebi olur rabbime sonsuz şükürler olsun hiçbi zaman aklımdan çıkmayacaksın cennet kokulum hasretim

canım benim burdan tebrik ederim allahım sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allahım nicesaglıklı mutlu melek kızının kardeşiyle uzun ömürler versin inşallah
duamseninle arkadaşım..

canım benim burdan tebrik ederim allahım sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allahım nicesaglıklı mutlu melek kızının kardeşiyle uzun ömürler versin inşallah
duamseninle arkadaşım..

çok sağol canım arkadaşım allah razı olsun gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var yakında seninde yüzün gülecek inşallah

tebrıkler canım senın adına çok sevındım sağlıkla kucağına alırsın inşallah:ecrin_bebek:dualarımız sen ve senın gıbı acı yaşayıp şimdi sıkı sıkı hayata tutunan arkadaşlarımızla olucak

tebrikler alabileceğiniz en güzel hediyeyi almışınız.rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eyler inşallah

tebrik ederim...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah bebişini saglıklı kucagınıza alırsın darısı başımıza:Saruboceq:

çok çok tebrikler allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok rahat kolay bir hamilelik ve güzel bir doğum geçirmen dileğiyle. :nazar::nazar:

allah sağlıklı bir sekilde doğumlar nasip etsin. bir ömür bebeğinle mutlu mesut sağlık huzur içinde olursun inşallah

Back
X