Yıllar önce yaptığım hata ve şimdi bile hâlâ ağlamam :(

Ilk sevgiliniz adina cok sevindim.
Sizin adiniza da uzuldum diyemeyecegim.
Hepimiz iyi ya da kotu, dogru ya da yanlis yaptiklarimizin sonucunu yasiyoruz.
Ne olacakti? Tertemiz cocugu aldatip yillar sonra sizi bekler halde bulup onunla mi evlenecektiniz?
Biz buna "ilahi adalet" diyoruz.
Sizin hikayenizde tecelli etmis.

Siz o mevzulari kapatin artik. Yaptiklarinizin neticesini yasamissiniz. Adam ettim nasil baskasiyla evlenir demek yerine hatalarinizdan ders cikarin,aglamak yerine onunuze bakin.

2. Şans dediğin hasetle izlediğin ülke ülke gezen başarılı ex sevgili mi?
Insaf, edep yahu
:)))))

Onu benden daha çok kimse sevmemiştr sadece ufak bir batam kldu eğer zamaninda görebilseydim bana geri dönerdi...
Siz öyle sanın. Şimdiki karısı daha çok sevmiş demekki. Adamda belliki sizin onu sevdiğinizden çok, karısını sevmiş ki çocukları olmuş. Onu benden çok seven olmaz diye arabesk arabesk düşünmeyin. Olan olmuş. Yolunuza bakın. Ayrıca seven aldatmaz.

Onu benden daha çok kimse sevmemiştr sadece ufak bir batam kldu eğer zamaninda görebilseydim bana geri dönerdi...
Ufak hata mı? Güldürmeyin insanı ya siz adamı hiç tanımadığınız diğer adamla aldatın hem de 1.5 yıl boyunca sabahlara kadar sevişerek sonra gel burda ağla sanki ağlama duvarı burası. Yapmasaydın bu hata değil bildiğin cehalet sen sevgilin varken yaptın bunu anladın mı ne yaşıyorsan hak ediyorsun.

Back
X