Yıllar önce burun estetiği yaptırıp memnun olan varmı

aykottt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
37
6
86
İçel Mersin
Forumları geziyorum tüm doktorları dilberi ilhanı vs okudugum yorumların yüzde 90 ı işte bir ay oldu şişliğim indi memnunum gibi yazılar okuyorum.Önemli olan yıllar sonra memnun kalıp kalmadığınızdır.Yıllardır memnunum diye yazı göremedim henüz.Yıllar önce burun estetiği yaptırıp nefes konusunda burnun şekli konusunda memnun olan varmı varsa hangi estetisyene yaptırdınız bilgilendirirseniz sevinirim ciddi konu maddi manevi takdir ettiğiniz üzere hayat şakaya gelmez geri dönüşü yok bu konuda dürüst samimi içten yorumlarınızı bekliyorum herkese geçmiş olsun

Son düzenleme:
şekil olarak istediğim gibi değil. hala ileri doğru uzun ve çok kalkık oldu. sağa yamuk oluşu da cabası. ben nefes alamıyorum diye olmuştum. yoksa olmazdım. nefesimde düzelmedi. o kadar şeyi boşuna çekmiş oldum.

kime yaptırdınızı geçmiş olsun

6,7sene oldu.benim burun ameliyatım ankarada zühtü demire oldum.hiçbir şikayetim olmadı.şükür halende burnumu seviyorum.kimsede anlamıyor.cok doğal bir burun oldu.iyikide olmuşum:)darısı isteyenlere olsun

Forumları geziyorum tüm doktorları dilberi ilhanı vs okudugum yorumların yüzde 90 ı işte bir ay oldu şişliğim indi memnunum gibi yazılar okuyorum.Önemli olan yıllar sonra memnun kalıp kalmadığınızdır.Yıllardır memnunum diye yazı göremedim henüz.Yıllar önce burun estetiği yaptırıp nefes konusunda burnun şekli konusunda memnun olan varmı varsa hangi estetisyene yaptırdınız bilgilendirirseniz sevinirim ciddi konu maddi manevi takdir ettiğiniz üzere hayat şakaya gelmez geri dönüşü yok bu konuda dürüst samimi içten yorumlarınızı bekliyorum herkese geçmiş olsun

Yillar önce degilsede yaklasik 2 yıl önce ameliyat oldum Dr Ahmet islam'a. Nefesim çok rahat özellikle uykularım. Sekil olarak doğallıgını koruyor kemerden kurtuldum ve burnum küçülmüş oldu. Baska doktorlara ameliyat olmuş ve 2-3 yıl sonra hala memnun olan başka kisilerde tanıyorum. Basarisini kanitlamis 6-7 tane doktor var zaten ve genelde onların uzun donem sonuclari basarili oluyor.

antalyada opr.dr deniz sucuya yaptırmıtım nazar eğikliğim vardı burnum kemersizdi ama ucunda hafif düşüklük vardı hocamda estetikle beraber deviasyon ameliyatı önerdi başta korkmuştum ama iyiki ikisini beraber olmuşum sadece nazar eğikliği olan arkadaşlar burun düşüklüğünden dolayı tekrar tekrar ameliyat oldular bense tek ameliyatla doğal bir görünüme kavuştum teşşekkürler hocam ve sıcak kanlıtalya tıp merkezi :)

7 yıl oldu yaptıralı ve memnun değilim. Bir süre sonra şekil bozukluğu oluyor. cevremde bir cok kişi belli süreden sonra revizyon yaptırıyor maalesef

7 yıl oldu yaptıralı ve memnun değilim. Bir süre sonra şekil bozukluğu oluyor. cevremde bir cok kişi belli süreden sonra revizyon yaptırıyor maalesef
geçmiş olsun nasıl bir şekil bozukluğu oldu ve ne kadar sonra oldu acaba?

geçmiş olsun nasıl bir şekil bozukluğu oldu ve ne kadar sonra oldu acaba?

Teşekkür ederim. Benim ameliyattan hemen sonra kanat dedikleri iki yan burun deliklerinde kıkırdak cıkıntısı oluştu.Lokal yöntemle bir kısmını düzelttiler ama tam oturmadı her sene aynı doktora gidiyorum bana ıkıncı ameliyat önermiyor botoksla orantılıyor o kısmı ama ne yazık ki tatmin edici değil yani revizyon kessinlikle düşünüyorum bakalım

Teşekkür ederim. Benim ameliyattan hemen sonra kanat dedikleri iki yan burun deliklerinde kıkırdak cıkıntısı oluştu.Lokal yöntemle bir kısmını düzelttiler ama tam oturmadı her sene aynı doktora gidiyorum bana ıkıncı ameliyat önermiyor botoksla orantılıyor o kısmı ama ne yazık ki tatmin edici değil yani revizyon kessinlikle düşünüyorum bakalım
revizyon olan burunları görüp korkuyorum ne zaman bu kadar bozulmuş diye sizin sorununuzda bu sefer İnşallah tamamen düzelir

Benim burnumu mahvetti Süreyya şeneldir... Uzak durun. Ameliyat sonrası da hiçbir konuda destek ve yardım göremeyeceğiniz gibi, size çirkin olduğunuzu ya da yüzünüzün yamuk , asimetrik olduğunu falan söyleyecek saçmalayarak...

Eskiden yaşadığımız olumsuzlukları yazdığımızda sildiriyordu buradan, köşe kapmaca oynamıştım bu platformdakileri uyarmak için ama nafile... bakalım bu yazım silinecek mi?

Back
X