yıllar sonra

Yani pire için yorgan yakmaya gerek yok. Ne olacağı belli değil. Bugün önceden iş bulmadan bile işten istifa edilmiyor. Şu an için boşanması hata olur.
Evet haklısınız işle evlilik çok benziyor çok güzel tespit, yalnız bir işte çalışırken bile bir iş ahlakı var ayrılacağınızı belli bir süre önce bildirirsiniz ki mağdur olmasın iş veren, hayretle okudum yorumunuzu ..

Yani pire için yorgan yakmaya gerek yok. Ne olacağı belli değil. Bugün önceden iş bulmadan bile işten istifa edilmiyor. Şu an için boşanması hata olur.
Ya evlilik bu çocuk var ortada ne piresi ne yorganı ne işi siz iyimisiniz?

Evet haklısınız işle evlilik çok benziyor çok güzel tespit, yalnız bir işte çalışırken bile bir iş ahlakı var ayrılacağınızı belli bir süre önce bildirirsiniz ki mağdur olmasın iş veren, hayretle okudum yorumunuzu ..

Ya evlilik bu çocuk var ortada ne piresi ne yorganı ne işi siz iyimisiniz?

Ben sadece bir görüş belirttim. Hem bir macera için kurulu düzenini bozmamasını hem de doğru olanı yapmak adına istediği hayatı yaşamaktan vazgeçmemesini temenni ederim.

yaş değil medeni durumdur önemli olan. sevmek için bekar olmak gerekir.
Ben inanmıyorum böyle bır seye... Kimse asık olurken ver önce bir kımlıgıne bakayım demiyor kı. Herkes ne yaparsa kendıne yapar.. Sonuclarına da kendısı katlanır; ama ben sevginin aşkın bir imza ile kısıtlanacagına ınanmıyorum. Evlilik kağıt üzerinde degil kalptedir.

Bu tarafta aşktan yanıyorsam, diğer tarafta da yanmayı zaten göze almışımdır hanımefendi. Hayatta her şey insanlar için, mutsuzsam, başkasını seviyorsam boşanmak bana yanlış gelmiyor.Her gün başkasını düşünerek kocamın yüzüne bakmak mı dürüstlük? 4 kadınla evlenmek helalse, boşanmak da haram olmamalı.
Bravo... Helal olsun. Her kelimesine katılıyorum.

sevmiyorsan kocanı yazık ediyorsun adama. bir evde sevgi, sadakat yoksa o evde büyüyen çocuklarda sağlıklı bir birey olamazlar.
yorumların hepsini okumadım. ama aşkın yaşı da yok medeni durumu da.
evliyken eski aşkınızı düşünüyorsanız bu kocanızı aldatmaya girer. çocugunuza ihanet edersiniz.
ya kocanızı sevmeye çalışcaksınız ya da hayatından cıkacaksınız. başka seçeneğiniz var mı?

Valla bence hissettikleriniz tamamen doğal aradan ne kadar zaman geçerse geçsin insanın içi bi kıpırtılanıyorsa bu sadece sevgi değil yaşanmışlık ve bu yaşanan aşka saygıdır da bence kafanızında karışması normal şimdi ki evliliğinizden bir parça arıyor olabilirsiniz onda oda normal ya bunlar normal duygular namus bekcisi kesilmeyin hemen yaş kaç olursa olsun duygular hep çocukdur.

allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin
herşey insanlar için yarın herkesin başına gelebilir bu
aşk varmı gerçekten bilmiyorum ama heyecan aramak da artık bana doğal gelmeye başladı

Ben sadece bir görüş belirttim. Hem bir macera için kurulu düzenini bozmamasını hem de doğru olanı yapmak adına istediği hayatı yaşamaktan vazgeçmemesini temenni ederim.
Kadına resmen aldat hoşuna giderse boşanırsın hoşuna gitmezse koca zaten cepte diyosun bırak kadını erkegi hangi insana yakışır bu heleki ANNEYSE. Yanlış yönlendiriyosunuz bayanı zaten kocasına ihanet etmeye ramak kalmışken.

en çok korktuğum şey bu benim.benimde ailem istemedi.bi kez daha karşılarına oturtup vazgeç diye üstüme gelselerdi vazgeçicektim.ama nasıl...hep aklımda nerde napıyo kiminle.heleki karşılaştığımızda neler olurdu hep aklımda bu düşünceler.çok zor bi durum.
bi daha görmezsiniz inşallah.yanlış bişey yapmayın eşinizi düşünerek.vicdan her duygunun önüne geçer.

Bence insan belli bi yaşa geldiğinde o gençlikteki aşkı yaşamıyor. Okadar sene geçmiş aradan ve halen seviyormuşsunuz bence bi anlık heyecan çünkü insan geçmişteki aşklarını gördüğünde bi an yaşadıklarını hatırlar yani kısa süreli bi duygu bence. Ama aşk başka bişey, aşk onsuz yapamamak ama siz 15 sene onu görmeden hayatınıza dewam etmişsiniz. Eğer çocukta varsa bi kadın onları geçip başkasını düşünmemeli.Unut gitsin zaten ailelerinizin kararı dışına çıkmamışsınız gençliğinizde ve buda şunu gösteriyor demekki birbirnizden vazgeçmeyecek kadar sevmemişsiniz birbirinizi. o halde şimdide vazgeçin çünkü farkındaysanız şuan eşinizi duygusal anlamda aldatıyorsunuz.

Bence insan belli bi yaşa geldiğinde o gençlikteki aşkı yaşamıyor. Okadar sene geçmiş aradan ve halen seviyormuşsunuz bence bi anlık heyecan çünkü insan geçmişteki aşklarını gördüğünde bi an yaşadıklarını hatırlar yani kısa süreli bi duygu bence. Ama aşk başka bişey, aşk onsuz yapamamak ama siz 15 sene onu görmeden hayatınıza dewam etmişsiniz. Eğer çocukta varsa bi kadın onları geçip başkasını düşünmemeli.Unut gitsin zaten ailelerinizin kararı dışına çıkmamışsınız gençliğinizde ve buda şunu gösteriyor demekki birbirnizden vazgeçmeyecek kadar sevmemişsiniz birbirinizi. o halde şimdide vazgeçin çünkü farkındaysanız şuan eşinizi duygusal anlamda aldatıyorsunuz.
Kendime zarar verseydim ispatlamıs olurmuydum askımı.ve suan hakkım olurmuydu düsünmeye.askta yas sınırı vardır diyenlerdensin arkadasım askın süresi sınırı lamı cimi yoktur mantığı yoktur ask kavusamadıgın surecede buyurde büyür bitmez .ha ask deyince efsane aşklar gibi olursa inanırız diyosanız bis diyemem ben hislerimi bilirim.

belki kendinizce sebepleriniz var sizin yerinizde olmayan sizin şuan ne yaşadıklarınızı anlayamaz ama görünen o ki herhangi yapılabilecek birşey yok sanırım ki evlisin sen neden görüştün ki biliyordun olacakları belkide dimi? ama şu var ki kocanızın yerinde olmak istemezdim empati kurun.

Back
X