- 29 Mayıs 2016
- 173
- 274
- 103
- 39
- Konu Sahibi Miniksercesezen
-
Hanımlar merhaba :)
Bundan yaklaşık bi 7sene önce "güneş" adlı arkadaşıma sms attım,mesajıma güneşcim diye başladığımı sanıyorum fakat otomatik düzeltme "Güneş'im" olarak değiştirmiş,mesajın devamında seni öZledim buluşalım tarzı bi şey yazıyordu.
Mesajdan da anlaşılacağı üzere bu arkadaşım ile uzun zamandır görüşmemiştim.artık onun kullanmadığı bir telefon numarasına gitti mesaj.
Veee bir kaç saat sonra bi kadından telefon aldım. "Sen kimsin benim kocama Güneş'im demişsin diye"
İlk önce anlamadım dedim hanımefendi ne diyorsunuz
Sonradan çaktım durumu,önce istemsiz güldüm sonra açıkladım durumu,fakat kendisi çok inanmış gibi değildi ikna etmeye çalıştım fakat telefonu kapattığımda kadının emin olmadığını düşünüyordum.
Sonrasında buraya rastladım ve bir çok kadına ulaşabileceğimi gördüm.
Sevgili telefondaki kadın,eşini ve seni tanımıyorum.güneşim derken arkadaşım Güneş'e sesleniyordum.umarım burayı okursun ve umarım o Zaman eşin ile çok sorun yaşamamışsındır.sevgiler
ya ayrıldılarsa bu msj yüzünden?
Yani ben durumu anlattım,tek tek açıkladım.
Eğer sadece bu mesaj ile ayrılma yaşandıysa aralarında büyük bir güven problemi var demektir
O zaman pek rahattı değildi açıkçası,yani ay şimdi insanlar bi yanlış mesaj yüzünden kavga vs edecekler dedim,ancak elimden geleni yaptım.Zaman aşımına uğramış senin olay..
İçin rahat etsin.
Ahahhsj ay vicdanıma seslenip korkuttunuz beni:) ben de şaka yapıyorum zaten
herhalde kadın bi msj ile işkillense bile peşine düşüp bişey olmadığını görünce problem kalmamıştır
Akıllı telefon yoktu fakat telefonlarda sms ayarlarında "otomatic correct" aktivasyonu mevcut idi...Yokkk artık 7 yıl önce akıllı telefon mu vardı düzeltme yapsın..
Ahajhs ya hanımefendi burada olsa da okusa keşke :))Artik cok gec
Demek o sendin ha gunesim ha
t9 vardı yaYokkk artık 7 yıl önce akıllı telefon mu vardı düzeltme yapsın..
Hmm ewt ben hiç kullanmazdım t9 oyüzden hatırlayamadım..t9 vardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?