• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar geçtikçe insanlar da değişiyor mu?

Alsimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.391
124
113
..........................................

Son düzenleme:
Canım bende senden çok büyük değilim 20 yaşındayım ve sınava hazırlanırken ve daha öncesinde bende seninle aynı durumdaydım ama şuan üniversitedeyim ve anladım ki o hissettiğim şeylerin hepsi sınav stresinin ve ergenlik döneminin hissettirdiği şeylermiş. Malesef ülkemizde sınav deyince akan sular duruyo insanlar önceden yapmaktan keyif aldığı ve kendini iyi hissetmesini sağlayan şeyleri bırakıyo tek olay sınav dersler oluyo o yüzden neyi yapıp neyi yapamayacagımızı unutuyoruz çünkü kendimizi o kadar uzun süre soyutluyoruz ki hayattan.. bütün bunların geçmesi aslında sana bağlı tamamen bence sevdiğin sana kendini iyi hissettiren şeyleri yapmaya tekrardan başlarsan kendine olan güvenin tekrar geri gelecektir :) zaten kendinin iyi olduğunu bildiğin bi konuda ne olursa olsun insanlardan çekinmezsin diye düşünüyorum bu yüzden sosyal fobinde ortadan kalkmış olur :))

Değişir zaman içerisie yaşadığı olumlu yada olumsuz durumlar değiştiriyor insanı.

Canım bende senden çok büyük değilim 20 yaşındayım ve sınava hazırlanırken ve daha öncesinde bende seninle aynı durumdaydım ama şuan üniversitedeyim ve anladım ki o hissettiğim şeylerin hepsi sınav stresinin ve ergenlik döneminin hissettirdiği şeylermiş. Malesef ülkemizde sınav deyince akan sular duruyo insanlar önceden yapmaktan keyif aldığı ve kendini iyi hissetmesini sağlayan şeyleri bırakıyo tek olay sınav dersler oluyo o yüzden neyi yapıp neyi yapamayacagımızı unutuyoruz çünkü kendimizi o kadar uzun süre soyutluyoruz ki hayattan.. bütün bunların geçmesi aslında sana bağlı tamamen bence sevdiğin sana kendini iyi hissettiren şeyleri yapmaya tekrardan başlarsan kendine olan güvenin tekrar geri gelecektir :) zaten kendinin iyi olduğunu bildiğin bi konuda ne olursa olsun insanlardan çekinmezsin diye düşünüyorum bu yüzden sosyal fobinde ortadan kalkmış olur :))

evet bende aynen ergenliğin hissettirdiği şeyler olduğunu düşünüyorum bunların; ama yine de endişe ediyorum, düzelmeyecekmiş gibi geliyor... kitap okumaya bayılırım mesela ama sınav yüzünden yapamıyorum bunu. her şey üniversiteye endekslenmiş durumda. yapmak istediğim bir sürü şey var ama hepsi üniversiteyi kazanırsam... çünkü öncelik üniversite şuan. mesela fotoğrafçılıkla ilgilenmek istiyorum hobi olarak, fransızca kursuna gitmek istiyorum, diksiyon, resim kursu... bunların hepsini sırayla istiyorum ama üniversitede yapabileceğim şeyler anca çünkü ondan önce vaktim yok...

karşındaki insanlarında dört dörtlük olmadıgını bil ve kendine güven en güzel zamanların zaman çabuk geçiyor yaşamana bak üzme kendini...

karşındaki insanlarında dört dörtlük olmadıgını bil ve kendine güven en güzel zamanların zaman çabuk geçiyor yaşamana bak üzme kendini...

"karşındaki insanlarında dört dörtlük olmadıgını bil"

evet bunu çok kez aklımda tutmaya çalışıyorum. ne kadar başarılı oluyorum orası meçhul tabi... :31:

Back
X