yıllar sonra

Gözünüzü kulağınızı kapatın böyle bir şeye,evlisiniz ve size başkası haram.Eşinize düşünce bazında da olsa ihanet olur bu.

Ne olmuş karşılaşmışsanız yani,sıradan biri olmalı sizin için.Evlisiniz ve eşinize karşı sorumlusunuz,sonra vicdanınızı zedeleyecek şeyler yapmayın.

ask kotu ya da haram degil.evli olmak da asik olmak icin engel degil,evliyken de asik olursunuz sayet mutsuz ve sevgisiz kalmissaniz...sadece sorumluluklarinizdan dolayi izleyeceginiz yol degisecektir.yani karar vermek zorunda kalirsiniz.cunku sizin vereceginiz karar sizden baska bircok insani etkileyecek bir karar olacaktir.bekarsaniz da bu konuda tek sorumlulugunuz kendinizedir.herseyden onemli olan su asamada esinize ne hissettiginiz.15 yilinizi yaninizdaki insanla nasil gecirdiginiz.belki mutsuzsunuz hem de uzun zamandir ama oylece idare ediyorsunuz,duzen surup gidiyor.bu yasadiginiz olay bosanmaniz icin baska bir hayat icin size vesile olur belki.ha bosanirsinz ama o adama da gitmezsiniz.bunu niye yaparsiniz,siz eger gercekten sevgi ve aska ihtiyac duyuyor ve bunlari esinizde bulamiyorsaniz.bu olay sizi silkeler sadece.ama aldatma konusunda yorumlara katiliyorum.haksiz duruma dustugunuz gibi ayni zamanda kendinize sayginiz ve inanciniz sarsilir.ben boyle bir insan miymisim demeye baslarsiniz.herseyden once siz.siz ne istiyorsaniz.bu sizin hayatiniz ve tekrari yok.bosandiniz diye herkes magdur olacak degil.eger mantikli ve akli calisan bir kadinsaniz cocuklarinizi da magdur etmeden bir duzen kurarsiniz mutlaka.evlilik kurulurken de yikilirken de mantikla yurutuldugu takdirde mutlu sonuca goturur.ister yalniz devam edin,ister baska biriyle,ister esinizle.ama siz mutlu olmalisiniz ki etrafinizdakiler de sizinle mutlu olmalilar.

ask kotu ya da haram degil.evli olmak da asik olmak icin engel degil,evliyken de asik olursunuz sayet mutsuz ve sevgisiz kalmissaniz...sadece sorumluluklarinizdan dolayi izleyeceginiz yol degisecektir.yani karar vermek zorunda kalirsiniz.cunku sizin vereceginiz karar sizden baska bircok insani etkileyecek bir karar olacaktir.bekarsaniz da bu konuda tek sorumlulugunuz kendinizedir.herseyden onemli olan su asamada esinize ne hissettiginiz.15 yilinizi yaninizdaki insanla nasil gecirdiginiz.belki mutsuzsunuz hem de uzun zamandir ama oylece idare ediyorsunuz,duzen surup gidiyor.bu yasadiginiz olay bosanmaniz icin baska bir hayat icin size vesile olur belki.ha bosanirsinz ama o adama da gitmezsiniz.bunu niye yaparsiniz,siz eger gercekten sevgi ve aska ihtiyac duyuyor ve bunlari esinizde bulamiyorsaniz.bu olay sizi silkeler sadece.ama aldatma konusunda yorumlara katiliyorum.haksiz duruma dustugunuz gibi ayni zamanda kendinize sayginiz ve inanciniz sarsilir.ben boyle bir insan miymisim demeye baslarsiniz.herseyden once siz.siz ne istiyorsaniz.bu sizin hayatiniz ve tekrari yok.bosandiniz diye herkes magdur olacak degil.eger mantikli ve akli calisan bir kadinsaniz cocuklarinizi da magdur etmeden bir duzen kurarsiniz mutlaka.evlilik kurulurken de yikilirken de mantikla yurutuldugu takdirde mutlu sonuca goturur.ister yalniz devam edin,ister baska biriyle,ister esinizle.ama siz mutlu olmalisiniz ki etrafinizdakiler de sizinle mutlu olmalilar.
Cok tesekkur ederim cok güzel bir yorum sekerim zaten isin icinde aldatma yok dusunmekte aldatmaktır diyen var ama düşüncelere engel olmak mümkünmü bilmiyorum

Kadına resmen aldat hoşuna giderse boşanırsın hoşuna gitmezse koca zaten cepte diyosun bırak kadını erkegi hangi insana yakışır bu heleki ANNEYSE. Yanlış yönlendiriyosunuz bayanı zaten kocasına ihanet etmeye ramak kalmışken.

Ne yapsın peki? Sonra ileride hep keşke diyecek. Düşüncelerime engel olamıyorum diyor zaten. Bir tane hayatı var.

Düşüncelere engel olamamak eğer kişinin hayatını olumsuz etkiliyorsa biliyorsunuz obsesyon-takıntı tedavisi öneriliyor.
Konu sahibi için söylemiyorum bunu ama genel durum budur.
İnsan düşüncelerini kontrol altında tutabilmeli aklımıza pekçok şey geliyor değil mi?
Öncelikle o kişiden ve onu hatırlatan durumlardan tamamen uzak durması lazım.
Ve aklına gelincede olası kötü durumları düşünmeli.
Kendini çok yoracak uğraşları olmalı ki düşünecek hali kalmasın.
Ben aldatma konusunu geçtim bu yeterince yazıldı ama bazı üyelerind e söylediği gibi aklınızın bu şekilde karışması sizin evliliğinizde mutlu olmadığınız gösteriyor.Bence asıl sorun bu.

kavuşunca geçecek ama. eşinizle mutluysanız bir sorununuz yoksa yuvanızı bozmamak en mantıklısı gibi.

bizim bir tanıdık eşini aldatıyordu. aldattığı kişi ağzından düşmüyordu hiç, şöyle biri böyle biri filan. sonra kocası terk edip başkasıyla evlendi. ve kadın aldattığı adamla evlendi. şimdi de boşandığı kocası dilinden düşmüyor onun acısını çekiyor. bir laf vardır ya, nerde değilsek orda iyi olacakmışız gibi gelir..

Cok tesekkur ederim cok güzel bir yorum sekerim zaten isin icinde aldatma yok dusunmekte aldatmaktır diyen var ama düşüncelere engel olmak mümkünmü bilmiyorum
dusuncelerıne engel olmak senın elınde.ama olmak ıstemıyorsan,ıstedıgın hayat su anda yasadıgın hayat degıldır zaten.ben boyle dusunuyorum.

Back
X