yıllarca aldatılmışım ve yeni öğrendim....

yaa böyle yazıyosunuz ya bende korkyrm şimdi sen 7 yılda anlayamamşsn benimde 3 yıllık güveniyorum daha doğrusu olsa anlarım diyorum ama
anlayamadığımız zamanlarda oluyomuş demekki :(

Allahım öyle seviyesiz dengesiz kalitesiz erkekleri bizden uzak tut :)

malesef cnm anlayamıyorsun ve ben ayrıldıktan 1 ay sonra öğrendim aldatıldığımı. 7 yıl boyunca asla aklıma zerre kadar gelmedide hissettirmedide ihaneti. herşey olacağına varıyo yıllar önemli değil. tek istediğim Allahımın adaletini bu dünyada görmek :) inşallah

senin mutlu olman en güzel adelet olcaktır inşallah bundan sonra hep mutlu olursun canım :)

ayy canım ya bu şerefsiz seni kandırmaya devam edebilseydi ? Allahın sevdiği kuluymuşsun. kesinlkle üzülme. inşallah mutlu olursun :)

Allah böylelerinden korusun herkesin harcı değil bence 7 yıl böyle bir şeyi saklayabilmek:43: sen de şanslısın ki kurtulumuşsun

ayy canım ya bu şerefsiz seni kandırmaya devam edebilseydi ? Allahın sevdiği kuluymuşsun. kesinlkle üzülme. inşallah mutlu olursun :)

saol cnm devam edecekti beni böyle kabul edermisin dedi oşttt dedim ihaneti asla kabul etmem Allahından bulsun yeter benim için bide benden uzak olsun cehenneme yakın

Back
X