• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çoçuğuma karşı mesafeli

Selam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
Çocuğumun kalbini kıranın ben kafasını kırarım.
Bu konuda asla taviziniz olmamalı.Yoksa gerisi daha kötü gelir.

Tekrar evlenme yuva kurma isteğinizi anlayabiliyorum ama bir yavru dünyaya getirdiysek onu son nefesimize kadar tek bakıstan tek bir sözden bile koruyabilmeliyiz.Esimle tartismalarimiz genelde cocuklar sebepli olur mesela öz babaları olmasına ragmen onlara kaşını catsa icim acıyor.Elalemin adamı kalbini kırarım tarzı konustugunda cümlesini bitirmeden paylamanız lazımdı.Eve cicibaba getirip onu beslemek yerine cocugunuzun babasından nafaka alabilirdiniz illa evlenecekseniz bari 15 16 yasıni bekleseydiniz

Bunlarda yeni tür konuyu yazık okuyup okuyup cevap vermeyen
İşine gelene cevap veriyor aslında

Beklediği tepkiyi alamadı gibi
Aman çocuk kapıyı çalmalı tabi koca haklı dememizi bekliyordu

Lütfedip adam çocuğu kabul etmiş çünkü

@nilsuu nill neyini begenmediniz acaba gayet yerinde doğru düzgün bir şey söyledim ne size hoş gelmeyen doğruları söylemek mi

Selam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
Sizin gibilere tahammülüm yok. Anne olmamalısınız.

Başka bunun gibi şeyler dediğiniz ne peki. Baska neler diyor?

Oy kıyamam ben ona kim bilir nasıl hissediyor.Ben eşim kızdığında bile paparalıyorum elin adamının ağzına ederdim

Çalışmaya neden devam etmediniz?
Kızınız babasıyla da görüşmüyorsa, eşiniz onun giderlerini karşılıyordur muhtemelen. Özellikle çocukla yapılmış ikinci evlilikte çalışmak daha çok gerekli gibi geliyor bana. Kızınızın hayatı, ihtiyaçları, istekleri annesinin yeni kocasının elinde olmamalı.
Çocuğunuz konusunda net olursanız, kocanız davranışlarını ona göre belirler aslında Siz kızınızı kabul edilecek bir şey olarak görürseniz, fazlalık gibi olur, laf edilince doğru düzgün cevap bile veremezsiniz böyle.

Çocuğumun saçının bir teline kurban ederim bütün kocaları. Yalnız yaşar aslanlar gibi büyütürüm, gerekirse temizlik yaparım yine bakarım. Elin şerefsizine çocuğum hakkında ileri geri konuşma hakkı vermem.

Konu sahibi Allah sana akıl fikir versin.
Versin de kızının başına bir bela gelmesin.

elin
adamı
benim
çocuğuma
BENİM çocuğuma
öyle bir dünya yok
öyle bir adam yok
yok olur yani artık benim için
gerçi baştan olmazdı
herkes böyle yapsın demiyorum ama kızım büyüyene kadar asla o işlerde bezim olmadı
şimdi de zaten canım istemiyor
oh sefam olsun,yalnızlık çok rahat,çok zevkli

elin
adamı
benim
çocuğuma
BENİM çocuğuma
öyle bir dünya yok
öyle bir adam yok
yok olur yani artık benim için
gerçi baştan olmazdı
herkes böyle yapsın demiyorum ama kızım büyüyene kadar asla o işlerde bezim olmadı
şimdi de zaten canım istemiyor
oh sefam olsun,yalnızlık çok rahat,çok zevkli
sadece elin adamı da değil
hiç kimse ,öz babası dahi öte git diyemez
ağzıyla burnu yer değiştirir
cesaret edemez en baştan zaten

Benim çocuğuma böyle davranacak adama dünyayı dar ederim ama siz baştacı etmişsiniz. Ne diyelim?

Herkes içimdekileri söylemiş burda, değil elin adamı öz babasına çemkiririm birde eşim eşim diye yazıyor ya delirmemek elde değil ,bu arada kendi evine mi almış birde o hadsiz sığıntı herifi ne cesaret var bu insanlarda anlamıyorum,10 yaşındaki çocuğun kalbini kırarım ne demek? Akli melekeleri yerinde olmayan bir adamı eş diye seçmişsin yetişkin bedeninde bir zır deli ve cahil yani ne yazacağımı bilmiyorum ağzımı bozmamak için ,s..ç...m maddiyatına yazıp yazıp sildim pess

Sizin gibi kadinlardan hazetmiyorum. 10 yasinda kiz cocuguyla ne diye evlendiniz ?? Gercekten haz etmiyorum.

Herkes gereken cevabı fazlasıyla vermiş. Sizin dünyaya getirdiğiniz evladınız herkesten önce gelmeli! Eşiniz hangi cüretle size çocuğunuzun kalbini kırmaktan bahsediyor! Sizin buraya yazmadan evvel, eşinize gereken cevabı vermeniz lazımdı. Ben kızınızın nağmına üzüldüm…

Back
X