• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar geçti o geçmedi

Çocuğun nişanlısına acidim resmen bilse ne haltlar karıştırıyor Eminim atar nişanı böyle nişanlı mi olur?
Siz de ancak eski sevgili olursunuz bu durumda daha ilerisi olmaz.

"o bana her zaman doğruyu söyler.." allahım bunu görünce beni bir gülme aldı kusura bakma, şu an seninle konuştuğunu diğer kıza söylüyo mu sence? Bi insan dürüstse herkese dürüsttür, değilse de kimseye değildir, ki sen de güvenilir bir kız değilsin, nişanlanmadan önce de sonra da sürekli görüşmüşsün, işte sizin gibiler de suçlu, biri senin nişanlınla görüşse hoşuna gider mi? Sen ikinci kadın olmayı nasıl gururuna yediriyosun? Nişanlı birine nasıl özledim seni diyebiliyosun? Azıcık empati ve üzerinde birazcık da gurur... Senin ilacın bu

nişanı atsın öyle gelsin. ama ne bileyim su an cok da kötü niyet aramadım uzuldum nedense :( belki de agır geldi sorumluluklar vs boguldu o kargaşada hazırlıklar falan derken. seninle gecirdigi zamanları ozledi demek ki

Sen kendine bi yol cizmedikce takılırız demiş işte açık açık.

Valla ben utanırım nişanlı adama seni özledim demeye.Nişanlısı öğrenip size hakaret etse haksız mı sizce?Ki büyük ihtimal karısı olacak onun adamın ayrılmaya da niyeti yok .Seni istese senle nişanlı olurdu ayrıca tek amacı takılmak boşuna dönsün diye bekleme.

Sen yıllar geçti o geçmedi diye konu açıp dert yaniyorsun dönse sana mutlu olur musun sence?Bu hikayedeki tek masum var o sevdiğin adamın nişanlısı.Kendini onun yerine koy ve kendine gel bi an önce.Yaşadığın şey aşk değil
Sana çok teşekkür ediyorum dediklerin o kadar mantıklı geldi ki bana İnan'ın ben buluşurken o özledim diye yazarken bile kendimden utandım.Evet haklısın tek masum o teşekkür ederim. Her defasında onun yerine koydum kendimi ve bu kişi öyle uyardım

Bilmiyorum açıkcası bende inanmıyorum ama her seferinde nişanlanmadan önce de o beni seviyor koca abi baba gibi görüyor gibi şeyler söyledi onu seviyorum demedi hiç.
Klasik aldatan erkek yalanı. hep öyle olur zaten. ailesinin zoruyla nisanlanirlar evlenirler. nişanlısı da onu sevmez mecburen yanında kalır. sonra da sırf evlendik madem deyip ıki üç çocuk yaparlar. erkek kişisi de yine zaten bosanacaktir ayrilardir yada çocuklar için bosanmaz

Merhabalar. Eski sevgilim bir sosyal hesaptan Bu şarkıyı gönderdi ne kadar anlamlı dedi sonra ki gün buluştuk bana özledin mi beni dedi. Yani özledim sen dedim. Evet özledim lan en son bana motora bindiğimiz zaman sarılmıştın o zaman kokunu almıştım sonrası Yok dedi. Bana seninle hiç kimse olmadı için değil sen özel olduğun için her şey eksik kaldığı için senin yerin ayrı dedi. Ve bu kişi şuan nişanlı ve evlenmekten vaz geçeçeğini soğudu söyledi. Daha bir çok şey var lütfen Allah rızası için yardım edin. Sevda mı anlatacak yer kişi bulamıyorum son çare burasını buldum bana yardım edin lütfen

Ben lan kısmında error verdim. Sen özle şarkı yolla buluşunca lan de oldu ya çok etkileyici. Ayrıca bu kişi nişanlı. Olmaz kaç arkana bakma hiç tekin değil bence.

seninki aşk değil ego tatmini kusura bakmada acı çektirdim diyosun seviyorum diyosun seven insan yapamaz suan seni sevmesini seviyorsun o kız belki gerçekten onu çok seviyor onunda ahini aliyorsunuz yazık yaaa...:ukala::ukala:

nisanli he ? Sana geri donuyo he ? Ahhhh diyorum ahhhh :) sen onu benim elime ver bak butun hirsimi nasil cikariyorum ondan.. guzel guzel nasiyatlar veririiiim cok guzel terbiye ederim ben onu cok ;)

Siz niye nişanlı biriyle buluşuyorsunuz. Ne kadar içiniz kötü. Eski sevgiliniz kötüttamam da sizin de aşağı kalır yanınız yok. Allah merhamet versin. Öyle seviyorum aşığım bahanelerinin arkasına sığınıp kafamızın estiğini yapamayız. Bu bizi haklı da çıkarmaz iyib bir insan olduğumuzu da göstermez

Back
X