- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Eşimin işi gereği bulunduğu yerde sadece erkek işçiler var kadın sekreter vs. olsada onların ortamı çok bağımsız alakasız biryerde yani.Eşim ona mahrem olan herkesi görüyor tabi.Sokağa ihtiyaç kadar çıkar gezmek için çıkmaz.Bir ortamda kadınla oturup muhabbet etmek farklı bir olay mecburi olduğu için yanından geçmesi minibüste markette olması başka bir olay benim eşim başı yerde gezen bir insan ayrıca affedilir inşallah bundan birşey olmaz diye düşünen değil elinden geldiği kadar dikkatli doğru yaşamaya çalışan bir insan.Bizim inancımıza göre bu yanlış benim aklımdan geçen birşey yok. Abim ve yengemiz gözünde bu görüşte olan insanlar direk sapık ama eşimin bundan haberi bile yok.Velevki diyelim ki gerçekten eşim pis düşünceleri olan bir sapık yengemle aynı ortama girmiyor işte sorun ne?Hmmm anladım şimdi.. Namahremlik durumlar... Yanlış anlamayın da bir şey soracağım? Konuyla alakasız ama.. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.. Eşiniz hiçbir kadınla iş ortamında bile çalışmıyor mu? Ya hiç sizden başka kadın görmüyor mu? Hiç sokakta yürümüyor mu? Mümkün olmadığına göre.? E şimdi yengenizle aynı ortamda bulununca aklından sapıkça düşünceler geçmeyeceğine göre..? Nedir yani? Neden.. Tamam saygı duyuyorum kesinlikle.. Bu da bir yaşayş şekli.. Hani aynı ortamda bulunca onu rahatsız eden nedir? Ya da siz görümcenizin eşinin olduğu bir ortamda neden bulunmıyorusnuz? Ne geçiyo akıllardan? Merka sadece..