Bu adam seninle önceden ilgilenmiyorsa neden bir anda ilgilenmeye başladı? Eğer eskiden sevdiğin kişi için şu an hayatında olan kişiden ayrılmayı düşünüyorsan, bence onu sevmiyorsundur. O yüzden bırak gitsin ona da yazık.
sevgiline duygun yoksa niye ayrılmıyorsun illa biri mi olmalı..
Su anki erkek arkadasin senin yerinde olsa adama bak elindekini yedekte tutuyor, ayni anda baskasina yaziyor derdik. Bu baglamda irdeleyebilirsin olaylari.
Saçmalama elde tutma yok
Ooooooelde tutma yoksa dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma korkusu nereden kaynaklanıyor ki ?
elde tutma yoksa dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma korkusu nereden kaynaklanıyor ki ?
Olacak olan şu platoniğin sana yeşil ışık yakarsa ne ala öyle birşey olmazsa da başka bir sevgilin oluncaya kadar tek tabanca takılırsınOnu farkli olarak sordum benim halim nolcak diye yoksa ondan acidigim icin ayrilmiyorum
Onu farkli olarak sordum benim halim nolcak diye yoksa ondan acidigim icin ayrilmiyorum
+1Bu adam seninle önceden ilgilenmiyorsa neden bir anda ilgilenmeye başladı? Eğer eskiden sevdiğin kişi için şu an hayatında olan kişiden ayrılmayı düşünüyorsan, bence onu sevmiyorsundur. O yüzden bırak gitsin ona da yazık.
Ayrildin mi su anki sevgilinden?? Yukaridaki mesajinda sevgilin oldugunu yazmissin.Saçmalama elde tutma yok
Ayrildin mi su anki sevgilinden?? Yukaridaki mesajinda sevgilin oldugunu yazmissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?