Yıllar geçmesine rağmen eşinizi ilk günkü gibi seviyormusunuz?

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
Evliliğinde kocası ile yıllar geçmesine rağmen hala aynı heyecanı yaşayan hanımlar var mı ?Yaşıyorlarsa bunu neye borçlular?

Evliliğinde kocası ile yıllar geçmesine rağmen hala aynı heyecanı yaşayan hanımlar var mı ?Yaşıyorlarsa bunu neye borçlular?

Evet var..9 senelik evliyim..Eşim ve ben hala aynı heycanı duyuyoruz.Yoksa yaşadığımız onca zorluğa çoktan dağılıp gitmiştik. Seviyorum yaaaa :) Bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim.O Rabbimin bana bir lütfu..

Evleneli tam 4 sene oluck tanışalıda 5 yil olucak onu ilk gordgum gun gibi cok seviyorum esim bn omrum vazgeçilmez tek aşkımmm iiki varr hayatımın anlamı 5.seneden beri cik seyler yasadik ama birbirimizi sevmekten hic vazgecmedik dunya bidaha gelirsm tekrar cnm esimle evlenirimmmmm bide esimin bana en guzel hesiyeai bircikkk yavrummm cnm kizim iyiki varlarrr

Merhaba ben de 14 yıllık evliyim, ben de eşimi çok seviyorum. Heyecanımız hergeçen gün artıyor. Bir daha dünyaya gelsem yine Onunla evlenirim. Bunun sırrı doğru insanı bulmak ve doğru insan olmak. Sıkıntılarımız olmadı değil ama bunların üstesinden birbirimizden aldığımız enerji geldi. :16:

Back
X