Yıllarca çocuğu olmayan insanları düşününce nankörlük yaptığım ama.......

Ruzgargulu0535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
191
57
Evet 3 aylık hamileyim.çok sevindik hala da öyle ama bu. Sevinci kursakta Bırakanlar var KV gibi.İki oluyo eşime KV artık kız olursa ismimi koyarsınız diyor onlara kapak olsun ibreti alem olsun diyor.onlar da diğer gelinler ve oğulları koymamışlar kızlarına KV nin ismini eşime duygu sömürüsü yapıyor.Koymazsak olacakları biliyorum küsecek bizi en kötü ilan edecek aylarca trip atacak sırf bunun için koycaz sanırım ama iki isim düşünüyoruz.Ön ad KV sonra bizim sevdiğimiz isim. Tabii koymak hiç istemiyorum ama eşim çok iyi bir insan kafaya çok takıyor Günlerce uyumuyor çok hassas sırf onun için iki isim olursa tamam dedim ama yine de içim rahat değil.Bu yaptığım nankörlük biliyorum ama ben oğlum olsun istiyorummm:KK43:((((

Sırf millete kapak olsun diye bir bebeğe isim koymak ne kadar doğruymuş? Anne- baba olarak o isimden sorumlusunuz. Bence eşini al karşına konuş, rıza göstermediğini söyle.
Eşimle bu konular Çoktan konuşuldu oda istemiyor ama annesi öyle bir karakter ki koymazsak Dünya'nın en nankör evlatları biz oluruz.bunları kaldıracak ailensiyle arası bozulsun istemiyorum çünkü eşim çok hassas yoksa düşünmekten olan eşime olacak ondan korkuyorum

Oğlan da olursa kayinbabanin ismi koymak ister belki de..
Çok da takma iki isim kabul eti işte eşin,hamileliğini en güzel şekilde tadını çıkar.

Sağlıkla kucağına al inşallah

Metezore olmaz bu konuda bence, kabul edilemez yani. Millete kapak olacakmış, sizin çocuğunuzun günahı ne?
Siz kayınvalidenizin ismini sevmediğiniz/istemediginiz için ikinci isimle hitap edeceksiniz, kayınvalideniz ve diğerleri kayınvalidenizin ismiyle hitap edecek, bu bile sorun bence.
Ne diyeyim, inşallah erkek olurda çocuğunuz , bu zorlamalar biter.

Bir insan neden annesinin adı bebeğe konulmaz diye günlerce uyumayıp kafaya takar? Asıl sorun bu. Yahu bebek sizin bebeğiniz, ne isterseniz onu koyun. İki isim bile olsa neden istemediğin ismi koyasın?
Yanlış anlamışsınız koyulmuyor diye değil eşim yani ben ona bu haksızlığı nasıl Yaparım diye rızan yoksa koymayız diyo olacakları bildiğim için kabul ettim eşimde sıkıntı yok

Eşimle bu konular Çoktan konuşuldu oda istemiyor ama annesi öyle bir karakter ki koymazsak Dünya'nın en nankör evlatları biz oluruz.bunları kaldıracak ailensiyle arası bozulsun istemiyorum çünkü eşim çok hassas yoksa düşünmekten olan eşime olacak ondan korkuyorum

Yani eşin "karım hamile bu haliyle bunları düşünüp üzülüyor" diye düşünmüyor ama annesi ismini koymazsanız küser diye olan ona olacak. Çok ilginç. O zaman iki isim koyun. Kv nizin istediği olsun, eşiniz de üzülmesin. Korkular da ortadan kalkar.

Canım o sorun yıllardır evlet sahibi olamıyan biri olarak bizlerdede var 7.yılıma girdim evliliğimde 3 negatif asılama 1 negatif tüp bebeğim ve 1 de transfer günü iptal edilen tüp bebeğim var laporoskopi oldum 2 kez yara yaktrdım gittiğim muayeneleri çektiğim acıları siz hesap edin ruhen çöküşü söylemiyorum bile 6 torunda yapmadıklarını şimdi benim bu kadar çabama uğrasıma olmamasına rağmen daha ortada olmayan çocuguma onlar isim koyucakmış yani insanlar düşüncesiz olabiliyo maalesef bunu bide söylüyolar yüzüme içimden bu nasıl insafsızlık yaa elinizi vicdanızına koyun diyorum ama ortada bile yok

Çok ayıp. Minicik daha doğmamis bebegi kendi egosuna alet ediyor. Yazık valla ne deyim ki. Annesisin ne istiyorsan onu koy canım. Senin bebeğin. Sonradan pişman olma. Kimsenin gönlünü birilerine kapak olsun diye hoş etmek zorunda değilsin.

Size bu yüzden aylarca trip atacaksa onlara da atması lazımdı.Onlara da attı mı acaba aylarca trip?
Kadın çok içten mi istiyor yoksa birilerini kapak etmek için mi? Önce onunla bir o durumu konuşun.

Yinede sonucunda 9 ay karnında taşıyacak sizsiniz isme karar verecek olan da kendinizsiniz kimse sizin çocuğunuz hakkında verdiğiniz karar için sizi kötü ilan edemez etmeye hakkı yok kimsenin.

Yani eşin "karım hamile bu haliyle bunları düşünüp üzülüyor" diye düşünmüyor ama annesi ismini koymazsanız küser diye olan ona olacak. Çok ilginç. O zaman iki isim koyun. Kv nizin istediği olsun, eşiniz de üzülmesin. Korkular da ortadan kalkar.
Eşimde hiç bi sıkıntı yok çünkü o senin rızan olursa dedi yoksa koymayız diyor bu kararı ben verdim eşim dayatmıyor hiç bişey bana

kayınvalidenin ismi kötü değilse çokta takma. ben ilk kızıma kv nin adını koydum ikinci kızımada kendi annemin adını verdim annemin babamın oğlu yok onlar da mutlu olsun istedim. anne babalar mutlu oluyorkar kendi isimleri verilince. ilk kızıma kv nin adını koyarken bende çok kızgındım eşime şart koşmuştum ikinci çocuk kız olursa kendi annemin erkek olursa kendi babamın adını vericem diye oda kırmadı beni. iki tarafında gönlü oldu.

kayınvalidenizin ismini birinci isim olarak koyun kullanmak istemiyorsanız .
okulla falan başlayınca ikinci isim kullanılıyor
biz kp ismini ikinci isim olarak yazdırdık okulda dershanede hep o kullanılıyor
hoş biz de oğlumda rahatsız değiliz durumdan
adı ne kayınvalidenizin merak ettim

X