Eşimin telefon oyununda kadınla yazışması

Eğer kocası cevap atarsa elinde kanıt olur ve bu durumda sen bana güvenmiyor musun diye hesap soracak yüzü de bulmasın bir zahmet. Başka türlü bir kanıt bulamaz konu sahibi çünkü kocasına sorarak onu ayıktırmış eğer kadınlarla konuşuyorsa şimdi daha da dikkatli olacaktır hiç iz bırakmayacaktır.
Yıllar önce boşandığım adama(eski eşim bile demek istemiyorum) buradaki olay gibi aynı şekilde şüphelenip fake hesapla yazdım, epey karşılık verdi hatta buluşmaya bile yeltendi, olay bu raddeye gelince ben hesap sordum ve yüzsüz herif öyle bir üste çıktı ki, sözde günlerdir yazan kişinin ben olduğumu anlamış ve bana ders vermek için cevap yazmış, külliyen yalan inanmadım tabi. Ahlaksız adamlar herşeye bir kılıf bulurlar.

İyi akşamlar, eşim sürekli elinde telefon bir oyun oynuyor, sözcük bulmayla ilgili bir oyun, birkaç kere birine mesaj yazıyor gibi geldi sorduğumda hayır dedi, bir iki kere de aniden yanına gittiğimde de sanki o an açık olan ekranı kapattığını hissettim, neyse birgün tuvalate gitti, telefonuna bir bildirim geldi, yine o oyundan, açtım tıkladım bildirime, bir kadın eşime "evimden" yazmış ve gülücük atmış, sadece tek mesaj bu, öncesi yok mesajların ya eşim sildi veya başka birşey bilemiyorum, bu da bir nevi aldatmak değil midir sizce? Sonuçta yabancı bir kadınla oyun oynuyor ve yazışmış büyük ihtimalle, sorduğumda tabiki inkar etti, bilmiyorum yazışmadim niye yazdı bilmiyorum falan dedi ama yalan tabiki de bundan sonra nasıl yapmalıyım nasıl bir yol izlemeylim
Bende oynuyordum eskiden bu oyunu sonradan öğrendim ki erkekler buradan hatun düşürmek için oynuyorlarmis bıraktım oynamayı, ne yaparsınız bilmem ama hatun düşürme oyunu bu

İyi akşamlar, eşim sürekli elinde telefon bir oyun oynuyor, sözcük bulmayla ilgili bir oyun, birkaç kere birine mesaj yazıyor gibi geldi sorduğumda hayır dedi, bir iki kere de aniden yanına gittiğimde de sanki o an açık olan ekranı kapattığını hissettim, neyse birgün tuvalate gitti, telefonuna bir bildirim geldi, yine o oyundan, açtım tıkladım bildirime, bir kadın eşime "evimden" yazmış ve gülücük atmış, sadece tek mesaj bu, öncesi yok mesajların ya eşim sildi veya başka birşey bilemiyorum, bu da bir nevi aldatmak değil midir sizce? Sonuçta yabancı bir kadınla oyun oynuyor ve yazışmış büyük ihtimalle, sorduğumda tabiki inkar etti, bilmiyorum yazışmadim niye yazdı bilmiyorum falan dedi ama yalan tabiki de bundan sonra nasıl yapmalıyım nasıl bir yol izlemeylim
Mesela şey olabilir? Seni nereden alayım? Evimden tarzı bişey olabilir yaaaani erkeklere güven 0

Abla boşan şu adamdan ya cidden evdeki seni bekleyip iki kap yemek pişiren kadının kıymetini bilmeyen adam akşamdan sabaha kadar telefon oyunu parmaklayan kadını beğeniyor,onlara merak salıyor. Cidden iki tane ağzının ortasına vurasım geldi adamın.

