Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bütün sistemimizle oynuyor bunlar en başta sinir sistemimizle...valla umarım bi an önce olursun tatlım stres yapmamaya çalış.valla biliyorum olmuyor 2 senedir uğraşıyorum içtiğim haplarla aldığım kilolar cabası ...69 kilodan 75 lere çıktım onun derdi bi başka şimdi kilo vermeye çalışıcam bebektende ümidi kestim artık ben.arkadaşlarım 2.yi doğuruyo bende böyle imrenip imrenip bakıyorum napalım bizimde çilemiz buymuş demekki.... aşılamaya özel hastanelerde güvenmiyorum yaptırabilirseniz devlette yaptırın en azından gerçekten yaparlar çünkü bi çıkarları yok.ben bi daha aşılama düşünmüyorum bütün hormonlarım altüst oldu valla.bizimde yüzümüze güler umarım kader birgün....[/Q

hamileyim adetim geçince ve hamilelik belirtilerim devam edince erken gebelik testi yaptım ve pozitif benim ilk hamileligimdede geç çıktı yarın tekrar başka yerde kan vericem çok şaşkınım hayırlısı inşallah vardır inşallah en kısa zamanda seninde bebegin olur bi terslik olcak diye çok korkuyorum

canım yeni gördüm çok şaşırdım ve çok da sevindim gerçekten sürpriz olmuş aman maşallahhhhhhhh diyelim allah tamamına erdirsin inşallah hadi bakalımmmmm:)))))))))))

canım yeni gördüm çok şaşırdım ve çok da sevindim gerçekten sürpriz olmuş aman maşallahhhhhhhh diyelim allah tamamına erdirsin inşallah hadi bakalımmmmm:)))))))))))

saol canım Allah herkeze nasip etsin dün kan testi yaptırdım 2 bin küsür çıktı salı gün doktora gidicem keseye bakıp kan tahlili yeniliycez inşallah en kısa sürede sanada tüm istiyenlerle birlikte nasip olsun:))))

Merhaba arkadaşlar Aralıkta aşılama yaptıracağız inşallah hep birlikte üzüntümüzü mutluluğumuzu paylaşmak ümidiyle açtım topiği:nazar: Yılın son ayı belkide yılbaşına 2 canlı gireceğiz.Bu süreçte Aralık ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlarım umarım hep birlikte hamiş kalırız.5. yılımıza girdik ve ilk aşılamam olacak inşallahhh tutar regl olmayı bekliyorum şimdilik.Var mı Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar.Haklarımızda hayırlısı olsun .Rabbim aratmadan herkese nasip etsinnn yılbaşınaa çocuklu girmeyi nasip etsin inşallahhh:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aşılama listemiz(ANNE ADAYLARI:)
1-moonlıght:beklemede?
2-eylul050:bebişi nazlanıyor gelecek birgün inşallah
3-gökçedenizakınnegatif ama umutsuzluk yok?
4-sinem8484beklemede?
5-kano34beklemede?
6-oesenbeklemede?
7-ercelfbeklemede?
8-aycellbeklemede?
9-xxxyyybeklemede?
10-sementinabeklemede?
11-nadire55beklemede?
12-herşey düzelir mi?beklemede?
hamişlerimiz

windy_blue_28
Hoşgeldin bebiş:nazar:
Yarin kontrole gidicem kızlar yumurtam istenilen gibiyse aşılama yapacam birkaç gün içinde çok zor şeyler yaşadım güzel bir habere ihtiyacım var bana dua edin lütfen 😊🙏

Back
X