canım valla ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü aynı şeyleri sanki yarın bende yaşayacakmışım gibi geliyor,,büyük ihtimal benimde olmicak ama napalım kader deyip oturcaz işte.valla senden ümitliydim benimki olmazsa bile senin olcak diye bekledim neyse artık gelecek güzel günlere odaklanalım.bende yarın olmadı haberini veririm size dediğin gibi kasmaya gerek yok kocişlerle mutlu olalım meyveside gelir bigün elbet.öpüyorum seni kendine iyi bak.
canım belki senin olur ben artık kendimi şaşırdım yani belirtiler onlar bunlar hiçbişeye bakma varsa vardır zaten umarım sen iyi sonuç alırsın.ilaçları henüz kesme dediler ama benim ümidim yok 0,100 çok düşük bir değer 1 hafta sonra gebelik çıkmaz heralde.bir de benim aşılamadan sonra biraz lekelenmem oldu , hsg çektirdiğim ayda olmuştu ve adetim 1 hafta gecikmişti o lekelenmeyi vücut adet gibi algılıyor ve gecikme yapabiliyor.
Sakın ümizsizliğe kapılma. Biz 2 senedir uğraşıyorduk, bu zmana kısmet oldu. Herşeyin bir vakti zamanı varmış. Dediğin gibi, yaşın hala çok genç ve çok uzun zaman var önünde. Eşinle bol bol keyif yapın, gezin.. Çocuk bunların hepsini kısıstlayacak. Siz de o zamana kadar bu fırsattı iyi değerlendirin.
Kendine iyi bak..
bizim de son 1 senemiz tedaviyle geçti.1 sene de öncesi var 2 sene ediyor.ama artık takmicam ne zamansa olucak ovulasyonun olması bile güzel mutlu edici.yumurtası hiç gelişmeyen insanlar var.
canım sakın üzülme herşeyin hayırlısı.zaten yüzde 20 şansımız vardı giremedik 20 kişi içine ama dünyanın sonu değil.ben 4 yumurtam vardı 90 milyon spermle aşılama yapıldı rabbim istemeyince olmuyor.herşeyin zamanı var.hayat herşeye rağmen çok güzel sağlıklıyız mükemmel sevgi dolu kocalarımız var ve tıp çok çok ilerledi sefamız olsun.sıkma tatlı canını.sevgiyle....![]()
aynen öyle en azından her ay hiç gebelik şansımız olmuyodu yumurtam büyümüyodu ama büyüyünce en azından o şansı yakaladık.birdahaki sefere inşallah.
ama yine de az da olsa ümitliyim.ilaçları bıraktırmadılar bir de okudum bir topikte adet günü 0.100 çıkıp 1 hafta sonra değeri yükselenler var.adet olcak olsam bu kadar belirtim olmazdı olurdum.yine de ümidim var.adet olma ihtimalim daha yüksek olsa da eğer 1 hafta adet olmazsam tekrar baktırıcam kanda.