Yıllar önce eşine "Güneş'im" diye mesaj attığım kadın

Miniksercesezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
173
274
103
39
Hanımlar merhaba :)

Bundan yaklaşık bi 7sene önce "güneş" adlı arkadaşıma sms attım,mesajıma güneşcim diye başladığımı sanıyorum fakat otomatik düzeltme "Güneş'im" olarak değiştirmiş,mesajın devamında seni öZledim buluşalım tarzı bi şey yazıyordu.

Mesajdan da anlaşılacağı üzere bu arkadaşım ile uzun zamandır görüşmemiştim.artık onun kullanmadığı bir telefon numarasına gitti mesaj.

Veee bir kaç saat sonra bi kadından telefon aldım. "Sen kimsin benim kocama Güneş'im demişsin diye"

İlk önce anlamadım dedim hanımefendi ne diyorsunuz

Sonradan çaktım durumu,önce istemsiz güldüm sonra açıkladım durumu,fakat kendisi çok inanmış gibi değildi ikna etmeye çalıştım fakat telefonu kapattığımda kadının emin olmadığını düşünüyordum.

Sonrasında buraya rastladım ve bir çok kadına ulaşabileceğimi gördüm.

Sevgili telefondaki kadın,eşini ve seni tanımıyorum.güneşim derken arkadaşım Güneş'e sesleniyordum.umarım burayı okursun ve umarım o Zaman eşin ile çok sorun yaşamamışsındır.sevgiler

Zaman aşımına uğramış senin olay..
İçin rahat etsin.

Zaman aşımına uğramış senin olay..
İçin rahat etsin.
O zaman pek rahattı değildi açıkçası,yani ay şimdi insanlar bi yanlış mesaj yüzünden kavga vs edecekler dedim,ancak elimden geleni yaptım.
Sonra burayı gördüm aklıma direkt o olay geldi,dedim yazayım belki karşına çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…