Yılışık erkek arkadaş sorunu ....

iremiis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
60
60
3
30
Öncelikle erkek arkadaş dediğim normal sıradan bi arkadaş sevgili değil yani.
Kızlar ben keman eğitimi alıyorum,kursta sınıflar ikişerli hep fakat benim sınıfıma öyle bir adam düştü ki anlatamam.Benim gördüğüm aldığım saygı terbiyeden çok uzak tamam herkesin kültürleri farklıdır.
Ama artık beni korkutuyor. Sınıfımı değiştirdim bu kez yanımdaki adamı tehdit etmiş o benim sevgilim uzak dur filan diye.Ben telefon kullanmıyorum başlarda da aramız iyiydi bu yüzünü görmemiştim bir kaç kere telefonunu almıştım insanlara iremisle sevgiliyiz gibi mesajlar attığını gördüm abisi kursa geldi ah demek gelin adayımız sensin dedi sanırım ailesine de öyle anlatmış ben hayır ne münasebet filan diyince abiside şaşırdı.
tatlı dille uyardım olmadı ders aldığım şubeyi değiştirdim bu kez gidiş geliş güzergahımı bildiğinden duraklarda beni beklemeye filan başladı.
Şimdi çalışmaya karar verdim nasıl öğrendi ise gidip aynı yere başvuru yapmış.
Kursun ilk başlarında da bana hisleri olduğunu anlatmıştı bende ona güzel bir dille başkasını sevdiğimi onu beklediğimi bekleyeceğimi filan anlatmıştım. Anlayışla karşılamıştı ama şimdi arkadaş adı altında hiç durmadan eli tutmaya kalkmalar durmadan dibimde gezmeler herkese hala iremis sevgilim demeler.
Ben çok yumuşak yüzlüyüm sanırım aman kalp kırmayayım derken.
Başına gelen var mı?
Sizce nasıl davranmalı ne konuşmalıyım bıraksın diye?
Ya da ailemi işin içine katıp abimi karşısına mı çıkartmalıyım? :( Gerçekten bunaldıım...

Var, bir tanesi de benim başımda. Mesajlarına cevap vermiyorum, aradığında açmıyorum, küsüyor kendince, terkediyor beni. :KK53: Ama bumerang gibi çıkış yok, her defasında geri dönüyor adam ya. :KK14: Aşk hayatımı sorguluyor, sürekli ama sürekli benden şikayetçi ama bir türlü vazgeçmiyor. Hayır bu kadar şikayetçiysen birinden görüşmezsin di mi? Ama yok, ne yardan ne serden geçiyor bu herif:KK53: Çok hastalıklı bir sevgi anlayışı var ya, zaten ben normalde de fazla ilgiye gelemem hele de bu istemediğimden birinden geliyorsa tüm tiksiniyorum. Ya tersleyeceğim falan ama korkuyorum biraz da konu sahibi gibi. Valla ben de takipteyim, tememlli küstürmenin yolu var mıdır bilen varsa yazsın.

Boyle sapikca bi turden degildi benimki ama benzer bisy yasadim eskiden.
Daha 13 yasindaydim eski mahallede 11 12 yaslarinda bi oglan vardi adi kublaydi.
Gelip gidip benim 7 yasindaki erkek kardesime ve arkdaslarina sevgili oldugumuzu soyluyormus.
Pislik sey dergilerdeki bikinili kizlari gosterip bak bu ablan, bu resmi sakliycam diyomus kardesime.
Bir oldu iki oldu en son yaptigini duydugumda dövdum sokak ortasinda herkesin gozu onunde. Anneside pncereden " kiz erkek fatma, birak oglumu anan baban seni nasil yetistirmis terbiyesiz cirkef sey' diye bagiriyor. Dedim kes sesini yetistirmekten bahsetme bana oglunuda gorduk. Oglan aglayarak gtti eve. Uzuldugum tek nokta; cok sevdigim bi kupem vardi kulagimda orda kayboldu dovusurken:KK51:

