neden?ben 2 yıl önce yaptırdım. memnun değilim.
şekil olarak istediğim gibi değil. hala ileri doğru uzun ve çok kalkık oldu. sağa yamuk oluşu da cabası. ben nefes alamıyorum diye olmuştum. yoksa olmazdım. nefesimde düzelmedi. o kadar şeyi boşuna çekmiş oldum.neden?
şekil olarak istediğim gibi değil. hala ileri doğru uzun ve çok kalkık oldu. sağa yamuk oluşu da cabası. ben nefes alamıyorum diye olmuştum. yoksa olmazdım. nefesimde düzelmedi. o kadar şeyi boşuna çekmiş oldum.
Alper Bayraktarkime yaptırdınızı geçmiş olsun
Forumları geziyorum tüm doktorları dilberi ilhanı vs okudugum yorumların yüzde 90 ı işte bir ay oldu şişliğim indi memnunum gibi yazılar okuyorum.Önemli olan yıllar sonra memnun kalıp kalmadığınızdır.Yıllardır memnunum diye yazı göremedim henüz.Yıllar önce burun estetiği yaptırıp nefes konusunda burnun şekli konusunda memnun olan varmı varsa hangi estetisyene yaptırdınız bilgilendirirseniz sevinirim ciddi konu maddi manevi takdir ettiğiniz üzere hayat şakaya gelmez geri dönüşü yok bu konuda dürüst samimi içten yorumlarınızı bekliyorum herkese geçmiş olsun
6_7 doktor kimler yazarsanız ve burun resimlerinizi paylaşıtsanız seviniirm
Fotograf icin Ahmet hocanin facebook sayfasi www.facebook.com/doc.dr.ahmetislam
Doktorlarsa
Barış Cakır, Abdülkadir Göksel, Emre İlhan, Eren Tastan, Ahmet İslam, Muhammed Dilber, Süreyya Seneldir.
teşekkürler
Forumları geziyorum tüm doktorları dilberi ilhanı vs okudugum yorumların yüzde 90 ı işte bir ay oldu şişliğim indi memnunum gibi yazılar okuyorum.Önemli olan yıllar sonra memnun kalıp kalmadığınızdır.Yıllardır memnunum diye yazı göremedim henüz.Yıllar önce burun estetiği yaptırıp nefes konusunda burnun şekli konusunda memnun olan varmı varsa hangi estetisyene yaptırdınız bilgilendirirseniz sevinirim ciddi konu maddi manevi takdir ettiğiniz üzere hayat şakaya gelmez geri dönüşü yok bu konuda dürüst samimi içten yorumlarınızı bekliyorum herkese geçmiş olsun
geçmiş olsun nasıl bir şekil bozukluğu oldu ve ne kadar sonra oldu acaba?7 yıl oldu yaptıralı ve memnun değilim. Bir süre sonra şekil bozukluğu oluyor. cevremde bir cok kişi belli süreden sonra revizyon yaptırıyor maalesef
geçmiş olsun nasıl bir şekil bozukluğu oldu ve ne kadar sonra oldu acaba?
revizyon olan burunları görüp korkuyorum ne zaman bu kadar bozulmuş diye sizin sorununuzda bu sefer İnşallah tamamen düzelirTeşekkür ederim. Benim ameliyattan hemen sonra kanat dedikleri iki yan burun deliklerinde kıkırdak cıkıntısı oluştu.Lokal yöntemle bir kısmını düzelttiler ama tam oturmadı her sene aynı doktora gidiyorum bana ıkıncı ameliyat önermiyor botoksla orantılıyor o kısmı ama ne yazık ki tatmin edici değil yani revizyon kessinlikle düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?