Abla boşan şu adamdan ya cidden evdeki seni bekleyip iki kap yemek pişiren kadının kıymetini bilmeyen adam akşamdan sabaha kadar telefon oyunu parmaklayan kadını beğeniyor,onlara merak salıyor. Cidden iki tane ağzının ortasına vurasım geldi adamın.
Bi oyunda dayı vardı. Eşim mutfakta sessiz konuşun falan yapmıştı. Eşi mutfakta yemek pişiriyor hizmetini görüyor bu oyunda kızlarla konuşma peşinde. Konu sahibinin eşi gibi olanların ileride geleceği hal bu

Bi oyunda dayı vardı. Eşim mutfakta sessiz konuşun falan yapmıştı. Eşi mutfakta yemek pişiriyor hizmetini görüyor bu oyunda kızlarla konuşma peşinde. Konu sahibinin eşi gibi olanların ileride geleceği hal bu
Benim görüştüğüm flörtümde evli iki çocuk babası çıkmıştı. Gerçekten bu evliler neden böyle ? Karakteri çürümüş insanlar işte. Neden evlenmemem gerektiğini bu forum daha iyi hatırlatıyor. Hayat zaten stresli insanlar birbirinin tatili olması gerekirken daha çok strese sokuyorlar.

Benim görüştüğüm flörtümde evli iki çocuk babası çıkmıştı. Gerçekten bu evliler neden böyle ? Karakteri çürümüş insanlar işte. Neden evlenmemem gerektiğini bu forum daha iyi hatırlatıyor. Hayat zaten stresli insanlar birbirinin tatili olması gerekirken daha çok strese sokuyorlar.
Bi kadınla eşi bize oturmaya gelmişti. Kadın eşinin farklı uygulamalarda takıldığını söylemişti. Adam da eşinin yanında rahat rahat "bizim aramızda sevgi kalmadı evliliği yılların hatrına sürdürüyoruz" demişti. Bazı kadınlar kabullenmek yerine boşansalar keşke.

Bi kadınla eşi bize oturmaya gelmişti. Kadın eşinin farklı uygulamalarda takıldığını söylemişti. Adam da eşinin yanında rahat rahat "bizim aramızda sevgi kalmadı evliliği yılların hatrına sürdürüyoruz" demişti. Bazı kadınlar kabullenmek yerine boşansalar keşke.
Adamda işimi görüyor yemeğimi pişiriyor diye evliyim yoksa anında boşarım diyemiyor hem çocukta varsa tuzu biberi 😄😄

Adamda işimi görüyor yemeğimi pişiriyor diye evliyim yoksa anında boşarım diyemiyor hem çocukta varsa tuzu biberi 😄😄
Çoğu erkeğin evlenme nedeni de tam da bu yazdığın hizmet olayı için. Bir erkek demişti, öğrenci evimdeydim kaç erkek kendimize doğru düzgün yemek yapamıyorduk. Güzel yemek yapan evi çekip çeviren bir eş arıyorum diye. Kendi hizmetini kendi görmeye üşenmeseler evlenmez de bu tipler

Oyunu siz de indirin takma ad ile eşinize yazın cevap atacak mi bakın bakalım sonra ekran fotosu alır eşinize atarsınız devamı belli zaten
Ama normalde eşleştirmeleri oyun rastgele yapmıyor mu? Ya da rehberi veya facebook bağladıysa arkadaş listesinden seçiliyordu. Senelerdir oynamıyorum gerçi değişmiş de olabilir ama yine de kullanıcı adıyla birini eklemek şüphe çekebilir kullanıcı adımi nereden biliyor diye düşünürdüm ben olsam

sonucunda ne olacak ? boşanmam derseniz verilecek çözümle boşanırıma verilecek çözüm farklı

Ama normalde eşleştirmeleri oyun rastgele yapmıyor mu? Ya da rehberi veya facebook bağladıysa arkadaş listesinden seçiliyordu. Senelerdir oynamıyorum gerçi değişmiş de olabilir ama yine de kullanıcı adıyla birini eklemek şüphe çekebilir kullanıcı adımi nereden biliyor diye düşünürdüm ben olsam
erkek bunu düşünür mü😂

Bütün konularınız hep eşinizden şüphelenmeyle ilgili. İş yerindeki kadın çalışanlar, şirket eğitimindeki kadınlar, hatta halasının kızından bile nem kapıyorsunuz. Ben sosyal değilim evden işe, kahve içmeye bile arkadaşım yok yazmışsınız. Sizce bu sağlıklı mı, insan ev dışında da vakit geçirmeli sosyalleşmeli. Adam sizi fiziksel olarak da bayağı aşağılamış. Bacağın kalın, saç mı var kafanda vs. Terbiyesiz tekinsiz seviyesiz bir adamla evlisiniz. Özgüveninize zarar vermiş hatta yok etmiş. Ya aynı evin içinde herkes kendi halinde yaşar ya da ayrılmak gerek ama siz seviyorum diyorsunuz.

Back
X