Tartışma konusu çok mu önemliydi peki? yani kavga konusunu konuştuk hallettik demişsin o zaman neden hala ayrı odalarda vakit geçiriyorsunuz.yani acaba hatalı olan taraf sen olup eşin özür bekliyo olabilir mi canım?
bende yıldönümü yazınca evlilik yıldönümü sandım.bir çok erkek ve hatta benim gibi kadınlar için tanışma yıldönümü kutlamak çok gereksiz.eşinizde muhtemelen hatırlamıyordur.
daha yeni evlisiniz.olur böyle tartışmalar.sorununuzu yazarsanız daha detaylı yorumlar yapabiliriz.ama çokta önemsizse eşinizin yanına gidin ve siz konuşun.
ne yapmalıyım hanımlar yardımcı olun ???
MẺrhaba bést sâna bísey sỏrmak ístiyorum,ésin násil bỉrisdir,mésela gidip ona sảilsam hâytim hâtalarimi anladim ltfn ben böyle olmaya dâynamiyorum désen mésela ne tepki vẻrir,íse yarar mi yoksa tẻrs mi têper ??
3 ay dediğin daha nedir ki..? Çok yenisiniz canım ve inan ilk 1 yıl tartışmanız çok olur hem de çok basit şeylerden..
Ama ilerleyen yıllarda bu tartışmalarınızı hatırlayıp gülersiniz inan...
bence oluruna bırak canım benim üzme kendini.. eğerki küs kalmak istemiyosan gt hemen sarıl ve barışın ben öyle yapardım.. boş yere birbirinizi üzmeyin bence.. kim haklı kim haksız tartışmasınada grmeyin sakın ayrı yataklardada yatmayın tamammı
iyimisin best ...
Kocan hangi konuda nasil tepkiler veriyorsa, sende aynilarini uygula.
Yoksa gereksiz bir cok sebepten oturu ozur dilemek zorunda kalirsin.
O tavir yapiyorsa, sen iki katini yap.
Elbette biriniz pes edeceksiniz.
Yildonumlerini de daha 3.aydan unutacaksa, unutmamasini saglamasin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?