• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar önce internetten tanıştığım çocuk hala peşimi bırakmıyor

Roxannie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
3
4
1
22
Ya inanamıyorum 4 yıl önce tanistik o zamanlar daha küçüğüm tabi şimdikinden. Sacma salak sevgililik vs. muhabbetlerine girdik sonra ben korktum konuşmayı kestim. Ama o günden beri pesimi bırakmadı şimdi de adresimi yazmış bana mesaj (telefonumu da değiştirdim oysa) atmış gel görüşelim lütfen diye??? Ben 18 yaşındayım o 22 yaşında ne yapcam ya nasıl kurulucam

Görmezden duymazdan gel, engelle, kesinlikle buluşma ve cevap verme, gerçekten karşına çıkarsa da avazın çıktığı kadar bağırıp polis çağır, şimdiye kadar attığı mesajları da yedekle polis geldiğinde lazım olur.

Ailem kızar diye falan da düşünme, yıllardır taciz ediyordu cevap vermedim ama durmadı dersin gerekirse ki yalan söylemiş de sayılmazsın. Sonuçta çok uzun zamandır cebap vermemişsin

Ya inanamıyorum 4 yıl önce tanistik o zamanlar daha küçüğüm tabi şimdikinden. Sacma salak sevgililik vs. muhabbetlerine girdik sonra ben korktum konuşmayı kestim. Ama o günden beri pesimi bırakmadı şimdi de adresimi yazmış bana mesaj (telefonumu da değiştirdim oysa) atmış gel görüşelim lütfen diye??? Ben 18 yaşındayım o 22 yaşında ne yapcam ya nasıl kurulucam
sakın iletişim kurma. reddetmek için bile mesaj yazma. ne yazarsa yazsın hiç karşılık verme böylelikle bırakır peşini. takıntılı belliki, sen reddettikçe hırs yapar iyice. tepki verme. engelle geç. ailene söyle mutlaka.

14 yaşındaymışsın onunla konuşurken ciddiye alınacak bi yaş değil, ailene söylesene.

Ben kendi kızıma da söylüyorum cazip gelir merak eder konuşursun internetten biriyle, çağırır annene söylerim der tehdit eder merak etme ben sana hiç kızmam sakın şantaja tehdite boyun eğme diye, yapma sakın görüşme

Telefonuna kadesi indir acil bı durum olursa direk basarsın tuşa ..her yerden engelle hiçbir şekilde cevap verme. Bende lisedeyken ilkokuldan olan biri takıntı yapmıştı beni..en son silahla bile okulumun önüne geldiğini bilirim. Aileme anlattım tüm sosyal medyami kapattım anca 7 yılın sonunda kurtuldum.dusun o kadar manyak ki sosyal medyadaki fotolarimi almış odasının her köşesi benim fotomla dolu ..çok dikkat et ne derece tehlikeli olduğunu bilemezsin.hergun TV de neler görüyoruz

Sakın cevap verme, bir erkekten arayıp ne onunla konuşmasını işte, sanki kendi telefonumuz gibi konuşsun

Back
X