Yıllar sonra döndü

Çok iyi dedin kız icimin yağları eridi hayatında büyük iz bırakmış, egoya bak
Hatırlamıyorum diyerek sağlam bı samar attın egosuna

Neden şundan .Peşinde kosmussunuz film yıldızı gibi.Hayranisiniz .Kim istemez sizi elbette dışarda kendine saygılı kadınlar var .Onlardan birine denk gelip ağzının payını almıştır .Egosu incinmistir.Sonra bakmıştır bu kadar hakareti yutacak kim var . Bingo siz.ondan işte.Biraz daha kendine gelsin teselli edin sevginizle sarın sarmalayin.Yine müthiş hakaretler eşliğinde gider zaten .Tarih tekerrürden ibaret degilmi zaten .Hem hep aynı şeyi deneyip hep aynı yola giden sonunda ne elde eder.Yaptiklari yapacaklarının teminatı size .

Hakaret edip yollayın bence onu tam vurun bu fikri vermem ama iyi bir oyunu yada sözü hak ediyor yapabilirseniz .Hakaretleri çok feci size

Sizi sevdiği unutamadığı için döndü fikri şeytandan o arayanda yaveri sakın uymayın bu sefer toparlanamazsiniz buna dikkat edin.

Hakaret edip yollayın bence onu tam vurun bu fikri vermem ama iyi bir oyunu yada sözü hak ediyor yapabilirseniz .Hakaretleri çok feci size
Söylediklerinizde haklısınız fakat artık onu hakaret edecek kadar bile onemsemiyorum yazar ararsa engellerim o kadar kendimi tekrar o duruma dusurmem asla

Tebrik ederim cevabınız tam da olmasi gibiydi demekki bu dersten gecmissiniz inşallah çok çok güzel olsun bu hayat içinde sizin karşınıza çıkan fırsatlar her manada yani nört dediğimiz yere gelmişsiniz sıfır kin sıfır düşünce.Konu açmaya bile gerek yokmuş aslında galiba bu kadar netseniz.Bilerek yaptım ohh dediginizi okuyunca farklı düşünmüştüm yanılmışım.Hayatda iyi şanslar dilerim.

Teşekkür ederim

Arkadaslarıyla toplasıp dalga gecmısler
Birbirlerinin eskilerini aramışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…