Bizim ortaokuldan bi çocuk vardı saplantılıydı
Aynı semtte oturuyorduk haliyle
Kapıma kadar takip ediyordu
Kızdım hatta amcasının oğlunu dövdüm haber getiriyo diye
Anlamadılar
Şaka maka baktım lise bitiyo bunlar hala bizim oralarda geziniyo
Dedim bana bak sabrımı taşırma laftan anladığın yok ben bir ömür seni ve saçma sapan arkadaşlarının takibini çekemem, beni buna mecbur etme seni bu sokağa giremeyecek hale getirirler istersem
Yedi manyak bi süre rahatladım
Sonra tamam takip etmeyecem askere gidip dönünce Çekirge'yi istemeye gidecem dediğini duydum
Dedim akla gel, sanki bizim kapıdan içeri girebilir de çiçek çikolata hayali kurmuş
Sonra ben sözlendim ( Şu an da 4 yıllık evliyim )
O karalar bağladı arabeske bağladı hatta hala bekar, sebebini bilmiyorum ben değilimdir herhalde
Bazı insanlar garip sen selam vermezken onlar kendi kendine gelin güvey olur

Bizim ortaokuldan bi çocuk vardı saplantılıydı
Aynı semtte oturuyorduk haliyle
Kapıma kadar takip ediyordu
Kızdım hatta amcasının oğlunu dövdüm haber getiriyo diye
Anlamadılar
Şaka maka baktım lise bitiyo bunlar hala bizim oralarda geziniyo
Dedim bana bak sabrımı taşırma laftan anladığın yok ben bir ömür seni ve saçma sapan arkadaşlarının takibini çekemem, beni buna mecbur etme seni bu sokağa giremeyecek hale getirirler istersem
Yedi manyak bi süre rahatladım
Sonra tamam takip etmeyecem askere gidip dönünce Çekirge'yi istemeye gidecem dediğini duydum
Dedim akla gel, sanki bizim kapıdan içeri girebilir de çiçek çikolata hayali kurmuş
Sonra ben sözlendim ( Şu an da 4 yıllık evliyim )
O karalar bağladı arabeske bağladı hatta hala bekar, sebebini bilmiyorum ben değilimdir herhalde
Bazı insanlar garip sen selam vermezken onlar kendi kendine gelin güvey olur
Benim manyak da sevgili yapıyor, onu anlatıyor bana ama ben seviniyorum bile hatta sürsün, devam etsin diye dua ediyorum. Bakıyor ki benden istediği tepkiyi alamıyor, bu sefer de bana sarıyor. Yok sevgilin mi var, şunla mı görüştün diye başlıyor adam. Ve ilişkileri de hep başarısız oluyor. Açık açık sorsam itiraf da edemiyor, kem küm ediyor. Hatta birinde delirtti beni, ben senin kız arkadaşın değilim diye çemkirdim. Bir inkarlar, bir savunmalar göreceksin, sanki ben gelin güvey oluyorum. Güya arkadaş ama hiç arkadaş gibi davranmıyor, darladıkla darlıyor ya.

Abin, kuzenin belki yakın bir komşu oğlu falan yok mu ?
Gitsin dövsün bir güzel şu hadsizi.

Benim manyak da sevgili yapıyor, onu anlatıyor bana ama ben seviniyorum bile hatta sürsün, devam etsin diye dua ediyorum. Bakıyor ki benden istediği tepkiyi alamıyor, bu sefer de bana sarıyor. Yok sevgilin mi var, şunla mı görüştün diye başlıyor adam. Ve ilişkileri de hep başarısız oluyor. Açık açık sorsam itiraf da edemiyor, kem küm ediyor. Hatta birinde delirtti beni, ben senin kız arkadaşın değilim diye çemkirdim. Bir inkarlar, bir savunmalar göreceksin, sanki ben gelin güvey oluyorum. Güya arkadaş ama hiç arkadaş gibi davranmıyor, darladıkla darlıyor ya.
Hiç muhatap olma bence
İster sevgili yapsın ister tek olsun

Hiç muhatap olma bence
İster sevgili yapsın ister tek olsun
Olmuyorum, inan 5 mesaj atıyorsa bazen hiç cevap vermiyorum bazen geçiştiriyorum, eskiden aramız iyiydi. Fakat artık ben değiştim, ama o anlamıyor bir türlü. Bambaşka bir hayatım var artık ve artık onunla geçirecek boş zamanım yok. Ki zaten kişiliklerimiz de uyuşmuyor artık. Bilirsin yani, ergenken görüştüğün birçok kişiyle yetişkinken görüşmeyebilirsin.

