bence bir slayt gösterisi hazirla, bu iki senenin en özel anlarini anlat bir müzik esliginde.
Kisa film tadinda oluyor, bir cd olarak ver. Cok begenir bence :)
Çok güzel bi fikir bu :)
Peki ben mi anlatıcam yoksa resimlerimizle falan mı olucak ?
ben gezilerimizdeki resimleri ekledim, tanisma günümüzden itibaren, ne kadar foto varsa ekledim altina tek cümle yazdim.
hatta bugün dogumgünü var onun icin az önce yolladim ve izlettim :) Bayildi :)
Ne güzel banada çok iyi geldi bu fikir fakat bende şuanda hiçbir resmimiz yok.
Yanlışlıkla silinmişti hepsi.
Ondan alıp düzenleyip yapabilirim
resim yoksa bile, atiyorm gittiginiz mekanin internette resimleri vardr, logo bile yeter.
Böyle ufak ufak detaylar hikayeye dönüssün. Kolay gelsin canim
Bende yıl dönümümüzde album alıp bi sayfaya resimlerimizi yan sayfaya da kendi el yazımla neydik, ne olduk gibisinden yazmıştım. English home kalp kutularından alıp içine koymustum albumu, renkli kagıtları kalp kalp kesip onlara da minik sözler yazmıstım. Bir de saat hediye etmiştim bi de mektup yazmıstım. :)
Çok duygulanıp, saatlerce ağlamıştı...
Slayt biraz soyut kalıyor sanki, bunun gibi somut bişey yapsan nasıl olur canım?
Buda hoş aslında karar vermekte çok zorlanırım ben :)
Peki nasıl bi albüm almıştın yani bildiğimiz resim albümümü farklı bişeymi ?
Bu albumun aynısını almıstım canım herhangi bi özelliği yok.. mesela bi sayfada resmimiz yan tarafında da yazdıgım anılar ve nasıl başladığımız falan..
9. ayımızda da canvas tablo yaptırmıstım resmimizi internetten, duvarında asılı duruyo. Çok da mutlu oldugumuz bi gündendi kare onu da cok sevmişti sevdicek
Oyle bişey de düşünebilirsin.
sevgilim bana bi hikaye kitabının yani şu ilkokullara göre olan hani resimli falan öyle bi kitabın resimlerinin üstüne bizim resimlerimizi o boyutlarda kesip yapıştırmıştı. ama değişik açılardan değişik pozisyonlarda çok fotoğraf lazım bu iş için. ben de ona blazer ceket almıştım o almayı düşünüyodu ben aldım. aslında romantik şeyler yapmak çok istemiştim ama böyle yaptım ilk yılımızda. bi de şarap içmiştik hoş bi yerde. ilgilenirsen yerini söyleyeyim sana madem aynı şehirde yaşıyoruz.
Çok fotoğrafımız vardı ama şuanda o kadar yok maalesef şu 1 hafta içinde bol bol resim çekinmeye çalışıcam :)
Özelden söylersen sevinirim ben taşınıcam burdan ama olmazsa o güne ben gelirim buraya...
Kızlar,böyle başlıklar açılınca ve de sevgililerin birbirlerine yaptığı hoş sürprizleri görünce ben o kadar üzülüyorum ki kendi adıma.Sevgilimle 2 buçuk yıl oldu nerdeyse ve sadece bir doğum günüm dışında ne bir hediye ne bir sürpriz hiç birşey görmedim ondan.Yine çok kötü hissediyorum kendimi...Konuya cvp verecek olursam;ben eğer hak eden bi sevgilim olsaydı ona olan duygularımı anlatan daha önce yazdığım şiirleri bir araya getirirdim veya mini bir hikaye yazardım ve Office programları içinde Publisher diye bir program var.İşte orda hikayeme uygun bir kitap tasarlardım.İstanbul'da bildiğim çok iyi bir Ozalitçi var orda da basım olayını hallederdim.
Kızlar,böyle başlıklar açılınca ve de sevgililerin birbirlerine yaptığı hoş sürprizleri görünce ben o kadar üzülüyorum ki kendi adıma.Sevgilimle 2 buçuk yıl oldu nerdeyse ve sadece bir doğum günüm dışında ne bir hediye ne bir sürpriz hiç birşey görmedim ondan.Yine çok kötü hissediyorum kendimi...Konuya cvp verecek olursam;ben eğer hak eden bi sevgilim olsaydı ona olan duygularımı anlatan daha önce yazdığım şiirleri bir araya getirirdim veya mini bir hikaye yazardım ve Office programları içinde Publisher diye bir program var.İşte orda hikayeme uygun bir kitap tasarlardım.İstanbul'da bildiğim çok iyi bir Ozalitçi var orda da basım olayını hallederdim.
Senin şehrin neresi bilmiyorum canım ama vardır mutlaka.Duygularını yazarak ifade etmeye benim gibi düşkünsen tam da sana göre bir hediye olurdu.Mutluluklar diliyorm sizeBenim sevgilimde öyle çok romantik değildir yani ne alcağı ne yapcağını çok bilemez ama özel günlere önem verir ve benimde önem verdiğimi bilir.
Doğum günü olsun yıldönümü olsun vs...
Herkes ayrı karakterde sizi sevdiğinden eminseniz o gözlerindeki aşkı görebiliyorsanız yeter bence.
Çok yaratıcı bişey aslında maalesef İstanbula gitme şansım yok ama yaşadığım şehirdede yapan varsa olabilir tabiki.
Senin şehrin neresi bilmiyorum canım ama vardır mutlaka.Duygularını yazarak ifade etmeye benim gibi düşkünsen tam da sana göre bir hediye olurdu.Mutluluklar diliyorm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?