Yıldönümünü ayrı odalarda geçirmek !!!

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli
Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim ve bugün çıkmaya başlamamızın 2. yıldönümü. Dün tartıştık eşimle çok ufak bir sebepten bu sabahta devam etti tabi bu tartışma , işten geldi biraz kavga hakkında konuştuk hallettik güya ama konuşmuyo benimle hatta ayrı odada oturuyor bende artık birşey söylemedim . baya moralim bozuldu. Kendi kendime zaman geçirmeye çalışıyorken buraya başlık açmaya karar verdim, belki sizler biraz rahatlatır yardımcı olursunuz bana diye :43::43::43:

Tartışma konusu çok mu önemliydi peki? yani kavga konusunu konuştuk hallettik demişsin o zaman neden hala ayrı odalarda vakit geçiriyorsunuz.yani acaba hatalı olan taraf sen olup eşin özür bekliyo olabilir mi canım?

bende yıldönümü yazınca evlilik yıldönümü sandım.bir çok erkek ve hatta benim gibi kadınlar için tanışma yıldönümü kutlamak çok gereksiz.eşinizde muhtemelen hatırlamıyordur.

daha yeni evlisiniz.olur böyle tartışmalar.sorununuzu yazarsanız daha detaylı yorumlar yapabiliriz.ama çokta önemsizse eşinizin yanına gidin ve siz konuşun.

Tartışma konusu çok mu önemliydi peki? yani kavga konusunu konuştuk hallettik demişsin o zaman neden hala ayrı odalarda vakit geçiriyorsunuz.yani acaba hatalı olan taraf sen olup eşin özür bekliyo olabilir mi canım?

çok ufak bir konu 1. si evde ben yemek hazırlarken o wc gitti bende seslendim bişeyler anlatıyorum her zamanki gibi bana ordan cvp verirdi , arada ben gider laf atar gelirdim o içerdeyken şebeklik yapardım her zaman olduğu gibi dünde yaptım ama beyfendi buna sinirlendi 2. dün karaokeye gittik gelmek istemiyormuş pek eşim ama söylemedi bana da, mekana gittiğimizde maç olduğunu öğrendik bizde eğlenemedik tabe pazartesi tekrar geliriz o zaman dedik , sende gelirsin aşkım dedim ben istemiyorum gelmek dedi zaten bugünde gelmek istemiyordum dedi böyle başladı tartışma, ben yinede özür diledim onu zorlamış gibi olduğum için ama hala surat yapıyor
hatta bugün yani yıldönümü ile ilgili konu açıldı benim için sıradan bi gün dedi geçti

Son düzenleme:
bende yıldönümü yazınca evlilik yıldönümü sandım.bir çok erkek ve hatta benim gibi kadınlar için tanışma yıldönümü kutlamak çok gereksiz.eşinizde muhtemelen hatırlamıyordur.

daha yeni evlisiniz.olur böyle tartışmalar.sorununuzu yazarsanız daha detaylı yorumlar yapabiliriz.ama çokta önemsizse eşinizin yanına gidin ve siz konuşun.

hediyelerimizi almıştık ama bugün için 2 gün önce verdik birbirimize bugünde evde yemek hazırlıcaktım güzel romantik ortam beraber zaman geçircektik ,onunda önemli olduğunu düşünmüştüm

ne yapmalıyım hanımlar yardımcı olun ???

MẺrhaba bést sâna bísey sỏrmak ístiyorum,ésin násil bỉrisdir,mésela gidip ona sảilsam hâytim hâtalarimi anladim ltfn ben böyle olmaya dâynamiyorum désen mésela ne tepki vẻrir,íse yarar mi yoksa tẻrs mi têper ??

3 ay dediğin daha nedir ki..? Çok yenisiniz canım ve inan ilk 1 yıl tartışmanız çok olur hem de çok basit şeylerden..:5: :5: :14: :31:
Ama ilerleyen yıllarda bu tartışmalarınızı hatırlayıp gülersiniz inan...:1: :38: :16:

bence oluruna bırak canım benim üzme kendini.. eğerki küs kalmak istemiyosan gt hemen sarıl ve barışın ben öyle yapardım.. boş yere birbirinizi üzmeyin bence.. kim haklı kim haksız tartışmasınada grmeyin sakın ayrı yataklardada yatmayın tamammı

canını sıkma alışırsın :) ben bir yıllık evliyim ve arada yine oluyor kavgalar.ama en baslarda aman allahım sürekli trip atardım.ufak seylerden mızıklayıp dururdumççdikkat ettıysen atardım diyorum cunku bılırdımki esım hemn gelıp gönlümü alıcak..ama sonra baktım gelmiyor :) senın suankı olayında bu..sevgılıyken her kavga ettıgınızde alttan alan adam olmuuyor..evlendın artık gectı o sevgılı dönemlerı..naz kısmı geldi gecti geçmiş olsun..sende paşa paşa gidiceksin gönlünü alıcaksın..ufak tefek seylerden yıpratma..sımdı gelır özür dıler 2.ye gelır 3.de gelmez emin ol..karsılıklı anlayıs sevgı olucak..çiçekten böcekten kavgalarla yıpratmayın sevgınızı..

