Yıllar önceki platonik aşkım

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
48
32
Benim yıllaaar önce platonik oldugum biri vardı bi süre konuştuk sonra başka biriyle çıkmıştı ben bayağı sevmiştim üzülmüştüm şimdi sosyal medya hesaplarımızda ekliyiz eskiden ben biyerde takip etmiştim şimdi yeni yeni o ekledi beni fotoğraflarımı falan beğenmeye başladı,arada ben onu görünce bile heyecanlanıyorum. Arada bi çok kişi girdi hayatıma ama şimdi sanki yeniden konuşmak istede olur derim gibi. Sanki hala bişeyler var 5 sene geçti aradan. Unutamadım mı sizce ? Normalde çok düşünmüyorum hatta hiç düşünmüyorum ,ondan sonra sevgililerim de oldu.ama diyorum ya gelde yeniden baslayalım dese sanki kaldığım yerden devam ederim gibi. içimden bi ses pişman oldu yeniden konusmak istiyor diyor sanki bu ne anlama geliyor ? Sizce unutamadım mı başka kimseyi böyle hatırlamıyorum

bence o zaman sadece platonik olduğundan dolayı içinizde kalmış, kafanız da ondan karışık belki de çıksanız ya da daha yakından tanısan istemeyeceksin

Icindeki sese cok kulak verme sen.
Birini isteyip elde edemediginde olur öyle, yasayip tüketene kadar kalir aklinda, bunun askla ilgisi oldugunu sanmiyorum.

Yaşamadığın için içinde kalmış sadece.

sevmek insanı mutlu etmesi gereken bi eylemdir. eğer sevdiğin kişiyi düşünürken büyük bi üzüntü duyuyosan, o kişi yanlış demektir. hatırladığında yüzünü güldürücek kişilerle beraber olmanı dilerim

Gerçek ask olsa dayanamaz din.. Gençlik heyecanı kalmis

hakikaten hoşlanıyor da olabilirsin derdim ama
yazdıklarından dikkatimi çeken şu
16 yaşındaki platonik aşkın
21 yaşındasın
5 senedir bir çok kişi girdi hayatına...
seni kırmak istemem ama bu çok fazla!
yani eğer bu yazdıkların abartılı değil ise, hoşlantı değil de diğer arkadaşların yazdığı gibi zamanında yaşayamadığın için, içinde kalmış olma ihtimali çok daha yüksek

platonik olduğundan haberi var mıydı karşı tarafın ?
Şayet yoktuysa beraber bir kahve içmekten ne zarar gelir ki ?
Haberi vardıysa bilemiyorum.. Kaç yaşında olduğunuza bağlı. Ancak ben muhtemelen davetine icabet etmezdim.
Keza platonik olduğunda içinde istemsiz bir ümit kalır. Her daim iyi tarafını görürsün baktığın kimsenin. Oysa onun gözleri seni görmemiştir. Ben bu durumun farkında olan biriyle karşılıklı kahve içtiğimde bana olan bakışlarında yahut konu bulamayıp da bir anlık gafletle '' yahu sen de bana şöyle şöyle demiştin çocukluk işte / ben de o anda başkasından hoşlanıyordum '' gibi lüzumsuz ve küçük düşürücü kelamlar edebilme ihtimalini göz önünde bulundurur ve evimde doldurur doldurur içerdim kendimce kahvemi. Uzak olsun bunun ve bunun gibiler..

Yani evet biraz abartılı yazmısım ondan somra başkalarından da hoslandgımı belirtmek istemiştim.
Yarım kaldıgı için belki de kursakta kalan bir heves var ortada ondan galiba

1. Hayır yok,ilk adımı ben atmıştım aynı okuldaydık sanırm mesaj atmıştım ama devamını o getirmişti ama hiç bulusup görüşmemiştik. 16 yaşındaydım ve hiçbişey bilmiyordum hatta aşık oldugumu anlamasın diye soguk bile davranıyordum

Benimde vardı platonik aşkım zamanında. 1dk görmek için 2 saat geçtiği yolda oturup beklediğimi bilirim. Böyle büyük bir aşk yoktu sanki,uğruna bütün fedakarlıkları yapmaya hazırdım. Dese ki "hastayım böbrek nakli gerekiyor" şak! diye çıkartır koyardım böbreği masaya, düşün artık o derece.. Sonra biz sevgili olduk uzuunca bir süre sonra. Hay olmaz olaydık! 8aydan fazla tahammül edemedim adama, nasıl büyütmüşüm gözümde öyle anlam veremedim kendime. Benim Behlül gitti yerine Beşir geldi. Kabus gibiydi, hayallerimin alt üst olup aşkımın bitmesine üzüldüm daha çok.. hey gidi günler hey
sözün özü ben ettim sen etme

Sonuç kötü olursa seni çpk fazla etkilemeyecekse ben konuşman taraftarıyım açıkcası. Çünkü bu şekilde hep aklının köşesinde bi yerde olacaktır diye düşünüyorum. Ben senin yerinde olsaydım öyle yapardım galiba...

Beşir he

Haklısın insan platonikkn hayali bi karkter yaratıyor kafasında sonrası hayal kırıklığı

valla şöyle diyim 12 yaşından 28 yaşına kadar plotonik olduğum bir adam vardı. ama öyle böyle değil yediği hamburger kağıdını içtiği kola kutusunu falan saklardım.. 28 yaşında bir şekilde sevgili olduk artık. 1 hafta sonra mesaj attım buna "seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli " diye. yani boşver beraber olunca büyüsü kaçıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…