yıllar sonra cocugumun babası..

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
arkadaslar elim ayagım titrediği için düzgün cümleler kuramazsam beni affedin olur mu? yıllar sonra hiç bir hakkı emegi olmayan baba kızını merak etmiş ortak bir tanıdıgımıza gidip cok aglamıs neolur bana fotorafını atsın göreyim tek istedğim bu..tanıdık ta demiş ki fotoyu napıcaksın gitsene cocugunu gör sahip cık ben kapıya gitmek istemiyorum demiş cok yalvarmıs aglamıs ...ahhhh bu salak vicdaanım ahhhhhhh basıma ne geldiyse vicdanım yüzünden geldi bende babasıdır yarın öbür gün kızım bana derse babam bir foto istemiş göndermemişssin diye kendimi affetmem bende gönderdim hatta vidiosunu bile gönderdim..kızlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum aptal cok aptalsın da diyebilirsiniz

arkadaslar elim ayagım titrediği için düzgün cümleler kuramazsam beni affedin olur mu? yıllar sonra hiç bir hakkı emegi olmayan baba kızını merak etmiş ortak bir tanıdıgımıza gidip cok aglamıs neolur bana fotorafını atsın göreyim tek istedğim bu..tanıdık ta demiş ki fotoyu napıcaksın gitsene cocugunu gör sahip cık ben kapıya gitmek istemiyorum demiş cok yalvarmıs aglamıs ...ahhhh bu salak vicdaanım ahhhhhhh basıma ne geldiyse vicdanım yüzünden geldi bende babasıdır yarın öbür gün kızım bana derse babam bir foto istemiş göndermemişssin diye kendimi affetmem bende gönderdim hatta vidiosunu bile gönderdim..kızlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum aptal cok aptalsın da diyebilirsiniz
demiyorum insanlık sende kalmıs . iyi yapmıssın.

Atmışsınız artık olan olmuş..kızınız kaç yaşında? Ne kadar süredir ayrısınız? Babasının evladını görmeye elbet var hakkı ama böyle bir baba ancak rüyasında görebilirdi kanımca.. Video ona yeter.. Bakıp bakıp üzülsün.. Sizi arayıp insan gibi konuşana kadar bir şey yapmayın.. Eğer gelip size sadece çocuğum için geldim izin ver medenice zaman geçirelim derse yanınıza birini alarak gidersiniz.. mesela o ortak tanıdığınız kişi olabilir..

Bence çok iyi yapmışsın belkide kafasına dank etti ne bok yediği şimdide pişmanlıkdan önüne çıkamıyor...

İlerde anne babam beni görmek istemiş sen engel oldun derdi en iyisini yapmışsın helal olsun canım belliki sorunlu ayrılmışsınız kızını hiç görüp sahip çıkmamış sen bu halde yollamışsın fotoyu

Benim babam da ağlamışmış da çok görmek istemişmiş de,miş mişş miş de muş muş muş
Telefon etti,gelecem yanına dedi,bir baba bir baba sorma.
Daha da aramadı bile :D :D
Kızınız görmek istiyor mu babayı,istiyorsa sorun yok.
Siz iyi niyetle yaklaşmışsınız.
İşi çirkinleştirirse,o zaman çaresine bakarsınız.

Bence çok iyi yapmışsın belkide kafasına dank etti ne bok yediği şimdide pişmanlıkdan önüne çıkamıyor...

İlerde anne babam beni görmek istemiş sen engel oldun derdi en iyisini yapmışsın helal olsun canım belliki sorunlu ayrılmışsınız kızını hiç görüp sahip çıkmamış sen bu halde yollamışsın fotoyu
cok sorunlu ayrıldık alkol şiddet kaynana hersey okdr kötü bir haldeydim ki...yinede vicdanım el vermedi işte ben nekdr kızgın olsamda babası dedim kızım için bunu yaptım

cok sorunlu ayrıldık alkol şiddet kaynana hersey okdr kötü bir haldeydim ki...yinede vicdanım el vermedi işte ben nekdr kızgın olsamda babası dedim kızım için bunu yaptım
En iyisini yapmışsın bunu herkez yapmaz canım

Benim babam da ağlamışmış da çok görmek istemişmiş de,miş mişş miş de muş muş muş
Telefon etti,gelecem yanına dedi,bir baba bir baba sorma.
Daha da aramadı bile :KK70: :KK70:
Kızınız görmek istiyor mu babayı,istiyorsa sorun yok.
Siz iyi niyetle yaklaşmışsınız.
İşi çirkinleştirirse,o zaman çaresine bakarsınız.
kızım daha cok kücük baba ne demek anlamıyor keske ona sorabilcek yasında olsaydı bukdr içim acımazdı

Atmışsınız artık olan olmuş..kızınız kaç yaşında? Ne kadar süredir ayrısınız? Babasının evladını görmeye elbet var hakkı ama böyle bir baba ancak rüyasında görebilirdi kanımca.. Video ona yeter.. Bakıp bakıp üzülsün.. Sizi arayıp insan gibi konuşana kadar bir şey yapmayın.. Eğer gelip size sadece çocuğum için geldim izin ver medenice zaman geçirelim derse yanınıza birini alarak gidersiniz.. mesela o ortak tanıdığınız kişi olabilir..
hamileyken babamın evine geldim ben cocgum daha küçük baba ne demek bilmiyor yaptım bişi artık rabbim sonumu hayır etsin

Aptallık salaklık bi durum yok en doğrusunu yapmışsınız. İçiniz rahat olsun
cok tesekkr ederim içim gercekten rahatladı her kafadan bir ses cocuk benim ama okdr cok cevremda insan var ki aman atma fotosunu içi yanar gelir alır elinden dediler bi yanımda korktu ama

Yok yok üzülme,iyi yapmışsın,ne kaybettiğini görsün...Ama bak ne geldi aklıma,o ortak tanıdık sizi tekrar bir araya getirmek için böyle bir şey söylemiş olabilir mi?Eşin evlendi mi tekrar?

Siz eşinizle konuştunuz mu uzun uzun,derdi neymiş.
Çocuğu görmek isteyen maddi manevi destek de olmak zorunda,olmayacaksa hakkı bile yok görmeye.
hayır hiçbir sekilde konusmadık o konusmak istemiş ama onun hakaretlerini tekrar dinleyemem sesini bile duymak istemiyorum.. maddiyata gelince 150 milyon nafaka vericek diye kendini sigortasız işci yaptı kendi iş yeri var orda kendi sigortasını ödemiyor..oysaki durumları okdr iyi ki cocgumun bogazından 5 kurus geçmedi onun hakkı

Doğru olanı yaptığını düşünüyorum. Çocuk ile görüşmek isterse görüşsünler bırak. Babasını bilsin, içi buruk büyümesin. Çok etkiler kız çocuklarını babasının ölü gibi davranması.
hayır asla keske sahip cıksa ama insan gibi onca tehtide karsı elimden alıcaz seni deli yapıcaz demelerine ragmen kızım için

Back
X