cnm bi arkadaşın dediği gibi bende fazla yıldönümlerine takılmam erkeklerin çoğuda böyle günleri akıllarında tutmazlar. bencede çok fazla beklentiye girme...

birde daha 3aylık evliymişsiniz. ben yeni evlendiğimiz zamanları hatırladımda ooo epey bi kavga kıyamet olurdu ki 2 yılı geçtik hala da tartışmalarımız bitmedi. yani evliliklerde hep oluyor böle şeyler düzelir merak etme... abartma da... ben fazlaca abartıyordum kendimi üzerek zarar veriyordum. şimdi trip yapar eşin ama sabaha konuşur mecbur öle olacak...

İlk günlerde olur öyle fazla takılmayın bunlara. Şuan için böyle konulara üzülüyorsunuz ama ilerde nelere takılıyormuşuz diye güleceksiniz.

kelin ilacı olsa kendine başına sürermiş zamAnla alışırsın unutmalara yada alışmayıp kendi kendini sinir edersin ama küçük beyimizin umrunda bile olmaz gezmekte neymiş evde oturup film izleyecek paşalar moron klasik bir evlilik işte erkeklerin istediği buu:43:

Kocan hangi konuda nasil tepkiler veriyorsa, sende aynilarini uygula.
Yoksa gereksiz bir cok sebepten oturu ozur dilemek zorunda kalirsin.
O tavir yapiyorsa, sen iki katini yap.
Elbette biriniz pes edeceksiniz.
Yildonumlerini de daha 3.aydan unutacaksa, unutmamasini saglamasin cnm.

MẺrhaba bést sâna bísey sỏrmak ístiyorum,ésin násil bỉrisdir,mésela gidip ona sảilsam hâytim hâtalarimi anladim ltfn ben böyle olmaya dâynamiyorum désen mésela ne tepki vẻrir,íse yarar mi yoksa tẻrs mi têper ??

siniri geçmedyse pek işe yaramaz özürlerim sakinleşmesini beklesem o da çok uzun sürüo ben pek sabırlı biri değilimdir

3 ay dediğin daha nedir ki..? Çok yenisiniz canım ve inan ilk 1 yıl tartışmanız çok olur hem de çok basit şeylerden..:5: :5: :14: :31:
Ama ilerleyen yıllarda bu tartışmalarınızı hatırlayıp gülersiniz inan...:1: :38: :16:

inşallah dediğin gibi olur alışma evrelerinden dolyı yaşıyoruzdur bu kavgaları

bence oluruna bırak canım benim üzme kendini.. eğerki küs kalmak istemiyosan gt hemen sarıl ve barışın ben öyle yapardım.. boş yere birbirinizi üzmeyin bence.. kim haklı kim haksız tartışmasınada grmeyin sakın ayrı yataklardada yatmayın tamammı

ben gelince denedim konuşma yapmayı ama beyfendi hala triplerdeydi

iyimisin best ...

bugün daha iyiyim canım çok teşekkürler

Kocan hangi konuda nasil tepkiler veriyorsa, sende aynilarini uygula.
Yoksa gereksiz bir cok sebepten oturu ozur dilemek zorunda kalirsin.
O tavir yapiyorsa, sen iki katini yap.
Elbette biriniz pes edeceksiniz.
Yildonumlerini de daha 3.aydan unutacaksa, unutmamasini saglamasin cnm.

evet belkide böyle yapmalıyım o zaman anladığı dilden konuşmuş olurum

Merhaba Best :3:
Ben ne zaman çıkmaya başladık onu bile bilmiyorum :1:
Yapı meselesi böyle şeyler
Sen belki çok önemsiyor belirli hazırlıklara girişiyorsun ama o öyle görmüyor demek ki

Boşver sıkma canını, evlilik yıl dönümünüzü çok güzel geçirirsiniz inşallah :16:

çıkma yıldönümümnü erkekler pek önemsemiyor hele evlendikten sonra içinden şöyle düşünüyor sanırım eşimden biliyorum " çıkma,sevgililer günü,kadınlar günü,doğum günü,evlilik yıldönümü vs vs bu günler uzar gider ben en iyisi bazılareını önemsiz göstereyim ki önemli günlerin sayısı azalsın"

birde biz evlenmeden önce eşimle konuşmuştuk ne kadar kızgın kavgalıda olsak konuşmasakta her daim aynı yatakta uyucaz , bende 3 aylık evliyim yeri geldi deli gibi bağırırş çağırış kavga ettik kimi zaman aklımdan çok geçti gideyim diğer odada uyuyim diye ama sırf verdiğim sözü tutmak adına gitmedim barıştıktan sonra konuştuğumuzda onunda aynı şey aklından geçtiğini ama sözümüzü tutmak adına gitmediğini öğrendim. nolursa olsun yataklarınızı ayırmayın derker hep büyükler

Back
X