Yıldönümüüü!

eilenn

Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz ?
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
6.798
8.407
Kızlar Merhaba,

11 nisanda nikahımız 11 mayısta düğünümüz olmuştu eşimin 11 mayısta ufakta olsa bir süpriz yada yemeğe çıkarma gibi bir jesti olacağını düşünerek nikah yıldönümümüzde ben bir jest yapmak istiyorum güzel fikirlerinizi ve önerileriniz paylaşabilirmisiniz ilk yıldönümü olacağı için çok hevesliyim birşeyler yapmak istiyorum :KK36:

yardımcı olabilecek kimse yokmuuuu :KK61:

canım bence ihtiyacı olan şey en güzel hediyedir. bir de romantik bi ortam ve yemek şahane olur

canım bence ihtiyacı olan şey en güzel hediyedir. bir de romantik bi ortam ve yemek şahane olur

mayıs ta evlilik yıl dönümümüz haziranda doğum günü bide nisanda hediye almayı düşünmüyorum aslında :KK53: selim gülgörenin aşıklar şehri diye bir şarkısı var onun sözlerini 4 güne böldüm yarın sabahtan itibaren kapıya postitle yapıştırmayı düşünüyorum cumartesi günüde canlı müzik olan bir yere götürüp o şarkıyı minik bir pastayla getirmelerini rica edicem sence nasıl

mayıs ta evlilik yıl dönümümüz haziranda doğum günü bide nisanda hediye almayı düşünmüyorum aslında :KK53: selim gülgörenin aşıklar şehri diye bir şarkısı var onun sözlerini 4 güne böldüm yarın sabahtan itibaren kapıya postitle yapıştırmayı düşünüyorum cumartesi günüde canlı müzik olan bir yere götürüp o şarkıyı minik bir pastayla getirmelerini rica edicem sence nasıl
çok iyi düşünmüşsün canım. bence bayılcak. mutluluklar dilerim :KK68:

çok iyi düşünmüşsün canım. bence bayılcak. mutluluklar dilerim :KK68:

çok teşekkür ederimmm :KK36::KK36: bu sabah yazdım kalpli postitlere ''öyle sevdim ki ben seni tarifi yok hiçbir dilde'' :KK36::KK36::KK36:sizlerede mutluluklaaarrr:KK37:

çok teşekkür ederimmm :KK36::KK36: bu sabah yazdım kalpli postitlere ''öyle sevdim ki ben seni tarifi yok hiçbir dilde'' :KK36::KK36::KK36:sizlerede mutluluklaaarrr:KK37:
çok teşekkürler. eskiden açtığım bir konu vardı süprizler üzerine. bulabilirsem size onu atıcam fikir olur

Canim şimdiden hayirli olsun.benim bunkonularda bu ara internet ten yaptigim hediye supris vs kere gire aslinda çok kisikti.yemek pasta kiyafet vs...

X