Ben de 3 Ocakta dilekcemi verip ardından uzaklaştırma aldırdım. (2018 de polislerin ikna etmesi ile darp raporu aldım çünkü mesleğime ya da aileme kadar giden olaylar olur gibi korkularım vardı o dönem,kamuya dönmüş bir şiddet davası bile geçirdik maalesef ki affettim,sonuç olarak darp raporu benim güvencem oldu anlaşmaya varmak için.22 şubata gün verildi ve o süreçte avukatlar aracılığıyla anlaşmalı bir protokol hazırlandı ve nihayete erdi.Bu insanın tek artısı kızını çok seviyor oluşu ve her ne kadar onunla ilgili sorumluluklar almamış olsa da kızı ile geçirdiği kısıtlı zamanlarda da kaliteli bir bağ kurdu ve kızı için de bir şekilde bu anlaşmaya vardı yoksa asla boşanmak istemiyordu. Son dakikaya kadar bana mesajlar attı,pişmanım diye. Evet dediğiniz gibi acımı,kederimi,göz yaşlarımı on yıl içinde çokça akıttım ,haliyle acının aksine heyecanım ,huzurum var. Bu şekilde tartışmalar içinde büyüyen kızım maalesef ki olgun olmak zorunda kaldı gibi düşünüyorum. O da tartışmaların olmadığı keyifli bir zaman geçirdi bu kararı verdiğimizde beri. Önümüzdeki günlerde psikoloğa götürmeyi düşünüyorum ileriye dönük acılarnın kalmaması için çabalamak dışında başka gayem yok.