yıldönümümüz ama o asker:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar eylülün 11i aşkımla yıldönümüümüz nasıl biryıldaha geçti anlayamadım yaa..ama o askerdeeee o gün yok yanımda
telde sevgimi sölemek istemiorum ogün sadece gidemiorumda
en iyisi mektub sanırım neler yazabilirim ilk başına yıldönümüze ait güsel bi söz yazmak istiorum yardım edermisinz..birde çok hoş sade romantik bi hediye koymak istiorum??

ilk tanıştıgınız karşılaştıgınız gunu anlat.. onu ilk gördüğünde aklından neler geçtiğini... vs işte

o mektupları sevgilinden önce başkaları okuyo sanırım biliyo musun:uhm:

ilk tanıştıgınız karşılaştıgınız gunu anlat.. onu ilk gördüğünde aklından neler geçtiğini... vs işte

o mektupları sevgilinden önce başkaları okuyo sanırım biliyo musun:uhm:

bende katılıyorum
guzel fıkır
resımlerınızden bır album yap ve her bırının altında bıseyler yaz:)
evet okunuyor ayrıca

ah canım kıyamam sana en güzel hediyede sözde sensin zaten bence onun için gülüm allah tez zamnda kavuştursun hepimiziopuyorumnanaktan

amin kızlar çok saolun valla ya
..şuanda moralim bozuk zaten mektubumu yazdım ama kararsız kaldım..okunuorda benimkinin olduğu yer rahar azcık bazıalrını direk postacı aşkıma verio:)

sanki daha öncedende benzer bir başlık açmıştın gibi anımsıyorum yanlış mı hatırlıyorum :)

senağlamasenağlama bizimde bugun yildonumumuz , benim sevgilimde askerde. ama hatirlamadi:gitme: demin konustum nöbete gidiyormussenağlama cok üzgünüm çokkkk.

Ben mektub yazdim, bugunde postaladim. Basladigimiz gunden bahsettim.Hayatimda neleri degistirdiginden vs..

Ama hatirlamadisenağlama:gitme:

wenes sorun yapma cnm bunu :S:S
Başında binbir türlü şey vardır asker o .

Doğum güünü olsa tamam ama.Yıldonumü çokda önemlı değil..
Şahsen 5senedir 1 kez kutladığımızı hatırlamam =)

Saol canim. bizde 2 senedir bi kutlamis degiliz. Hatirlar sandim ama hatirlamadi iste.

gözlerim dolduu duygulandım vallasenağlama Allah kavuştursun tez zmanda kızlar :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…