tebrik ederim öncelikle, ama neden iğne verdiğini anlamadım ne iğnesi peki progestan mı acaba yoksa sende kan pıhtılaşması mı var?
hayır canım 7. haftasında kalbi durmuş işte zaten tek düşükte açıklama yada araştırma yapılmıyor genelde ama benim rahim anomalim var biraz da ondan kaynaklanıyor sanırım düşük ve erken doğum riskim hep var ama Allah birdaha yaşatmasın çok ağlamıştım ilkti ve çok koymuştu içimden almasınlar istemiştim belki bir mucize olur da kalbi at
ar diye bile ümit etmiştim..
PROGYNEX diye progesteron iğnesi. Aşılamanın ertesi günü başladı hala devam ediyor ve bir süre dha edecek sanırım.. DR bana rahmimin klp şeklinde olduğunu söyledi. bebekte tam üst köşede biryerlere yerleşmiş. Seninki de böyle birşey mi ??
bebekte tam üst köşeye biyerlere yerleşmiş derken anlamadım canım sen gebemisin? yoksa yumurtadan mı bahsediyorsun?
rahminde çöküklük demek oluyor sanırım işte tam o kalbin ortası rahmin içine doğru hafif basık oluyor düşük olmasın diye vermişlerdir iğneyi.bana da doktorum şimdilik sadece fitil verdi eğer gebe kalırsanız hemen bir iğne başlicaz dedi sanırım adı aynıydı.rahiminde sorun olanlara mı veriliyor ne bir aşaştıralım bakalım.
benim rahim anomalim unicorn uterus. yarım rahim de deniyor rahmimin sağ tarafı gelişimini tamamlayamamış.sağ tüpüm yok doğuştan sağ yumurtalığımda gözükmüyor ultrasonda ama yumurtluyor:)sadece sol tüpüm ve sol yumurtalığım sağlıklı.rahmimde normal bir kadının rahminden daha ufakmış bir tarafı da gelişmediği için oraya tutunursa bebek düşebiliyo o yüzden kalınlaşma falan çok önemli bende bu ay iyi kalınlaştı rahmim artık önce allahın sonra da doktorumun verdiği ilaçların sayesinde aşıcaz bu sıkıntıları.