- Emoji Skoru
- 155
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi angelofharlem
Zaman hızlı geçti mi? Benim de 4-5 yıl sürecek sıkıntım var.
Dayanamıyorum artık
Dayanamıyorum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendinize söz verin. 6. yıl olmayacak diye. düzenli yürüyüş ve porsiyon küçültme ile başlayın. daha sağlıklı beslenme gibi.Ay benim de 5 yıldır zayıflayamadım biri el atsın bana![]()
maddi ise bu süre zarfında biraz tutumlu yaşamayı ve süreç bitince normale döneceğinizi düşünün.Zaman hızlı geçti mi? Benim de 4-5 yıl sürecek sıkıntım var.
Dayanamıyorum artık![]()
Galiba bunu bir ayrı konu olarak açacağım.kendinize söz verin. 6. yıl olmayacak diye. düzenli yürüyüş ve porsiyon küçültme ile başlayın. daha sağlıklı beslenme gibi.
maddi ise bu süre zarfında biraz tutumlu yaşamayı ve süreç bitince normale döneceğinizi düşünün.
manevi ise ne kadar zorlanırsanız da o kadar kendi maneviyatınıza iyi gelecek ,sizi yükseltecek ve geliştirecek diğer yolları da düşünün.
geçecek sonu belli ise zaman su gibi akıyor zaten.
gözünüzde bu durumu küçültebildiğiniz kadar küçültün. gittikçe kolaylaşır. arada nefes aldırın kendinize, ruhunuzu mutlu edin.
20 senede geçmeyen durumlarım var. kontrol edemediğim şeyler, insanlar. bir gün bitecek biliyorum. tavrımı belirtiyorum. kendimim hala düşününce.
siz de güçlü olun.neler geçti ve neler olacak. sağlık olsun önce ve akıl
HaklısınızSizin artık profesyonel bir destek almanız gerekiyor, telkinlerle sakinleştiremiyorsunuz kendinizi dört beş yıl bu şekilde yaşanmaz.
Lütfen en kısa sürede randevu alın, çok geçmiş olsun.
Sadece boşanma davası stresi değil.Boşanma davası stresi mi ?
Destek alın artık
Siz bu süreçte kesinlikle karşı tarafla muhatap olmayın. Tek muhatabınız avukatınız olsunHaklısınız
Sadece boşanma davası stresi değil.
Adam sırf pes etmem için başka davalarla da uğraştırıyor beni.
Saçma sapan davalar açıyor sürekli.
Her şeye itiraz ediyor. Yıldırmaya çalışıyor beni. Çocuğuna bir kuruş para vermiyor ama sürekli çeşitli çeşitli avukatlar tutup benimle uğraşıyor.
Kredilerini ödediğim evi ona vermem için öyle yapıyor.
Süreç çok kötü ilerliyor. Kazanacağımdan eminim Allah'ın izniyle ama karşı taraf çok yıpratıyor beni.
Amacı psikolojim ile oynamak ve başarıyor
Böyle devam ederse eger anlamında dedim elbette ne olacağı belli olmaz . Yani normali bu kadar çünkü.Sıkıntınız nedir? 4 5 yıl süreceğine nasıl bu kadar eminsiniz? Yarının bile garantisi olmadığı şu hayatta 4 5 yıl sıkıntı çekcem diye yaşamak neden?
Beni çıldırttı ailesiyle birlikte her türlü zulmü yaptılar bana.Siz bu süreçte kesinlikle karşı tarafla muhatap olmayın. Tek muhatabınız avukatınız olsun
Ev sizin üstünüze değil miBeni çıldırttı ailesiyle birlikte her türlü zulmü yaptılar bana.
Kredilerini ödediğim eve beni darp edip ailesiyle Birlikte yerleşmişti.
Sinirden mesaj attım. Hakaret ve tehdit davası açılıyor bana.
Ailesi aileme saldırıyor çok garip, başıboş tipler.
Ailem memur ve onlar saldırınca da tepkisiz kalamazlar.
Ailem de benim yüzümden boka giriyor
Tapu benim üstüme elbette evi alacağız da her türlü zaten Allah'ın izniyle.Ev sizin üstünüze değil mi
Başarmasına izin vermeyinHaklısınız
Sadece boşanma davası stresi değil.
Adam sırf pes etmem için başka davalarla da uğraştırıyor beni.
Saçma sapan davalar açıyor sürekli.
Her şeye itiraz ediyor. Yıldırmaya çalışıyor beni. Çocuğuna bir kuruş para vermiyor ama sürekli çeşitli çeşitli avukatlar tutup benimle uğraşıyor.
Kredilerini ödediğim evi ona vermem için öyle yapıyor.
Süreç çok kötü ilerliyor. Kazanacağımdan eminim Allah'ın izniyle ama karşı taraf çok yıpratıyor beni.
Amacı psikolojim ile oynamak ve başarıyor
Elimden geldiği kadar öyle yapmaya çalışıyorum. Ama mahkemeler ve hakimlerle muhatap olduktan sonra korktum açıkçasi.Başarmasına izin vermeyin
Merak etmeyin
Pek bir şey alamaz
Türkiye’de davalar çok uzun sürüyor hem
O yüzden hayatınıza bakın
Kafanıza takmayın
Başarmasına izin vermeyin
Merak etmeyin
Pek bir şey alamaz
Türkiye’de davalar çok uzun sürüyor hem
O yüzden hayatınıza bakın
Kafanıza takmayın
Maalesef öyleElimden geldiği kadar öyle yapmaya çalışıyorum. Ama mahkemeler ve hakimlerle muhatap olduktan sonra korktum açıkçasi.
Gerçek Mağdurun kim olduğuna bakmıyorlar ve takmiyorlar bile çoğu şeyi.
Her şeyi hızlıca bitirelim kafasındalar.
Mağduriyet üstüne mağduriyet yaşatıyorlar.
Allah parası olmayan kadının yardımcısı olsun bu ülkede.
Paramiz olmasına rağmen zorlanıyoruz
Haklısınız hayat dertlerle dolu gerçekten.Tam on yıl sapık bir eski üvey babanın musallat oluşu ile ugrastik
Ortaokul lise üniversite dönemlerim hep onunla uğraşmak ile geçti
Sonunda isyan ettim Allah’a ne hikmetse hemen sonra bitti hep pişman olurum isyan ettiğime
Yani demem o ki en karanlık zannettiğin an belki de çıkış kapısına en yakın olduğun an olabilir
İsyan etme mücadele et
Herkes zaten biseyler ile mücadele ediyor
Derdin neyse elbeg bir gün bitecek ve yeni bir dert başlayacak hayat dertler ile dolu
Tapu sizin Üstünüze ise haneye tecavüzden polis zoruyla çıkartınHaklısınız hayat dertlerle dolu gerçekten.
Üzüldüm ya size sapik üvey baba problemi çok zor bir şey. Çok güçlü biriymişsiniz.
Mücadele etmeye çalışıyoruz elbette de yoruluyor insan.
Savcılığa şikayet ettik bir şey yapmadılarTapu sizin Üstünüze ise haneye tecavüzden polis zoruyla çıkartın