Olmuyorum, inan 5 mesaj atıyorsa bazen hiç cevap vermiyorum bazen geçiştiriyorum, eskiden aramız iyiydi. Fakat artık ben değiştim, ama o anlamıyor bir türlü. Bambaşka bir hayatım var artık ve artık onunla geçirecek boş zamanım yok. Ki zaten kişiliklerimiz de uyuşmuyor artık. Bilirsin yani, ergenken görüştüğün birçok kişiyle yetişkinken görüşmeyebilirsin.
Ben hiç görüşmediğim halde yakamı zor kurtardım, siz bir de arkadaşmışsınız
Hat değiş ya da onu engelle
Okuma bile yani, 404 gibi olur yoksa iyice

hayflanmak yerine niçin karşına alıp çok ciddi bir şekilde tek bir hareketinde savcılığa tacizde bulunduğuna dair şikayette bulunacağını söylemiyorsun?
hayır anlamıyorum keskin ve net olduktan sonra yüz bulamaz kimse vardır elbet bir taviz.

Ben hiç görüşmediğim halde yakamı zor kurtardım, siz bir de arkadaşmışsınız
Hat değiş ya da onu engelle
Okuma bile yani, 404 gibi olur yoksa iyice
Bakalım son çare o olacak artık.
İşin kötü yanı, öyle kolayca anlaşılabilecek, ideal kız arkadaş olabilecek biri değilim.
Öyle arkadaş düşkünlüğüm yoktur, derslerim onlardan önce gelir. Bu böyleyken ısrarla üstüme gelmesi ayrı bir mantıksızlık zaten.
Ki okul bitmeden ciddi bir şey hiç düşünemem, bitse bile başka planlarım var. Hadi planları boş ver, yoluma devam etmek isteyeceğim son kişi bile olamaz o ya. Bunu da belirttim, laf arasında bir kere.
Bütün bunlara rağmen ısrarla devam ediyor.

Var, bir tanesi de benim başımda. Mesajlarına cevap vermiyorum, aradığında açmıyorum, küsüyor kendince, terkediyor beni. :KK53: Ama bumerang gibi çıkış yok, her defasında geri dönüyor adam ya. :KK14: Aşk hayatımı sorguluyor, sürekli ama sürekli benden şikayetçi ama bir türlü vazgeçmiyor. Hayır bu kadar şikayetçiysen birinden görüşmezsin di mi? Ama yok, ne yardan ne serden geçiyor bu herif:KK53: Çok hastalıklı bir sevgi anlayışı var ya, zaten ben normalde de fazla ilgiye gelemem hele de bu istemediğimden birinden geliyorsa tüm tiksiniyorum. Ya tersleyeceğim falan ama korkuyorum biraz da konu sahibi gibi. Valla ben de takipteyim, tememlli küstürmenin yolu var mıdır bilen varsa yazsın.
Ne kadar rahat anlatmışsınız. Ben korkardım sanırım yerinizde olsam. Allah korusun sizi ondan.

Bu arada I iremiis ayrildin mi şu yiyici sevgilinden?

Ayrıldım aileme de söyledim bakın ararsa açmayın ben köşe bucak kaçıyorum diye. Hatta abim tehdit bile etti bu kızın bi daha yanında görürsem bu şehirde barındırmam seni diye. Ama hala anneme annecimli mesaj atmalar filan devam ediyor. ama sonuç olarak kurtardım yakamı ben :D geçen gün anneme annecim çok sıkıştım kredi kartımı ödeyemedim bi 250 verebilir misiniz demiş annemde bir güzel ben elin oğluna niye para vereyim diye paylamış bi daha aramadıı:21:

Muhatap olma ..
Uzak dur. .

Şube değiştirdim hocamı değiştirdim sınıf değiştirdim bu kez oda şube değiştirmeye kalkmış ama hocayı uyarmıştım hoca gitmesine izin vermemiş orası dolu filan demiş.
fakat bu kez de otobüs duraklarımda beklemeye başladı. :(

hayflanmak yerine niçin karşına alıp çok ciddi bir şekilde tek bir hareketinde savcılığa tacizde bulunduğuna dair şikayette bulunacağını söylemiyorsun?
hayır anlamıyorum keskin ve net olduktan sonra yüz bulamaz kimse vardır elbet bir taviz.

Söyledim ben sana bir şey yapmıyorum ki arkadaşlığımızı koruyorum diyor.
İyi ya da kötü hiç bir dilden anlamadı.

Back
X