Evet o güzel bir fikir. Bununda istedigi bişey ama yakalanırsa cezası var.
Arkadaşlar 3 kasımda sevgilimle yıldönümümüz çok güzel ve değişik bir süpriz yapmak istiyorum ama o şuan askerde olduğu için imkanlar kısıtlı anca değişik bir hediye alabilirim şu durumda..
Benım aklımda şöyle bir fikir var;
Güzel bi kutuda çikolata alıp çikolataların hepsını biraz ısırıp yerine koyucm ve kutunun üzerinede '' Hepsinin tadına baktım hiç birisi senın kadar tatlı değil '' yazıcm ve yanınada hoş bir mektup yazıcm.
Sizce nasıl olur ? Daha değişik ve farklı fikirleri olan varsa paylaşabilir mi lütfen. :)
Fikrini paylaşırmısın bizde bilelim walla her fikre ihtiyacım war şuan :çok üzgünüm:çok güzel birfikrim var sennkine ekleyecegim ama kaç günü var gelmesine
Ya dedigin fikir güzel aslında gülümseticek bişey ama hediye bunun neresinde?
ay benimde 7 kasım 4. yılımız bitecek inşallah benide bilen biliyor askerde aşkım ama ben hediye olarak süpriz yapıp yanına gitmek istiyorum bide ellerimle kurabiye falan yapcam belki bişiylerde alırım
cikolata fikri bence cok tatli ama isirmanizi tavsiye etmem kenardan elinizle koparin : )
herkes farkli bir hediye yaptirmak istiyor
ama muzip canim yapilan tüm hediyeler artik klise haline geldi diyebiliriz
senin dedigin o baskili tisörtleride cok duydum cok gördüm
yastik takvim bardak bu tür seylerin üzerine baski yaptiriyolar
cok tatli bi fikir bencede
cd hazirlayabilirsin yada ipoda sarkilar yükleyebilirsin oda cok seker bi düsünce
bileklik alabilirsin üzerine bisey yazdirabilirsin
hediye konusunda benimde aklima cok fazla bisey gelmiyor malesef : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?