Yıllar sonra ilk karşılaşma

Düğünde karisina olan tutumu adim kadar eminim sizi tatmin etti,hoşunuza gitti. Hatta mutlu bi evliliği olmadiğini,karisini sevmediğini duysaniz zevkten dört köşe olursunuz, yazik.
Bana göre eşini aldatmak için birinin yatağinda olmana lüzum yok dügünde bakişmalar falan bildiğin flörtleşmişsiniz o andan itibaren de hala o adam aklinizda.Bu bana göre bi aldatmadir açik ve net.
Vicdaninizi rahatlatmak için yok annemin yüzünden ayrildim, yok eşimi de sevmiyorum zaten triplerine girmeyin çünkü bu sonucu değiştirmez. Şuan evli misiniz evlisiniz, üstüne konuşmanin bi anlami yok.

ceza almamak için kibarca yazayım,dün eşimle gözgözeydik eleleydik bugün ütü yüzünden tartıstık yüzümüzü astık şindi bizim evliliğimiz bitmişmi sence?bugün düğüne gitsek bakmayız birbirimize yarın barısırız elele tutusur gezeriz anlatabildimmi arkadasım?? Sen bir saatte evlilik analizi yapabilmişsin bravo ozaman kendi evliliğinide çöz bosanacaksan bosan evli kalacaksan ona göre davran olurmu güzel arkadasım.hepimizin evliliklerinde inişler öıkışlar var kimseninki dört dörtlük değil,inşallah kocanı seversin o da seni sever herkes evinde huzurlu olur

Kimse büyük konuşmasın hepimiz insanız.bugün kınadığımız,tiksintiyle baktığımız bu tarz konuların yarın başımıza gelmiyceğinin hiç bir garantisi yok.Hatta insan kınadığı bişey başına gelmeden ölmezmiş.bunu da kimse unutmasın.Aşkın ne zaman geleceğini biz belirleyemediğimiz gibi, engelleyebileceğimiz bir durum da değil.aşık olma duygusunu evlendikden sonra unutanlar varsa hatırlasın.dur dediğinde duran bir duygu olsaydı,aşk acısı diye birşey olmazdı. iki taraf içinde uygunsuz bir durumda başımıza geldiyse eğer bunu da ben Allahın bir sınavı olarak görüyorum.evet büyük ve zor bir sınav.ama yapacak bişey yok.Ben bu arkadaşa nacizane şöyle bir tavsiyede bulunabilirim; kocanla arandaki ilişkideki sorunlardan önce ,bu adama karşı duygularından kurtulmaya çalış. Çünkü onu düşünürken evliliğini yanlış yorumlama ihtimalin yüksek. Bugün bir tesadüf olmuş yarın olmaması için aynı ortamda olacağını düşündüğün hiç bir yere gitme. Onu merak edip sağdan soldan veya sosyal hesaplarından takip etme,araştırma.bütün bunlar eski duygularının canlanmasına neden olabilir.kendini meşgul et.gez dolaş.çalışmıyorsan imkanın varsa çalış. geçicek ama gayret edeceksin. sonra şuan ki durumunu gözden geçir.ve bu arada gebelik düşünme. hakkında hayırlısı olsun , bu gelip geçici bir his diye kendini telkin et ve en yakınlarınla bile paylaşma

ayrılığınıza annem sebep oldu demeniz çok yanlış.hadi evlensek bile sorun çıkartır deyip ayrıldınız.6 yıl olmuş.olabilirde ona bir şey demiyorum.evleneli ne kadar oldu onu merak ettim.artı evlenmeye de mi anneniz zorladı.eşinize saygısızlık ediyorsunuz.mutsuzsanız ayrılırsınız en olmadı.

düğünde göz göze gelmeniz belki sadece meraktandır.facede falan stalklamak gibi düşünebiliriz.eşine karşı herkesin içinde mesafeli olması gayet normal değil mi.sarmaş dolaş mı olmaları gerekiyor.facede bazı sayfalar var.bu sayfalarda kadınlar kocam beni aldattı falan yazıyorlar.giriyorum sayfalarına resimler sarmaş dolaş.demem o ki öyle bir kere bakmakla olmaz.sonuçta 4 duvarın içinde yaşananı kimse bilmez.adam yorgun bile olabilir.hatta bence siz görmek istediğinizi görmüş olabilirsiniz.

bence düğün gecesinde onu görmemiş gibi yapın.iki tarafta evliyken bir şey yapmak ne kadar doğru ve düzgün olur.

Kimse büyük konuşmasın hepimiz insanız.bugün kınadığımız,tiksintiyle baktığımız bu tarz konuların yarın başımıza gelmiyceğinin hiç bir garantisi yok.Hatta insan kınadığı bişey başına gelmeden ölmezmiş.bunu da kimse unutmasın.Aşkın ne zaman geleceğini biz belirleyemediğimiz gibi, engelleyebileceğimiz bir durum da değil.aşık olma duygusunu evlendikden sonra unutanlar varsa hatırlasın.dur dediğinde duran bir duygu olsaydı,aşk acısı diye birşey olmazdı. iki taraf içinde uygunsuz bir durumda başımıza geldiyse eğer bunu da ben Allahın bir sınavı olarak görüyorum.evet büyük ve zor bir sınav.ama yapacak bişey yok.Ben bu arkadaşa nacizane şöyle bir tavsiyede bulunabilirim; kocanla arandaki ilişkideki sorunlardan önce ,bu adama karşı duygularından kurtulmaya çalış. Çünkü onu düşünürken evliliğini yanlış yorumlama ihtimalin yüksek. Bugün bir tesadüf olmuş yarın olmaması için aynı ortamda olacağını düşündüğün hiç bir yere gitme. Onu merak edip sağdan soldan veya sosyal hesaplarından takip etme,araştırma.bütün bunlar eski duygularının canlanmasına neden olabilir.kendini meşgul et.gez dolaş.çalışmıyorsan imkanın varsa çalış. geçicek ama gayret edeceksin. sonra şuan ki durumunu gözden geçir.ve bu arada gebelik düşünme. hakkında hayırlısı olsun , bu gelip geçici bir his diye kendini telkin et ve en yakınlarınla bile paylaşma

evet aynı düşünceleri paylaşıyorum sizinle.

Sayin konu sahibi kisi boyle gel gidelim akilli olma. Ben senin yerinde olsam asla o tarafa donup bakmam. Ayrica birtek o adam sana bakmamis sende ona bakmissin demekki bakislarini yakalamissin yaptigin ayip bence:duduk:

Back
X