Yılın ilk karı o ile yağdı

Bir kaç yıl önce (karı görebildiğim yıllarda) okuldayım, saatlerdir ayakta ders anlatmışım,yorgunum, eve gidip uzanmayı düşünüyorum; bahçeye adım atmamla, gözlerimin sinsice parlaması bir oldu ve ben bir çocuğu gözüme kestirdim . Sırf muzurluğuna elime aldığım yumuşak sıkıştırılmamış karcıkları çocuğa savurmamla, ani saldırı sonucu kardan adama dönmem saniyeler almıştı. tek hatırladığım elimdeki masum karcıkları savurduğumu gören 20-30 canavar hisli çocuğun üzerime doğru koşması idi... O okulun bahçesinden dışarı kaçmam benim için yıllara bedeldi . İşte masum duygularımı orada kaybettim ben, O gün ant içtim. İçi taşlı, sıkıştırılmış sert kardan yapılmış kayaçlarla saldırı düzenleyeceğime. O günün gelmesini bekliyorum :KK51::KK53:

Son düzenleme:
Kış erken geldi bu sene.Seneler önce oturduğum evde merkezi kaloifer varken ekimin 2. yarısı yöneticiye sorardık sık sık kalorifer ne zaman yanacak diye.Bu sene bu gidişle ekimin 2. yarısını beklemeyecek kalorifer/sobalar

Aynı düşünüyoruz kar ilk yağdığında süper olur hava mis gibi olur diğer günler çilekeş her yer çamur,buz üzerine birde ayaz yüzün felç olur sümüğün donar :S
Ben zaten evin içinde bile sürekli üşüyen insan olarak kış beni ayrıca ürpertiyor:KK53:

Back
X